Καλύτερα σε πολύτεκνη οικογένεια παρά σε εκκλησιαστικές οργανώσεις.
@portarinos: Εκκλησιαστική οργάνωση που μου κοτσάρει ένα 090 υψηλής χρέωσης δεν με εμπνέει. Δεν γνωρίζω και δεν θέλω να γνωρίζω στην τελική τι είδους δουλειά κάνει ο τύπος εκεί, αλλά η πείρα μου είναι πικρή μέχρι τώρα με ότι έχει να κάνει με εκκλησιαστικές οργανώσεις.
Αν κάποιος θέλει μπορεί να ζητήσει τον οβολό μου με άλλο τρόπο, όχι μέσω γραμμής νησιών Πουκέ.
Γενικά είμαι κατά των "προσπαθειών" αυτών, με εκνευρίζουν αφάνταστα.
Φυσικά αυτό είναι προσωπική μου γνώμη, δεν το λέω με κανένα ίχνος επίθεσης εναντίον εσένα, αν τελικά αποφασιστεί να δωθεί το pc εκεί δεν θα φέρω αντίρρηση, αλλά δηλώνω ευθέως ότι δεν θα μετέχω στο μέλλον σε καμία άλλη πρωτοβουλία του GRM σχετικά με donations οποιασδήποτε μορφής.
Επικροτώ τη προσπάθεια του exetlaioy για πολύτεκνη οικογένεια. Άλλωστε στο GRM ότι κάνουμε δεν το κάνουμε για να πάρουμε δημόσια εύσημα, αλλά για να λάβουμε την ηθική ικανοποίηση οτι κάναμε κάτι σωστό και ότι βοηθήσαμε έναν συνάνθρωπό μας έστω και στο ελάχιστο.
Άλλο θέμα η βοήθεια στα σχολεία της Βόρειας Ηπείρου όπου και έπρεπε να πάμε δια μέσου αντιπροσώπων τους στην Αθήνα μια και δεν ήταν δυνατόν να πάμε αυτοπροσόπως στη Βόρεια Ήπειρο εμείς.
Γενικά επαναλαμβάνω προτιμώ να μείνουμε μακριά από κάθε λογής εκκλησιστικές οργανώσεις. Στην Αγία Παρασκευή θα θυμάστε το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με την εκκλησιαστική οργάνωση "Ειρήνη" η οποία βρισκόταν ένα τετράγωνο πάνω από μια παλιά μου δουλειά. κι εκεί ο τύπος έκανε "καλή δουλειά" και ήταν αξιοσέβαστος στο χώρο του μέχρι που αποδείχτηκε ότι γύριζε ταινίες π0ρνό με ανήλικα.
Επαναλαμβάνω, αν αποφασιστεί να δωθεί η συνεισφορά μας σε τέτοιου είδους "οργάνωση" δεν θα φέρω καμία αντίρρηση. Θα αποχωρήσω από οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια όμως, ανεξαρτήτου περιεχομένου και στόχου.