PCs δώρα από τους φίλους του GRM στο Ζάννειο ίδρυμα παιδικής αγωγής και προστασίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας manos426f
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Φίλε tarasque,καταρχήν πολλά συγχαρητήρια για όλο αυτό που κάνεις !

Από 'κει και πέρα,αν και τα παιδιά που έχουν συνδράμει στο project συμφωνούν,εγώ θα ήθελα να φέρουμε εκεί τα μηχανήματα αυτά που συγκεντρώσαμε,αν πιστεύεις ότι χρειάζονται,και να κάτσουμε να δείξουμε και 5-6 πράγματα στα παιδάκια,ώστε να τα γνωρίσουμε κιόλας !

Είμαι μέσα 1000%. Φίλε Tarasque πολλά εύγε και από εμένα.

Και γω μεσα!!! Που ήσουν τοσο καιρο βρε Tarasque???

Κάτι βλέπω λοιπόν στο βάθος αυτού του τούνελ....

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο project,συμφωνούν μ' αυτή την καινούργια,πιθανή περίπτωση ;

Ηρακλή; :flower: :flower:

Εννοείται μέσα!!!

Ειδικά αν πρόκειται τα μηχανήματα να πάνε σε παιδάκια!

Ειμαι και εγω μεσα. Δεν θα ζυγισουμε προορισμους.

Να ειμαστε καλα και το Πασχα θα παμε για δευτερη "φουρνια"

Το Dell και η Iiyama μου ανακοινωσαν οτι θελουν πολυ να συνεχισουν την καριερα τους μαζι με παιδακια. Μεσα.

Φίνα !

Φίλε tarasque,μια και διαπιστώνω καθολική ομοφωνία από τα μέλη-δωρητές,θα μπορούσες να μου δώσεις,μέσω p.m,το τηλ. του ιδρύματος,ώστε να κάνω ένα τηλεφώνημα ;

@ Wally

Μήπως είσαι έτοιμος με το δικό σου PC ;

Ναι ρε Πάνο, το Celeron τι το θες; Εκτός αν το κάνεις κατεβαστήρι.....!!!!!!!!!!!!!

Ρε το εχω στο μπαλκονι.Χρονο να το φερω δεν εχω βρει.Διοτι για να ξεκολησω απο μεσα τον ενα δισκο,αναγκαστηκα να σπασω το disk bay!

Wally είπε:
Διοτι για να ξεκολησω απο μεσα τον ενα δισκο,αναγκαστηκα να σπασω το disk bay!
Δηλαδή γι' αυτό το PC θέλουμε,αν κατάλαβα καλά,tower και δίσκο ;

παιδιά να 'στε καλά για το ενδιαφέρον σας και την ευαισθησία σας, πραγματικά δύσκολο πράγμα στις μέρες μας :-/

χαίρομαι που και ο telonio θα επισκευθεί το ίδρυμα αύριο μαζί μου οπότε θα μπορεί και εκείνος να σας μεταφέρει περισσότερα, όσον αφορά το τηλέφωνο Μάνο έχεις pm :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
manos426f είπε:
Δηλαδή γι' αυτό το PC θέλουμε,αν κατάλαβα καλά,tower και δίσκο ;
Δίσκο μόλις βρήκες από μένα μαζί με dvd-rom.

Επίσης μόλις βρήκες και μια 19άρα οθόνη...........

Οθονη εχω και γω αλλα ειναι 17αρα...

Κουτάκι μπορώ να ξαναστείλω αν χρειαστεί! ;)

Επίσης μόλις βρήκα 2 Χ 512 mb DDR μνημούλες.

Πρόσθεσε ακόμα και μια AGP VGA (μια ΑΤΙ 7500 αλλά μια χαρά κάνει για αυτό το μηχάνημα) .

Αν ο Γουόλης δώσει μητρική και επεξεργαστή, το επόμενο pc είναι και πάλι έτοιμο!!!!!!!!

Βασικά να μας πει ο Wally τι λείπει από το μηχάνημά του πρώτα...

Παιδια δεν λειπει κατι.

Απλα πρεπει να "φερω" τις εσωτερικες σιδεριες.

Λογικα το ΣουΚου θα το παιξω κατι μεταξυ Ηφαιστου και Θωρ... :)

Πίσω
Μπλουζα