PC Master

Pooky είπε:
Manoseatkiller.Manospapias

Manospodilato

Manosotostopis.

Manoskarotsis

Mano είναι καλοπροαίρετη η πλάκα έτσι; Ελπίζω να μη τσαντιστηκες.

Άντε Manoshayabushas!!!!!!!!
Ξεχασες το ManosC5 ]

(Αντε και το ManosZike] )

Υ.Γ.No offence επισης
 
XA XA XA!!!!!!!!!!!

Άντε το βρήκα.

ManosZUNDAPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D:D:D
 
Κατ'αρχάς, να πω πως τα ευχαριστήρια, συγχαρίκια, "respects" κ.λπ., δεν αξίζουν σε εμένα, αλλά στα παιδιά που κόπιασαν για να βγάλουν το "Phoenix"... :bow:

manos426f είπε:
Τώρα πραγματικά κέρδισες το δικαίωμα να σε "πατήσω" στο PES2009 ή το NBA 2K9,όποτε θες,σε όποιο θες ! :p
Είσαι τυχερός που το ΝΒΑ 2Κ9 δεν έχει online στο PC και δεν έχω X360/PS3, ενώ το PES 2009... εε... χμμ... (ωχ, δώσε μου λίγο χρόνο να βρω κάποια δικαιολογία και για αυτό ώστε να μη διασυρθώ... :eek: )

manos426f είπε:
Ερώτηση:Εσυ έγραψες ή έστω πήρες μέρος,στη στήλη "Πριν γράψετε e-mail στον Αη-Βασίλη" ;
Λόγω των πολλών... Retro-δώρων το λες, ε???

Όχι, δεν το έγραψα εγώ (άλλωστε, θεωρώ πως θα ήταν πολύ αλαζονικό να χρησιμοποιήσω ως απόφθεγμα quote του εαυτού μου...), αλλά κάποιος εξίσου ρετρόφιλος και με εξίσου (ή μάλλον περισσότερο)... σαρκαστικό και καφροαναρχοαυτόνομο στυλ... :cool:

(έλα, μη μου πεις πως δεν το κατάλαβες... το άρθρο βρωμάει... "Κλαδίλα" από χιλιόμετρα!!!)

Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ πως πολλές ατάκες (αλλά και 2-3 από τις ιδέες για αντικείμενα που υπήρξαν) έχουν ως πηγή προέλευσης χαβαλοσυζητήσεις που κάναμε όταν μαζευόμασταν σπίτι του, οπότε έμμεσα μπορείς να πεις πως "πήρα μέρος" κι εγώ...

manos426f είπε:
P.S Αν κάποιος μου έλεγε,το μακρινό 1992,ότι θα ερχόταν μέρα που θα διάβαζα μέσα στο PC MASTER αναφορά για ένα περιοδικό,συντάκτης στο οποίο θα ήμουν κι εγώ,θα γελούσα με την καρδιά μου!
Πίστεψέ με, αν κάποιος μου έλεγε το μακρινό 1992 (όταν ακόμα ήμουν μαθητής της Έκτης Δημοτικού και αγόραζα το NES-άκι μου...), ότι θα ερχόταν μέρα που θα διάβαζα μέσα σε κάποιο forum ευχαριστίες για την αναφορά που έκανα σε ένα περιοδικό μέσω τς στήλης μου στο PC Master, θα γελούσα πολύυυυυ παραπάνω από σένα!!! :cool:

(...ίσως βέβαια κι επειδή τότε δεν θα ήξερα τι είναι αυτό το... "forum"! :D )
 
Άσχετο βρε Νότη,αλλά να σε ρωτήσω κάτι:

Ποιανού...φαεινή ιδέα,εκεί στο PC MASTER,ήταν να δίνεται το παιχνίδι-δώρο σε χάρτινη CD θήκη ;Μεγάλο λάθος,κατά τη γνώμη μου...

Βέβαια,τελευταία,τα παιχνίδια που προσφέρονται δυστυχώς δεν είναι και τόσα αξιόλογα,οπότε δε με πολυνοιάζει,αλλά,όπως και να το κάνουμε,η DVD θήκη είναι πολύ καλύτερη...

