Χαχαχαχα!!! Λοιπον μετα απο λιγο διαβασμα στο νετ ακου πως εχει το προγραμμα :Imgema είπε:Μια χαρά. Απλά κάνε μου την χάρη και μην δεις τα πιο καινούρια που έχουν CGI. Αν και έχεις το δικαίωμα να το κάνεις εγώ στο αφαιρώ. Ετσι και μάθω κάτι τέτοιο, κάηκες :takethat:
Το thread είναι για old skool anime. Απαγορεύεται πολύ αυστηρά να μιλάμε για τα σύγχρονα animeAjax87 είπε:BTW δεν ξερω αμα διαβαζετε Manga αλλα το μετα το Berserk* που με εκανε να ξεκινησω να διαβαζω manga , εχω ξεκινησει το Claymore που ειναι και αυτο παρα πολυ καλο!* ειναι ongoing dark fantasy , στα 330+ chapters και βγαζει ενα καθε τοσο...
Χαχαχαχα αλλο αυτο! Σαν ταινια εννοουσα αν αξιζειImgema είπε:Φυσικά και αξίζει.... δες το σχέδιο πιο πάνω. Δεν σε κάνει να θες να το δεις?
Δες την και μετά πες μου αν η σκηνή της μάχης με την Chun-Li είναι ή όχι το καλύτερο fight scene που έχεις δει σε κινούμενο σχέδιοAjax87 είπε:Χαχαχαχα αλλο αυτο! Σαν ταινια εννοουσα αν αξιζει
OK με επεισες , θα την δω μεσα στην εβδομαδα
Δεν υπάρχει στην ταινία, υπάρχει ομως σε κάποια μορφή σε ένα παιχνίδι ή video στο Saturn (απο εκεί είναι τα screencaps)Ajax87 είπε:Επιστρεφω αφου ειδα την ταινια!
Η μαχη της Chun Li με τον Vega και του Fei Long με τον Ryu ηταν οι καλυτερες!
Γενικα αρκετα καλη ηταν πανω-κατω αυτο που περιμενα.
Ps.Αν και κατεβασα την uncuted εκδοση την σκηνη με την Chun Li να κανει κυμα δεν την ειδα...
Ξεθάβω λίγο το thread με αφορμή μία εικόνα από ένα κομμένο animation του Street Fighter 2
Απλώς θυμήθηκα πάλι το καταπληκτικό animation και character design που μοιάζει με άνθρωπο! Επίσης θυμήθηκα το πόσο έρωτα είχα με αυτήν την Chun Li... Το ξέρω, είναι λίγο περίεργο που κάποιοι πωρωμένοι με anime ερωτεύονται χαρακτήρες κλπ αλλά τουλάχιστον ο δικός μου έρωτας μοιάζει με άνθρωπο και όχι με πλαστική loli κούκλα, χαχαχα
i mean δείτε τα κόκαλα στους καρπούς της, τους μύες στα μπούτια, το σωστό σε μέγεθος κεφάλι, τους αγκώνες και τον πύχη, το γεγονός ότι έχει μύτη, κλπ.... αχ, πόσο μου αρέσουν οι άνθρωποι....
Προβολή συνημμένου 156981