Ακριβως το αντιθετο! Πεμπτη κυκλοφορουν στην περιφερεια, Παρασκευη νομιζω στην Αθηνα.thebest20 είπε:Αθήνα πάντως Πέμπτη βγαίνει,μάλλον Παρασκευή είναι για την υπόλοιπη Ελλάδα
Πολυ σωστα.drspiros είπε:Ακριβως το αντιθετο! Πεμπτη κυκλοφορουν στην περιφερεια, Παρασκευη νομιζω στην Αθηνα.
drspiros είπε:Απο 31 Αυγουστου οι Απαραδεκτοι και παλι στις οθονες μας στις 15.30 (μετα τις Τρεις Χαριτες!)
Αναφέρθηκε ότι το περιοδικό κοστίζει ?6.90.mideia83 είπε:παιδια στο συνολο ποσο θα κοστισει ολη η φαση ? ;p
Εγώ εξακολουθώ να νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει και θα αποδειχθεί κιόλας τελικά μέσω της προσφοράς αυτής...audiodee είπε:Αν υποθέσουμε ότι θα δημoσιεύσουν όλα τα επεισόδια,που έχει αναφερθεί ότι είναι 60+...
Κι εγώ αυτό πιστεύω, αλλά λέω αν υποθέσουμε... επειδή έχει αναφερθεί κι αυτό... Για να βγεί και το υποθετικό-θεωρητικό αποτέλεσμα.manos426f είπε:Εγώ εξακολουθώ να νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει και θα αποδειχθεί κιόλας τελικά μέσω της προσφοράς αυτής...
Ναι,οκ δεν κόπηκε,λάθος έκφραση,απλά τελείωσε συντομότερα από το αναμενόμενο...τελείωσε με το επεισόδιο που χώρισαν οι δρόμοι τους!Τελικά πόσα επεισόδια είναι?Λογικά αυτοί που ξεκίνησαν να τα ανεβάζουν σε forums θα τα κρατούσαν όλα σε κασέτες,επομένως τόσα θα είναι 47 και όχι 60+manos426f είπε:Τα -γνωστά- επεισόδια έχουν αναγραφεί στο πρώτο post του παρόντος thread.Επίσης,η σειρά φυσικά δε κόπηκε φίλε thebest20,αλλά απλά ολοκληρώθηκε..
Yeap,σιγουρότατον !thebest20 είπε:Τα επεισόδια "Να ζει κανείς η να μη ζει" και "Βοήθεια,οικειακή βοηθός" τα έχει δει κανείς?Είναι σίγουρο ότι έχουν γυριστεί τέτοια επεισόδια?
Η ποιότητα είναι αρκετά καλή , το μενού φτωχό , μην περιμένετε υπότιτλους και extras...Οι τίτλοι της αρχής υπάρχουν , του τέλους όχι...Είχε άραγε???Δε θυμάμαι...Τελειώνει με το "Τέλος επεισοδίου".theoritikos είπε:Όποιος πάρει το περιοδικό ας μας πει πόσο καλή είναι η ποιότητα της εικόνας, και αν έχει τους τίτλους αρχής - τέλους!