kostaskir2001
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
Spybil είπε:Λοιπόν, φέτος το τόλμησα και ελπίζω να βγάλει τις γιορτές ακέραιο: Στόλισα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με Playmos. Φωτογραφίες συντόμως.
Ωραιος ρε φιλε να την χερεσαι,φανταστικη συλογη.Θα τα στησεις καπου ολα η θα τα εχεις μεσα στα κουτια τους οπως στη φοτωγραφια;stayros είπε:Ιδου ολη η νεοαποκτηθεντα συλλογη μου...[edit] Δεν χρειαζεται ξανα η φωτο! [edit]
Ωραια τα εχεις στησει φιλε.Εγω καποτε ειχα ενα μεγαλο ορθογωνιο παλιο τραπεζι σαλονιου και πανω ειχα 3 τραπεζομαντηλα ενα πρασινο που συμβολιζε το χορταρι ενα καφε για το εδαφος και ενα θαλασσι για την θαλασσα.Πανω ειχα στησει ολα τα πειρατικα που ειχα και ειχα παρα πολλα.Μιλαμε το εβλεπα και το χαιρομουν.Τα ειχα σε ενα δωματιο κλειδωμενα αλλα μια μερα ειχα ξεχασει να κλειδωσω μπηκαν κατι μικροτερα ξαδερφια μου μεσα και τα εκαναν λιμπα.Εκτος οτι τα χαλασαν ειχαν σπασει και τα καταρτια απο τα πειρατικα πλοια κατι φοινηκοδεντρα πεταξαν καπελα,οπλα κτλ.Μολις τα ειδα ολα αυτα δεν μπορεις να φανταστεις τι εγειναι.Απο εκεινη την μερα τα παρατησα δεν το ξαναεφτιαξα εδωσα αρκετα απο αυτα και τα υπολοιπα τα εκανε κομματια η τα εχασε ο μικρος αδερφος μου οταν επαιζε μαυτα.Το μονο που εχει μηνει ειναι ενα πειρατικο καραβι.Φυσικα πολυ θα ηθελα να τα ξαναειχα αλλα αν ξεκινουσα να μαζεψω τωρα οτι ακριβως ειχα θα χρειαζομουν εκατονταδες ευρω.stayros είπε:Η πρωτη συλλογη ηδη ειναι ετοιμη...[edit] Δεν χρειαζεται ξανα η φωτο! [edit]
Τιποτα δεν ειναι δυσκολο....απλα θελει ενα καλο προγραμματισμο.Διαλεξε ποια σειρα σ'αρεσει,διαλεξε ποια κομματια θα επιλεξεις,κανε τον υπολογισμο σου (οικονομικα εννοειται) και...Ωωωωπππππ...ετοιμα!!!!!!!!! Επελεξα να ξαναφτιαξω (για αρχη) Ιπποτες,Πειρατες,Αστυνομικους και Αγωνιστικα...τα εβαλα κατω,ειδα ποια κομματια θελω,ποσο με παιρνει να χαλασω απο θεμα χρηματων και...το αποτελεσμα το ειδες!!!!!!!!!!!!!metalcandyman είπε:Ωραια τα εχεις στησει φιλε.Εγω καποτε ειχα ενα μεγαλο ορθογωνιο παλιο τραπεζι σαλονιου και πανω ειχα 3 τραπεζομαντηλα ενα πρασινο που συμβολιζε το χορταρι ενα καφε για το εδαφος και ενα θαλασσι για την θαλασσα.Πανω ειχα στησει ολα τα πειρατικα που ειχα και ειχα παρα πολλα.Μιλαμε το εβλεπα και το χαιρομουν.Τα ειχα σε ενα δωματιο κλειδωμενα αλλα μια μερα ειχα ξεχασει να κλειδωσω μπηκαν κατι μικροτερα ξαδερφια μου μεσα και τα εκαναν λιμπα.Εκτος οτι τα χαλασαν ειχαν σπασει και τα καταρτια απο τα πειρατικα πλοια κατι φοινηκοδεντρα πεταξαν καπελα,οπλα κτλ.Μολις τα ειδα ολα αυτα δεν μπορεις να φανταστεις τι εγειναι.Απο εκεινη την μερα τα παρατησα δεν το ξαναεφτιαξα εδωσα αρκετα απο αυτα και τα υπολοιπα τα εκανε κομματια η τα εχασε ο μικρος αδερφος μου οταν επαιζε μαυτα.Το μονο που εχει μηνει ειναι ενα πειρατικο καραβι.Φυσικα πολυ θα ηθελα να τα ξαναειχα αλλα αν ξεκινουσα να μαζεψω τωρα οτι ακριβως ειχα θα χρειαζομουν εκατονταδες ευρω.
Έτσι! Αγοράζεις κάτι και το χαίρεσαι όταν το στήνεις και παίζεις. Όχι να μένουν στα κουτιά!stayros είπε:Η πρωτη συλλογη ηδη ειναι ετοιμη...[edit] Δεν χρειαζεται ξανα η φωτο! [edit]
Ευχαριστω Kambia μου... !!!!!!!!!!Kambia είπε:Έτσι! Αγοράζεις κάτι και το χαίρεσαι όταν το στήνεις και παίζεις. Όχι να μένουν στα κουτιά! Μπράβο stayros. Εύχομαι να την μεγαλώσεις τη συλλογή.
Κambia...εισαι στο μυαλο μου!!!!!!!!!! Αυτο σκοπευω να κανω,ενα μεγαλο διοραμα με Πειρατες,Κοκισταδορους(Ισπανους),Αγγλικη φρουρα,Ιπποτες κλπ...Οσο για τα παλια κομματια που λες,απο την στιγμη που ταιριαζουν με το θεμα γιατι οχι να μην τα "παντρεψω".... .Το ξερω οτι ειναι μεγαλο το project αλλα θα το κανω σιγα σιγα.Και πιστευω οτι με πολυ μερακι και υπομονη θα βγει...SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!Kambia είπε:Ωραιότατες! Τώρα το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις μια κανονική μακέτα (θάλασσα, βουνά, λιβάδια).
Πάντως εμένα στις φωτογραφίες το μάτι μου έπεσα αμέσως στα παλιά κομμάτια Playmobil που έχεις βάλει