(Η παραπάνω ερώτηση ειναι ρητορική,δε περιμένω απάντηση ασφαλώς,αλλά ήθελα να το πω,δε κρατήθηκα ! :D )
 
manos426f είπε:
Άσχετο βρε Νότη,αλλά να σε ρωτήσω κάτι:Ποιανού...φαεινή ιδέα,εκεί στο PC MASTER,ήταν να δίνεται το παιχνίδι-δώρο σε χάρτινη CD θήκη ;Μεγάλο λάθος,κατά τη γνώμη μου...

Βέβαια,τελευταία,τα παιχνίδια που προσφέρονται δυστυχώς δεν είναι και τόσα αξιόλογα,οπότε δε με πολυνοιάζει,αλλά,όπως και να το κάνουμε,η DVD θήκη είναι πολύ καλύτερη...

(Η παραπάνω ερώτηση ειναι ρητορική,δε περιμένω απάντηση ασφαλώς,αλλά ήθελα να το πω,δε κρατήθηκα ! :D )
Ειλικρινά, δεν το γνωρίζω ποιανού ιδέα ήταν, αλλά από τις αντιδράσεις που βλέπω στο forum του περιοδικού και από φίλους μου που το διαβάζουν, μάλλον περισσότερο ήταν αυτοί που το δέχτηκαν θετικά (ορισμένοι μάλιστα, φώναζαν "Επιτέλους!"), παρά αρνητικά (όχι πως δεν υπάρχουν, απλώς ήταν αισθητά λιγότεροι).

Οι λόγοι είναι κυρίως δυο: Πρώτον το ότι μετά από κάπου 80 τεύχη που προσφέρει δωρεάν παιχνίδια το περιοδικό, χρειάζονται... ολόκληρες αποθήκες για να χωρέσουν τα DVD-cases και δεύτερον το ότι πάααρα πολλές φορές, λόγω του τρόπου που πακετάρονται στη μεταφορική, στο περίπτερο ή κι εγώ δεν ξέρω πού αλλού, σπάνε, πολλές φορές μάλιστα γρατζουνίζοντας το δισκάκι... (ουκ ολίγες φορές μου είχε συμβεί ακόμα και σε τεύχη που παραλαμβάνω από τα γραφεία του περιοδικού και πολύ περισσότερες αναγνώστες ζήτησαν αντικατάσταση των DVDs για τον ίδιο λόγο).

Από την άλλη, σίγουρα η πλαστική θήκη είναι πιο... "επίσημη" (άσε που πολλοί την χρησιμοποιούσαν και για άλλους λόγους...).

//Πάντως, από όσο διαβάζω και στο forum και στο δεύτερο κομμάτι που αναφέρεις οι περισσότεροι έχουν άλλη άποψη και θεωρούν πως είναι καλύτερα που τελευταία μπαίνουν πιο πρόσφατα παιχνίδια... (ίσως δεν είναι τόσο ρετρόφιλοι όσο εμείς... :D ) Από την άλλη, πάντα αυτές τις περιπτώσεις είναι λίγο hit-and-miss, κάποια θα μας αρέσουν και κάποια όχι. Π.χ. οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν που μπήκε σε αυτό το τεύχος το "Act of War", ενώ εμένα που δεν με ξετρελαίνουν τα strategy, με άφησε ψιλοαδιάφορο...
 
Olorin είπε:
πάααρα πολλές φορές, λόγω του τρόπου που πακετάρονται στη μεταφορική, στο περίπτερο ή κι εγώ δεν ξέρω πού αλλού, σπάνε, πολλές φορές μάλιστα γρατζουνίζοντας το δισκάκι...
Aυτό που είπες όντως ισχύει - δυστυχώς... :(

2 στις 3 φορές που αγόραζα PC Master, το case ήταν σπασμένο... για να μην πω "θρυμματισμένο" σε ορισμένα σημεία...
 
Εύρηκα!!!!

