Δεν ήταν Panini από όσο θυμάμαι και οι εικόνες ήταν πολύ μέτριες ποιοτικά και θολές, μάλλον εξαιτίας του τρόπου που λήφθηκαν οι φωτογραφίες.
Προσωπική ιστορία:
Ήμουν πιτσιρίκος όταν κυκλοφόρησαν αυτά τα χαρτάκια και είχα πάθει σοκ, καθότι έτρεφα μεγάλη αγάπη στη σειρά...
Έτρωγα λοιπόν όλο μου το χαρτζηλίκι στα χαρτάκια, πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στους γονείς μου, που με χαρτζηλίκωναν για να αγοράσω φαΐ στο σχολείο. Όταν με καταλάβαιναν λοιπόν, έπεφταν οι ανάλογες μπούφλες και μου κόβανε το χαρτζηλίκι για καμιά βδομάδα, μου πέταξαν και δύο φορές, σχεδόν συμπληρωμένα άλμπουμ.
Το τρίτο άλμπουμ λοιπόν αποφάσισα να το κρύψω εκτός σπιτιού, αλλά εντός πολυκατοικίας.
Στο πρώτο σκαλί προς το υπόγειο της πολυκατοικίας, ήταν ένα χαλάκι για τα πόδια και από κάτω έκρυβα το άλμπουμ!
Τα πήγαινα μια χαρά στο μάζεμα, ώσπου μια μέρα ήρθε η κόρη του διαχειριστή στο σπίτι και έκανε παράπονα, γιατί ο πατέρας της, ενώ κατέβαινε στο υπόγειο, γλίστρησε με το που πάτησε στο χαλάκι λόγω του άλμπουμ και έφαγε τη σαβούρντα της ζωής του...
:animeek: