PCs δώρα από τους φίλους του GRM στο Ζάννειο ίδρυμα παιδικής αγωγής και προστασίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας manos426f
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λοιπόν,η προσφορά monitor+keyboard του φίλου portarinos78 ισχύει,όπως με διαβεβαίωσε,συνεπώς,το monitor του φίλου pontium και το keyboard του pooky,προς το παρόν μας περισσεύουν...

Εχω εγω ηχεια να δωσω

Tέλεια,συμπληρώσαμε και όσα θέλαμε και για το δεύτερο PC !!!

Το πρωτο στήθηκε?

Kambia.δυστυχώς όχι ακόμη,δε βρήκα τον απαιτούμενο χρόνο..

No prob Manos!!!! Πάρε τηλέφωνο αύριο αν είναι να περάσεις Σάββατο!

Με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ σας ανακοινώνω ότι το πρώτο δωρο-PC μας είναι έτοιμο,στημένο,up and running !!!

Χρησιμοποιήθηκαν όλα όσα αναφέρονται στο αρχικό post,πλην της Ethernet card,που πολύ απλά ξέχασα να βάλω (αλλά δε νομίζω να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα αύριο που θα την τοποθετήσω κι αυτή...)

Just for the record,να πω ότι τελικά η VGA που συνεισέφερα ήταν Nvidia FX5200,οπότε μου λύθηκε και μένα η απορία ! :D

Ρε παιδιά,θα πω κάτι εδώ,όσο "κάπως" κι αν ακουστεί,δε με νοιάζει !

ΤΟΣΟ εύκολη κι απροβλημάτιστη συναρμολόγηση PC,πραγματικά πρώτη φορά κάνω !!!

Διάολε,όλα πήγαν καλά (φτου-φτου-φτου),όλα δούλεψαν με τη μία,το μηχάνημα postαρε με την πρώτη,οι συσκευές αναγνωρίστηκαν αμέσως,ακόμη και όλα τα leds και switches λειτούργησαν μονομιάς (όποιος έχει συναρμολογήσει PC,καταλαβαίνει τι λέω) και το καλύτερο:Βρήκα ακόμη και ταιριαστό back panel για την MSI μητρική της kambia,από κάποια παλιά περισσέματα που είχα !!!

(σ.σ Οι συσκευασίες της kambia για mobo και HDD,για την αποστολή τους από Θεσ/νίκη σε μένα,εδώ,Αθήνα,είναι απλά για σεμινάριο !!! :bow2: )

Πραγματικά το χάρηκα πολύ όλο αυτό σήμερα !

Το πρώτο μας PCάκι είναι πλέον πραγματικότητα παιδιά και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γι' αυτό !

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλότυχο το PCάκι λοιπόν, τυχερός όποιος το πάρει. :)

Πώς και σε ποιον παραδίδω το router; Εδώ και καιρό προσπαθώ να κανονίσω μια συνάντηση με τον Shock αλλά δεν μας κάθεται (ναι Shock, σε κράζω δημοσίως :D )!

Μπραβο, μπραβο πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα :D

Εξαιρετικά!!!!!

Μπράβο Manos. Με το pc αυτό αν βρεις χρόνο, παίξε κανένα παλιό παιχνίδι και πες πως τα πήγε.

Άλκη,δε φταίει ο Shock,εγώ φταίω που η συνάντηση δεν έγινε αυτή την εβδομάδα...

Σε μένα θα το δώσεις λοιπόν το router,μόλις κανονιστεί η συνάντηση αυτή !

manos426f είπε:
Εγώ επίτηδες πέρασα και Win XP SP2 ENG,για να διαπιστώσω ακόμη περαιτέρω την ορθή λειτουργία του κι όλα δείξανε να πηγαίνουν ρολόι !
Δεν πιστεύω να σκοπεύουμε να το παραδόσουμε με πειρατικά Windows... :nervous:

Η΄θα παραδοθεί formatted? Εκτός πια και αν εντυπωσιάσεις δίνοντας μαζί και αυθεντικό Windows key. :D

Καποιος LINUX-ομαθης θα αναλαβει να περασει καποιο distro.

Και ωσαν νεος Λευτερης Πανταζης αναφωνω:

"Υπαααρχει κανεις?" :)

ΟΚ θα βρεθούμε και θα έχω ένα Ubuntu 8.10 μαζί μου

Όχι ασφαλώς Βασίλη,απλά τα πέρασα για να δω αν είναι όλα ΟΚ και θα σβηστούν...

Κύριοι,με τον pooky,τον alkis21,τον exetlaios λίγο-πολύ έχω κανονίσει τα της παραλαβής των parts που προσφέρουν.Για τους υπόλοιπους,δηλαδή Plink και Rakeesh,πώς θα βολέψει να το κάνουμε ;

(Πρέπει να συγκεντρωθεί όλο το hardware σιγά-σιγά,μπαίνουμε στον Δεκέμβρη λίαν συντόμως... )

Συναντήθηκα με pooky απόψε και παρέλαβα τα parts-δωρεές από μέρους του,για το δεύτερο PC...

Παρέλαβα και το ADSL Modem/Router Siemens CL-110 από τον alkis21 χθες...

Οι υπόλοιποι (Plink,Rakeesh) πού είστε βρε ; :D

Εγώ θα σου δώσω τα ηχειάκια, αύριο.

Ναι ρε,για σένα το ξέρω,don't worry ! ;)

Πίσω
Μπλουζα