Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ajax87 είπε:Εδω δεν ξεραμε αν ηταν αντρας ή γυναικα τα μισα επεισοδια τον ελεγαν "Ο Φριζερ" τα αλλα μισα "Η Φριζερ"![]()
Πες τα ρε συ...Ajax87 είπε:Η πολυ ψηφιακη επεξεργασια και τα ψηφιακα εφε το "σκιζουν" το θεμα , αμα θελουν CGI ας το εκαναν ολο CGI να ξεραμε απο την αρχη (και να μην τα βλεπαμε χαχαχα) . Με εκνευριζει πολυ αυτη η μιξη cgi με κανονικο σχεδιο που εχουνε τα καινουργια anime.
Kι εγώ αυτό θέλωAjax87 είπε:Εγω απλα θελω κατι που να φαινεται ωραιο στα ματια μου με βαση το γουστο μου!
Απλά ασχολούμουν πάρα πολύ με το αντικείμενο από τέλη 80 - αρχές 90, πολύ πριν γίνει της μόδας. Δεν μιλάω μόνο για Robotech, Kabamaru και Dragonball (το τελευταίο έτσι κι αλλιώς δεν το έβλεπα). Μιλάω για όλα τα anime που έβλεπα τότε στο Manga Zone του Γαλλικού καναλιού που έπιανε τότε η τηλεόραση και στα άρθρα περί anime του Pixel. Ήμουν άρρωστος με το θέμα, πιο πολύ και από τα games, πήγαινα τότε κάθε λίγο και λιγάκι στο Rock City και αγόραζα βιντεοκασέτες. Ευτυχώς είχα και έναν φίλο που τον πώρωσα και μετά παράγγελνε βιντεοκασέτες μέσω ενός γνωστού του που είχε μαγαζί με games και έφερνε πράμα από το εξωτερικό και έτσι είχα πρόσβαση σε πιο πολλούς τίτλους, μάλιστα συνδέαμε 2 βίντεο μαζί και αντιγράφαμε... Για internet και τέτοια δεν το συζητάμε, κανείς μας δεν είχε τότε ούτε PC ακόμα. Αργότερα ('98-'99) αποκτήσαμε βέβαια και παραγγέλναμε σε DVD πια.mk193 είπε:Απάντηση προς Imgema: ΟΥΑΟΥ!!! Πολύ ψάξιμο πρέπει να έχεις ρίξει![]()
Αυτό για όσους νομίζουν ότι η ενασχόληση με τα anime είναι απλά χάσιμο χρόνου...