Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αν είσαι γραμμένος μπορείς να τα δεις εδώ:argy είπε:Παντως αυτο γραφει οτι εχει βγει το 1986!!Θα ηθελα να δω λιγο πως ειναι κ της international μεσα !!!![]()
Σε ευχαριστω filmmusic το ειδα!!! :thanx2:filmmusic είπε:Αν είσαι γραμμένος μπορείς να τα δεις εδώ:http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=5968
Πάντως τα συγκεκριμένς απ'ότι θυμάμαι και όπως φαίνεται και στις φωτό στο λινκ, δεν είχαν καλή ποιότητα. ήταν σαν εικόνα VHS.
argy είπε:Εγω εχω την γαλλικη εκδοση της panini. Μοιαζει καθολου με την ελληνικη εκδοση international??????? Σας βαζω παρακατω καποιες φωτογραφιες
Σας θυμιζει τιποτα??Γενικα μου φαινεται περιεργο που η panini δεν το εβγαλε κ στην Ελλαδα!
[edit]Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων κρατήθηκαν κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες από το σκανάρισμα του άλμπουμ [edit]
Dr. SLUMP είπε:Πήρα τηλέφωνο στην Πήγασος και ρώτησα μήπως έχουν τίποτα στο αρχείο τους να δανειστώ και να σκανάρω για προσωπικό αρχείο.
Μου απάντησε ένας κύριος ότι θα τα βρω στο internet και χάρηκα. Τον ρωτάω αν είναι στο site τους και μου είπε όχι, αλλά λογικά όλο και κάποιος θα τα έχει βάλει κάπου.
Προφανώς ήταν η εύκολη απάντηση για να με ξεφορτωθεί...