Ριξτο στο ποταμι....PAPPOYS είπε:Ευκολάκι εεε ?
Αλλος ???
Ευχαριστω πολυ Χουανιτα μου!!! :flower:Juanita είπε:Μετά από μιάμιση σχεδόν ώρα που προσπαθώ να διαβάσω το τόπικ, ένα έχω να πω...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... :burn:
Pappou και Stayro,
Δεν ξέρω τί δουλειά (θα θέλατε να) κάνετε, αλλά αν ανήκατε στο δημιουργικό team της Playmobil σίγουρα θα είχατε θησαυρίσει...
Επίσης, στην επόμενη ρετροσυνάντηση, αντί να τρέχουμε σε σταύλους και πολιτείες, προτείνω να την κάνουμε σπίτι(α) σας με άρτο δικό μας και θεάματα δικά σας... (έξυπνη δεν είμαι;;;)
Να δεις, Rinus, για πότε θα κατέβουν η Dare με την Κάμπια... τρέχοντας...
Λοιπον, κατι μου λεει οτι ο παππουλης καποια μαλαγανια εχει κανει...Kambia είπε:Έτσι όπως το δείχνεις δεν μπορείς παρά να μαντέψεις για το πλαστικό.Πάντως το αυτοκόλλητο είναι στραβά κολλημένο και φαίνεται εκτυπωμένο, εκτός και αν η ανάλυση της φωτογραφίας που τράβηξες είναι τόσο χαμηλή που χαλάει την όλη εικόνα!
PAPPOYS είπε:Λοιπόν το... ποτάμι έχει ως εξής:
Υπάρχει η πολύ πρόχειρη απάντηση που λέει: "Πάω στο άλμπουμ του PAPPOY και βλέπω ότι η φωτο λέγεται "UnicornCustomShield", άρα είναι custom !!!
Η σωστή απάντηση είναι όμως: Σίγουρα custom, γιατί σε καμία τέτοια κανονική ασπίδα δεν θα δείτε το μονόκερο να κοιτάει προς τα δεξιά !!!
Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κολλημένο ίσια, δεν έχει σημασία...το καταλάβαμε και το είπαμε οτι ο μονόκερος είναι εκτύπωση και στραβοκολλημένος.
Ναι αλλα με την πινελια του Παππου ομως...Kambia είπε:Άρα καταλήγουμε στο οτι η ασπίδα είναι μια ασπίδα playmobil στην οποία κόλλησες ένα αυτοκόλλητο mirror του αρχικού.
Δεν είναι καν κολλημένο... απλώς το έβαλα πάνω στην ασπίδα για τη φωτόΣτραβοκολλημενο
Αχα! Και έλεγα οτι κάπου άκουσα τη λέξη "πλαστελίνα" αλλά δεν κατάλαβα τι και πως. Βασικά το μέσα κομμάτι πρέπει να είναι ένα ομοίωμα περούκας.Kambia: Στο αντίστοιχο site http://www.playclicks.com/2010/08/moldes-y-resina/ από τις φωτογραφίες βλέπεις πως στηρίζει τα καπέλα/κράνη σε έναν κώνο από πλαστελίνη, οπότε μιλάμε για καλούπι 2 κομματιών. Αλλά και στο video μιλάει για πάνω και κάτω κομμάτι (arriba y abajo).
Βρε Ναταλι....γιατι εχω την εντυπωση :wait2: οτι ριχνουν καποιο αλλο υλικο (σιλικονη) πρωτα???:what:Kambia είπε:Κάνεις σαπουνάδα (πράσινο σαπούνι) και αλείφεις τα τοιχώματα του γύψου-καλουπιού. Εναλλακτικά βάλε βαζελίνη. Μετά ρίχνεις το υλικό στο καλούπι.