Nemo
RetroMuseum GateKeepeR
- Αντιδράσεις
- 1.426
Είσαι τυχερός που το ΝΒΑ 2Κ9 δεν έχει online στο PC και δεν έχω X360/PS3, ενώ το PES 2009... εε... χμμ... (ωχ, δώσε μου λίγο χρόνο να βρω κάποια δικαιολογία και για αυτό ώστε να μη διασυρθώ... )manos426f είπε:Τώρα πραγματικά κέρδισες το δικαίωμα να σε "πατήσω" στο PES2009 ή το NBA 2K9,όποτε θες,σε όποιο θες !
Λόγω των πολλών... Retro-δώρων το λες, ε???manos426f είπε:Ερώτηση:Εσυ έγραψες ή έστω πήρες μέρος,στη στήλη "Πριν γράψετε e-mail στον Αη-Βασίλη" ;
Πίστεψέ με, αν κάποιος μου έλεγε το μακρινό 1992 (όταν ακόμα ήμουν μαθητής της Έκτης Δημοτικού και αγόραζα το NES-άκι μου...), ότι θα ερχόταν μέρα που θα διάβαζα μέσα σε κάποιο forum ευχαριστίες για την αναφορά που έκανα σε ένα περιοδικό μέσω τς στήλης μου στο PC Master, θα γελούσα πολύυυυυ παραπάνω από σένα!!!manos426f είπε:P.S Αν κάποιος μου έλεγε,το μακρινό 1992,ότι θα ερχόταν μέρα που θα διάβαζα μέσα στο PC MASTER αναφορά για ένα περιοδικό,συντάκτης στο οποίο θα ήμουν κι εγώ,θα γελούσα με την καρδιά μου!
Ειλικρινά, δεν το γνωρίζω ποιανού ιδέα ήταν, αλλά από τις αντιδράσεις που βλέπω στο forum του περιοδικού και από φίλους μου που το διαβάζουν, μάλλον περισσότερο ήταν αυτοί που το δέχτηκαν θετικά (ορισμένοι μάλιστα, φώναζαν "Επιτέλους!"), παρά αρνητικά (όχι πως δεν υπάρχουν, απλώς ήταν αισθητά λιγότεροι).manos426f είπε:Άσχετο βρε Νότη,αλλά να σε ρωτήσω κάτι:Ποιανού...φαεινή ιδέα,εκεί στο PC MASTER,ήταν να δίνεται το παιχνίδι-δώρο σε χάρτινη CD θήκη ;Μεγάλο λάθος,κατά τη γνώμη μου...
Βέβαια,τελευταία,τα παιχνίδια που προσφέρονται δυστυχώς δεν είναι και τόσα αξιόλογα,οπότε δε με πολυνοιάζει,αλλά,όπως και να το κάνουμε,η DVD θήκη είναι πολύ καλύτερη...
(Η παραπάνω ερώτηση ειναι ρητορική,δε περιμένω απάντηση ασφαλώς,αλλά ήθελα να το πω,δε κρατήθηκα ! )
Aυτό που είπες όντως ισχύει - δυστυχώς...Olorin είπε:πάααρα πολλές φορές, λόγω του τρόπου που πακετάρονται στη μεταφορική, στο περίπτερο ή κι εγώ δεν ξέρω πού αλλού, σπάνε, πολλές φορές μάλιστα γρατζουνίζοντας το δισκάκι...
( Σε προκαλώ να βρεις τι σημαίνει το avatar μου λοιπόν!!!!!! )thamonas είπε:Παιδιά, δεν ξέρω αν πηρατε χαμπάρι, αλλά το καινούργιο PC Master Gold έχει σαν δώρο το Icewind Dale 1 + 2 καθώς και το expansion Heart of Winter για το 1. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λογια για αυτα τα παιχνίδια..όσοι είναι RPGαδες ξέρουν. Forgotten Realms Και τα μυαλιά στα κάγκελα.