Thank you Σπύρο! Εεεελα μωρέ δυο,τρια πραγματάκια πήρα κ γω ο δύσμοιροςSpybil είπε:Μπράβο βρε!! Ωραία αποκτήματα. Να τα χαίρεσαιΠω πω μια σκόνη που φάγαμε!!!!!!
Φωτο H' αλλιως never happen!!!! :boss:Ιωάννης1ος είπε:Την Κυριακή βρήκα δίπλα στην ανακύκλωση το 4297, το 4270 και το 4700...
Την Δευτέρα δίπλα σε άλλη ανακύκλωση τμήμα του 4207!!!
Η επιθυμία σας εκπληρώθηκε!!!stayros είπε:Φωτο H' αλλιως never happen!!!! :boss:
Ωραιος!!!Ιωάννης1ος είπε:Η επιθυμία σας εκπληρώθηκε!!!
stayros είπε:Ωραιος!!!
Καλοριζικα και καλοπαιχτα!!! :sta2
Απιστευτο παντως οτι βρεθηκαν στην ανακυκλωση.....κουτατα!!!!
Την μεσημέρι της Κυριακής πήγαινα με το αυτοκίνητο να πάρω τον σύντεκνο μου από το μετρό και με το που είδα μπλε κούτα playmobil φρέναρα επιτόπου για διερεύνηση και με το που άνοιξα τις κούτες και τις είδα γεμάτες τρελάθηκα(!!!) άνοιξα πορτ παγκάζ και τα φόρτωσα! Δεν πρόλαβα να ψάξω με λεπτομέρεια τριγύρω (ή μέσα) από την ανακύκλωση για άλλα κομμάτια... Το απόγευμα ξαναπέρασα αλλά δεν βρήκα τίποτε άλλο ενδιαφέρον.Kambia είπε:Ωραία "μπάζα" Ιωάννη. Πού είναι αυτός ο κάδος να φυλάμε και μεις καραούλι εκεί;
Kambia είπε:Πού είναι αυτός ο κάδος να φυλάμε και μεις καραούλι εκεί;
Μην το ψαχνετε πολυ....ωπου βλεπετε μπλε καδο ανακυκλωσης.....ΝΤΟΥ!!!!!!and1 είπε:Μα που στο καλό βρίσκονται αυτοί οι κάδοι;
Να φοράμε ένα διακριτικό σηματάκι Σταύρο μου να γνωριζόμαστε μεταξύ μας για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις του τύπου: "άσε τον κάδο κάτω δικός μου είναι"... :tease:stayros είπε:Μην το ψαχνετε πολυ....ωπου βλεπετε μπλε καδο ανακυκλωσης.....ΝΤΟΥ!!!!!!
Ναι!!! Ήταν η τυχερή μας μέρα!thebest20 είπε:Το βασιλικό "περίπτερο" είναι τέλειο!!!!Το βρήκες στα σκουπίδια?
Κοντά στην πλατεία Μικράς Ασίας στην Α. Παρασκευή! Κατά περιόδους βρίσκω διάφορα!Kambia είπε:Ωραία "μπάζα" Ιωάννη. Πού είναι αυτός ο κάδος να φυλάμε και μεις καραούλι εκεί;