Οπως στο εργαστήρι του Αη-Βασίλη οι βοηθοί, ξωτικά και νάνοι αυτόν τον καιρό τα δίνουν ολα για να φτιάξουν τα δώρα των παιδιών του κόσμου, έτσι και στο εργαστήρι του pappoy η δραστηριότητα σιγά σιγά εντείνεται...
Καταπληκτικό! Πραγματικοί βοηθοί, όχι παίζουμε! Και που ξέρεις pappoys....σε μερικά χρόνια μπορεί να γίνεις εσύ ο νέος Άγιος PlaymoΠαππούλης που θα φέρνει μόνο τα αγαπημένα μας playmobil για δώρα...Δεν κατάλαβα δηλαδή ο Αι Βασίλης της CocaCola πως τα κατάφερε δηλαδή? (αν καταλάβατε τι εννοώ )
Κι αφού είναι αδύνατο να φτιαχτεί μέχρι το τέλος του χρόνου το "Bompillya", είπα Χριστουγεννιάτικα να μη σας αφήσω παραπονεμένους ακόμη κι αν χρειαστεί να φτιάξω κάτι... ομιχλώδες
Είναι δυνατό...
Είναι γρήγορο...
(εννοώ... το βάψιμο έγινε γρήγορα )
Είναι πειρατικό...
Είναι το Grey Mist !!! καινούργιο απόκτημα και φτιαγμένο γρήγορα γρήγορα γιατί έχουν πέσει πολλά και διάφορα... (μέσα στο Σ/Κ θα γίνουν και οι τελικές... ρυθμίσεις)
και... τσουπ ! Ανέβηκε στο ράφι...
Μ' αυτό θα ταξιδεύω τις άγιες μέρες έπειτα από κάθε τσιμπούσι !!!
Ξερεις τι μου θυμησες τωρα? Τα καστρα που φτιαχναμε μικροι απο κουτια...δεν ειχαμε λεφτα για καστρα playmobil..
Κοβαμε πορτες, παραθυρα, πολεμιστρες. Καναμε γεφυρες, ταφρους. Κολουσαμε κομματια στις πολεμιστρες για να πατανε τα playmobil. Μεχρι και συρμα κοβαμε και καναμε πομολα και κλειδαριες.
Και κατασκευες απο ξυλο φυσικα. Οι κολλητοι του πατερα μου ειναι επιπλοποιοι. Οταν πηγαιναμε μαζευαμε ολα τα κομματια που ειχαν για πεταμα και φτιαχναμε σπιτια διορωφα με σκαλες. Με τα εργαλεια απο μικροι..
Εχω όμως την εντύπωση ότι σπαταλάς ρε φίλε πολλή ώρα και κάνεις πολύ κόπο στο σχεδιαστικό μέρος, ενώ θα μπορούσες να πετύχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα με τη βοήθεια της τεχνολογίας πλέον... (άμα τώρα μου πεις, "όχι, εμένα μου αρέσει ο παραδοσιακός τρόπος", πάω πάσο).
Παραδείγματος χάριν...
Αυτά κυκλοφορούν στον κυβερνοχώρο ελεύθερα και μπορείς είτε να τα χρησιμοποιήσεις, είτε να τα διαμορφώσεις όπως σου αρέσουν μέσα σε 5-10 λεπτά !!! Δεν σου αρέσουν ? Πάρε ένα στόχο darts ή ένα σχέδιο ρουλέτας και κάν'του παπάδες στο pc μέχρι να γίνει όπως το θες !!! Ετσι θα 'σαι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα, με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.
Πέτα τους τώρα μια πράσινη τσόχα πάνω μέρες που 'ναι να ξεκινήσει η πόκα !!!
Μπράβο Σταύρο, πολύ καλή προσπάθεια !!!
Εχω όμως την εντύπωση ότι σπαταλάς ρε φίλε πολλή ώρα και κάνεις πολύ κόπο στο σχεδιαστικό μέρος, ενώ θα μπορούσες να πετύχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα με τη βοήθεια της τεχνολογίας πλέον...