Εγώ ήπια για πρώτη φορά καφέ στα 16, κι αυτό για λόγους ανάγκης: εκείνη την εποχή έδινα διαγωνισμούς Α' Λυκείου, Lower και Sorbonne 1. Ο μόνος τρόπος να βγάζω τα διαβάσματα και να μη με πιάνει νύστα ήταν το μαγικό υγρό. Έκτοτε είμαι εξαρτημένη
στο γυμνασιο άρχισα τον καφέ όπως και το τσιγάρο. καλοκαιράκι με φραπεδιά στην οποία έβαζα μέσα ενα ξυλάκι παγωτό κρεμα αντι για γάλα.
Τότε ναι Τώρα όχι πινω μια στο τόσο κανένα γκουρμέ εσπρέσο σκετοΠινόταν αυτό το πράγμα;
Εγώ στο λύκειο - φραπέ - και θυμάμαι να τρέμω ολόκληρος για ώρα σαν 90 χρονη με πάρκινσον.ποτε ηπια το πρωτο μου καφε δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα ,πρεπει να ηταν ομως στην ενηλικη ζωη μου
Ακριβώς το ίδιο, χειμώνα καλοκαίρι κρύο.Νομίζω στο λύκειο και εγώ ξεκίνησα. Φραπέ γλυκό, με εκατομμύρια παγάκια χειμώνα καλοκαίρι, το ίδιο και τώρα.
εγω αντεχω και στο καφε και στο σεξ και επειδη το δευτερο το εκοψα μου εμειναν μονο οι καφεδεςΕγώ στο λύκειο - φραπέ - και θυμάμαι να τρέμω ολόκληρος για ώρα σαν 90 χρονη με πάρκινσον.
και εγώ έχω καταθέσει πινακίδες και απολαμβάνω κάτι απογέματα με καφέ και τσιγάρο ♫εγω αντεχω και στο καφε και στο σεξ και επειδη το δευτερο το εκοψα μου εμειναν μονο οι καφεδες