PCs δώρα από τους φίλους του GRM στο Ζάννειο ίδρυμα παιδικής αγωγής και προστασίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας manos426f
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η ιδέα για πολύτεκνες οικογένειες είναι πολύ ελκυστική !

Δευτέρα τηλεφωνώ,αν συμφωνούν και όλοι όσοι δωρήσανε parts για τα PCs !

Hazuki είπε:
x2
http://www.aspe.gr/

http://www.epa.gr/

Τα πρώτα λινκς από τον γούγλη.

υγ: Αυτό με το 090 ούτε που το είδα, lame :xm:
Καλά φαίνονται !

Να το "κλείσουμε" ;

Υ.Γ. Καλύτερα σε μια "ανώνυμη" πολύτεκνη οικογένεια, παρά σε συλλόγους (π.χ. εκκλησιαστικούς)

που έτσι-και-αλλιώς έχουν στήριξη και προβολή και από αλλού.

Συμφωνώ και εγώ με την ιδέα της πολύτεκνης οικογένειας...επειδή ανήκω και εγώ σε μία τέτοια ξέρω πώς με 200ευρώ επίδομα το τρίμηνο και ένα τσουβάλι ρύζι τον χρόνο, όλο υπολογιστές μπορούν να πάρουν!! :angry:

Μέσα και από εμένα παιδιά.

Παρέλαβα χθες και τα ηχειάκια από τον Rakeesh,λέω όμως να τηλεφωνήσω μόλις έχω και το δεύτερο PC ολόκληρο και στημένο από μένα,μη γίνω και....ξεφτίλα αν κάτι,παρ' ελπίδα,δεν πάει καλά μ' αυτό...

(=δεν ετοιμαστεί έγκαιρα...)

Παρέλαβα σήμερα πρωί από τον Plink και τα δικά του parts-δωρεές,οπότε αύριο ξεκινώ το δέσιμο του δεύτερου PC με ταχύτατους ρυθμούς !

Ελπίζω να πάνε ΟΛΑ καλά και με αυτό !

Απομένουν άλλωστε τυπικές λεπτομέρεις-parts γι' αυτό (=CRT monitor & mouse),που ίσως ρυθμιστούν κι αύριο ακόμη !

***Σημαντικά νέα***

1)O Τelamonas.stokos ευγενικά δωρίζει ένα ακόμη πλήρες PC,μαζί με monitor,συνεπώς τα PCs μας είναι 3 πλέον !

2)Επικοινώνησα προ ολίγων λεπτών με τον διευθυντή της Ένωσης πολυτέκων Αθηνών (epa) και μου είπε ότι θα δει ο ίδιος προσωπικά πού μπορούν να σταλούν τα PCs μας και θα επικοινωνήσει μαζί μου.Αναμένω τηλεφώνημά του λοιπόν.

Με ρώτησε επίσης ποια θα πρέπει να είναι τα κριτήρια για τις οικογένειες και του απάντησα ότι θωρούμε απλά ότι πρέπει να είναι οικογένειες που δε τους λείπουν πιο ουσιώδη κι απαραίτητα πράγματα ασφαλώς (μην αποκτήσει κι άθελά μας "ειρωνική" χροιά η δωρεά μας !!! ).

Για να δούμε λοιπόν....

Πολύ εύστοχο αυτό που είπες Μάνο, μπράβο για τις συνεχιζόμενες προσπάθειές σου.

Mπραβο και στον Ηρακλη!

Μπραβο στο Μανο για το "τρεξιμο"!

Ευγε guys. Πολλά μπράβο σε όλους τους συμμετεχοντες :thumb:

Ηρακλή ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάνο εύγε για τις προσπάθειές σου. Πολύ καλή η επιλογή για πολύτεκνες οικογένειες.

Παρέλαβα λοιπόν και το monitor από τον φίλο pontium,για το δεύτερο PC μας,το οποίο μάλιστα έχει κι ενσωματωμένα ηχεία...

Το mouse (που απομένει) από τον Rygar είναι ελάχιστη λεπτομέρεια,όπως καταλαβαίνετε,άρα μπορώ να πω ότι είναι κομπλέ και τα τρία PCs πλέον !

(αφού και του Hρακλή είναι,έτσι κι αλλιώς,κομπλέ )

Photos (από τα δύο πρώτα) soon....!

Μάνο γίγαντα, δώσε φωτό στο λαό σου!!!!

Ε, και από το εσωτερικό των μηχανημάτων έτσι;

Βρεθηκε τελικα καμια "ανάδοχη" οικογενεια?

kambia,περιμένουμε τηλεφώνημα από τον διευθυντή της epa,που είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος...

Χθες παρέλαβα και το mouse από τον Rygar κι ολοκληρώθηκαν έτσι οι παραλαβές των διαφόρων κομματιών και για τα δύο PCs,είναι απολύτως πλήρη δηλαδή.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
O χρόνος δεν έχει καμία σημασία.

Αν και σε βλέπω να περιμένεις τηλεφώνημα μέχρι το Πάσχα, μακάρι να κάνω λάθος.......

Μια και δυστυχώς ο pooky φαίνεται να δικαιώνεται σ' αυτό που είπε παραπάνω κι επειδή δεν προτίθεμαι να ξανατηλεφωνήσω ο ίδιος προσωπικά,η kambia πρότεινε σαν επόμενο βήμα μας,να στραφούμε εδώ:

http://www.sos-villages.gr/anaptiksi/Vari/Vari.htm

Συνεπώς,2 σενάρια παίζουν:

-α)Ξανατηλεφωνούμε στην epa (θα το αναλάβει κάποιος άλλος βέβαια) να δούμε τι και γιατί συνέβη με το πρώτο τηλεφώνημα που κάναμε

-β)Ξεχνάμε την περίπτωση αυτή εντελώς και προχωράμε στην πρόταση της kambia

Θέλω -κι αναμένω- γνώμες απ' όλους κι ειδικά απ' όσους συνεισφέρανε στα PCs,μια και κανένα βήμα δε κάνω αυτοβούλως κι αν δεν έχω πρότερα εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη σας...

Συμφωνω με Καμπια!

Τα παμε,τα στηνουμε και ασε που εκει ισως θα υπαρχει καποιος κεντρικος χωρος ωστε να εξυπηρετηθουν πολλα παιδακια

Μπάς και είναι και καλύτερα....Ψηφίζω sos!

kambia FTW!!!!!!

[edited by manos426f:Γιώργο,καλύτερα να αποφύγουμε τέτοιες εκφράσεις,που μπορούν άνετα να θεωρηθούν και δυσφήμιση της ένωσης κι της όλης προσπάθειας που κάνει και,σ' εξαιρετική περίπτωση,να επιφέρουν και κυρώσεις προς εμάς...]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα