kambia, δε χρειάζεσαι λεφτά, αρκεί να έχεις ιππότες που δεν τους θέλεις !!!Βρες και έναν τρόπο να φτιάξουμε λεφτά για να πάρουμε τους ινδιάνους
PAPPOYS είπε:kambia, δε χρειάζεσαι λεφτά, αρκεί να έχεις ιππότες που δεν τους θέλεις !!!
Μπα Παππού δεν είμαι του "θυσιάζω" ιππότες για να τους κάνω Iνδίανους και το αντίστροφο. Το Playmobil ιππότης παραμένει πάντα ιππότης για μέναPAPPOYS είπε:kambia, δε χρειάζεσαι λεφτά, αρκεί να έχεις ιππότες που δεν τους θέλεις !!!
Πολυ πιο αρκετα!!!!Ajax87 είπε:Νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο καθαρες απο τις αλλες !
Eυχαριστω Σταυρο!Να'σαι καλα! :thanx2: Δυστυχως η μηχανη σου δεν διαθετει αλλες manual ρυθμισεις που θα μπορουσαν να βελτιωσουν κι'αλλο το αποτελεσμα ...stayros είπε:Λοιπον...Ακολουθοντας τις αναλυτικες συμβουλες
των Kambia και angel_grig περι "νυχτερινων φωτογραφιων"...
Οριστε η πρωτη μου ( στην ουσια δευτερη ) προσπαθεια
για την ληψη νυχτερινων φωτογραφιων.
Ευχαριστω Γρηγορη!:[angel_grig είπε:Eυχαριστω Σταυρο!Να'σαι καλα! :thanx2: Δυστυχως η μηχανη σου δεν διαθετει αλλες manual ρυθμισεις που θα μπορουσαν να βελτιωσουν κι'αλλο το αποτελεσμα ...
Σε ευχαριστω Χουανα μου!! :flower:Juanita είπε:Καλά... Σταύρο δεν έχω λόγια...
Σε λίγο, θ΄αρχίσω και εγώ να παίζω με Playmobil...
To εχω ξαναπει....PAPPOYS είπε:Μάλλον ο αδερφός Σταύρος με παρερμήνευσε.
Είναι γενικώς προχώ ο παππούς σου λέωωωωBy the way....Η τελευταια βγηκε πολυ "προχω" για Παππου.....
Και να μην έχει το χρώμα που θες, μοτιβάρεις ό,τι προτιμάς και το κάνεις ταπετσαρία. Το μοτίβο της πόρτας σκεφτόμουν να το "φορέσω" σε όλο το εσωτερικό του στάβλου, αλλά μετά άλλαξα γνώμη... (... δηλαδή βαριόμουνα... χαχαχαχα)σχεδόν σαν ξύλο
Ευκολακι....PAPPOYS είπε:Κι ένα μίνι κουίζ...Πώς θα καταλάβετε αν αυτή η ασπίδα είναι κανονική ή custom ???