PCs δώρα από τους φίλους του GRM στο Ζάννειο ίδρυμα παιδικής αγωγής και προστασίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας manos426f
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μάνο σε περιμένω την Κυριακή κάποια στιγμή από το σπίτι να παραλάβεις κουτί, τροφοδοτικό, κεντρική πλακέτα, μνήμη, κάρτα γραφικών και οθόνη 17 ιντσών. Δυστυχώς τον 40άρη δίσκο που είχα να δώσω, πρέπει να τον γυρίσω στο άτομο από το οποίο και πήρα το μηχάνημα, περιέχει προσωπικά δεδομένα και δεν είναι σωστό να δωθεί.

Βρέθηκε δίσκος από την Kambia, οπότε μικρό το κακό.

Γιώργο,το κουτί μάλλον δε θα το παραλάβω,αν λες ότι είναι ερείπιο,άλλωστε είπε κι ο Ηλίας (Plink) ότι μπορεί να διαθέσει ένα...

(μιλάω πάντα για το δεύτερο PC μας πλέον...)

Επίσης,εκεί θα χρειαστούμε κι έναν δίσκο πλέον,αφού αυτός που έχεις,όπως είπες δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

exetlaios είπε:
Λοπόν μάγκες, με "μπριζώσατε" και εμένα στο κόλπο !Θυμήθηκα ότι έχω ένα έξτρα ζευγάρι ηχειάκια.

Όχι κάτι τέλειο, αλλά κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.
Δεκτά με χαρά Κωνσταντίνε !

Anyway,για να μη μπερδευόμαστε και δημιουργείται και σύγχυση,κάνω update στο πρώτο post κύριοι...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μάνο να συμπληρώσω ώστε κι εσύ κατάλληλα να προσαρμόσεις το αρχικό σου post:

-Η mobo για το δεύτερο pc έχει gigabit ethernet port.

-Επίσης διαθέτει πολυκάναλη κάρτα ήχου.

Το ιδανικότερο ίσως να ήταν το PC–δώρο από το GRM/Phoenix να ήταν ένα PC με άπειρο Abandonware μέσα, άπειρα ROMS, άπειρη μουσική και άπειρες ταινίες/σειρές από 80s. Και να δινόταν μετά από κλήρωση ή μετά από διαγωνισμό ρετρό γνώσεων ή πχ μετά από πρωτάθλημα Street Fighter II.

Επειδή όμως αυτό φέρνει ένα πλήθος από νομικά προβλήματα διακίνησης υλικού με δικαιώματα, ψηφίζω την ιδέα του ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΥ Εχετλαίου. ( :D )

;)

Omenforever είπε:
Επειδή όμως αυτό φέρνει ένα πλήθος από νομικά προβλήματα διακίνησης υλικού με δικαιώματα, ψηφίζω την ιδέα του ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΥ Εχετλαίου.
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, αδελφέ ! :thanx2:

Παρέλαβα σήμερα και τον 40άρη HDD της kambia,συνεπώς μπορώ να αρχίσω -το ταχύτερο δυνατό- τη συναρμολόγηση του πρώτου μας δωρο-PC,μια και τα parts που υπολείπονται (monitor-ηχεία-keyboard-mouse) στη φάση αυτή δεν μου είναι απαραίτητα...

I 'll keep you updated,let us all wish good luck με τη συναρμολόγηση ! :P

Καλό στήσιμο αδερφέ!!!!!

Τελικά παιδιά linux λειτουργικό θα μπεί στον δίσκο;

Μανο το ταπεινο μου keyboard περιμενει αποστολη κι εγω περιμενω εντολες :D

Παιδιά μόλις κονόμησα Microsoft PS2 keyboard σε μαύρο χρώμα, ότι πρέπει για το ένα pcάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάνο το παραλαμβάνεις μαζί με τα άλλα.

Μπορώ να δώσω ένα monitor σε περίπτωση που δεν έχετε βρει

Ας μου ρίξει ένα pm ο άρχον του project

manos426f είπε:
Δεν έχουμε λοιπόν μέχρι στιγμής γι' αυτό το PC:
-Hard disks

-Σετάκι ηχείων

και τελευταία,αν βρεθεί και γι' αυτό

-ADSL modem
Αν ενδιαφέρεστε ακόμα, ευχαρίστως να συνεισφέρω ένα Modem/Rooter Siemens CL-110 στο κουτί του αφού μου το έδωσε η Forthnet και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.

Ετσι οπως παμε οχι 1 αλλα 3 συστηματα θα φτιαξουμε για δωρεα. :bow2:

Καλο θα ηταν κι αυτο.

Άλκη,δεκτό και χρήσιμο το modemάκι...!

@ portarinos78

Eίχες προσφέρει από την αρχή ένα monitor κι είχα πει να το χρησιμοποιήσουμε τελικά για το δεύτερο PC μας.Αν όμως δεν έρθεις προς Αθήνα,φυσικά στέλνεις μόνο το keyboard και παίρνουμε το monitor από τον pontium.Τι λες ;

@pontium

Θα αναμείνω απάντηση από τον φίλο portarinos78 και αναλόγως,επικοινωνούμε εμείς οι δύο...

@pooky

Φίλε,το κρατάμε στα υπ' όψην,μπορεί και να μη χρειαστεί το keyboard αυτό,θα δούμε...

Έγινε νέο update του αρχικού post....

Λοιπόν,κατά 99,99% εξασφάλισα έναν WD 40GB IDE δίσκο και για το δεύτερο μηχάνημά μας...

@portarinos78

Φίλε,περιμένω μια απάντησή σου για το θέμα του monitor...

Λοιπόν,κατά 99,99% εξασφάλισα έναν WD 40GB IDE δίσκο και για το δεύτερο μηχάνημά μας...

@portarinos78

Φίλε,περιμένω μια απάντησή σου για το θέμα του monitor...

το καταλάβαμε μην το λες 2 φορές χαχαχαχα

Ρε Μάνο επαναλαμβάνεσαι!!!!!!!!!!!

Την Κυριακή το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί να σε περιμένω από δω;

Sorry ρε μάγκες,διπλοpostαρα χωρίς να το πάρω γραμμή !

Μμμμ,Γιώργο,καλύτερα Σάββατο,αν δεν έχω δρομολόγια ασφαλώς...

Σε περιμένω λοιπόν. Το πρωί είναι κενό. Θα είμαι στο πόδι από τις 7 οπότε και μέχρι τις 2 θα είμαι free.

Πίσω
Μπλουζα