Παιδιά χθες ήταν μια θαυμάσια μέρα! Ψάχνοντας για κάτι άλλο, βρήκα 2 τεύχη του PCMaster που νόμιζα ότι είχαν χαθεί για πάντα. Τα τεύχη είναι το 35 και το 36, και θα ήθελα να μου πείτε αν επιτρέπεται να σκανάρω τα εξώφυλλα και να τα κάνω post εδώ.
 
Γιατι οχι? ;)
 
Καλά το τι έγινε σήμερα δεν το πιστεύω ακόμα! Κατάφερα να ξεθάψω ακόμα μερικά από τα τεύχη του PC Master που νόμιζα ότι ήταν χαμένα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα τεύχη που βρήκα είναι από τα πολύ παλια: 4 - 13! Τα εξώφυλλα μπορείτε να τα δείτε στο άλμπουμ πιο κάτω:

http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=417
 
Εντυπωσιακο !! Χρονια ειχα να τα δω :)
 
Κάτσε να τα πάρει μυρωδιά ο Μάνος!!! :D
 
KΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

Χρήστης του internet,συχνάζων στο GRM με το nickname starchaser,ο οποίος φέρεται να έχει στην κατοχή του (copyright:Πάνος Σόμπολος) παλαιά τεύχη του περιοδικού PC MASTER.

Προσοχή:Θεωρείται πολύ επικίνδυνος για την ψυχική υγεία και ισορροπία άλλων μελών του forum !!

Aμοιβή για τη σύλληψή του:Δωρεάν ανάγνωση οιουδήποτε τεύχος του PC MASTER από πλούσια συλλογή,και απ' αυτά που θα του κατασχεθούν βέβαια !! :diablotin: :diablotin:

picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Καλό!!! :biglaugh:
 
Ε μα,παίζει με.....τον πόνο μου ο μπαγάσας !!! :D :D :D
 
!

Παιδιά, δεν ξέρω αν πηρατε χαμπάρι, αλλά το καινούργιο PC Master Gold έχει σαν δώρο το Icewind Dale 1 + 2 καθώς και το expansion Heart of Winter για το 1. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λογια για αυτα τα παιχνίδια..όσοι είναι RPGαδες ξέρουν. Forgotten Realms Και τα μυαλιά στα κάγκελα.
 
Τι λες τώρα; Πολύ καλή προσφορά. Τον τελευταίο καιρό έχει δώσει ρέστα το PC Master στα games. To τελευταίο τεύχος είχε το cult classic Psychonauts και τώρα αυτό;
 
Και οχι μονο ,εχει και αρκετα ρετρο-αφιερωματα.

ptwfldmrsadu5n9zcaph.jpg
 
thamonas είπε:
Παιδιά, δεν ξέρω αν πηρατε χαμπάρι, αλλά το καινούργιο PC Master Gold έχει σαν δώρο το Icewind Dale 1 + 2 καθώς και το expansion Heart of Winter για το 1. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λογια για αυτα τα παιχνίδια..όσοι είναι RPGαδες ξέρουν. Forgotten Realms Και τα μυαλιά στα κάγκελα.
( Σε προκαλώ να βρεις τι σημαίνει το avatar μου λοιπόν!!!!!! :D :D )

Έτσι μεγάλε.

Δεν θα το τιμήσω, πάντως, γιατί τα έχω πρωτότυπα σε μεγάλα κουτιά, με έξτρα χάρτες και τα λοιπά. Αλλά η σειρά Icewind Dale γράφει με τα 1000. Όσοι δεν τα έχετε παίξει δεν νοείστε RPGάδες ούτε κατά διάνοια.....
 
Το ίδιο και εγώ. Βασικά έχω original όλα τα παιχνίδια με την συγκεκριμένη engine (δηλ. και τα Baldur's Gate 1+2 και Planescape-Torment).

Αν πάντως κάποιος δεν τα έχει, είναι παιχνίδια που πραγματικά αξίζει να δείτε! Οπότε και το δώρο του PC Master κρίνεται μια πολύ καλή αρχή. :)
 
Πίσω
Μπλουζα