- Αντιδράσεις
 - 1.498

Παίζεις με τον πόνο μας? :ban:viking4a είπε:Nα πεταχτώ στο ψιλικατζίδικο της κυρα-Χελγκας εδώ παρακάτω να πάρω καμιά ντουζίνα?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Παίζεις με τον πόνο μας? :ban:viking4a είπε:Nα πεταχτώ στο ψιλικατζίδικο της κυρα-Χελγκας εδώ παρακάτω να πάρω καμιά ντουζίνα?![]()
Παρακαλω να τεθει ο χρηστης viking4a υπο καθεστως banαρισματος.... :ban: ....δεν θα γινει ανεχτη περαιτερω,viking4a είπε:Nα πεταχτώ στο ψιλικατζίδικο της κυρα-Χελγκας εδώ παρακάτω να πάρω καμιά ντουζίνα?![]()
Kambia είπε:Παίζεις με τον πόνο μας? :ban:![]()
Χαχαχα!!stayros είπε:Παρακαλω να τεθει ο χρηστης viking4a υπο καθεστως banαρισματος.... :ban: ....δεν θα γινει ανεχτη περαιτερω,τετοια απαραδεκτη συμπεριφορα!!!!!
:tease: :tease: :tease:
:shtup:
	Θα το τσεκαρω και θα σου πω! :sta2thebest20 είπε:Σταύρο,ο rockstar σου γράφει στα πόδια geobra?Γιατί ο δικός μου δεν γράφει τίποτα και μου έκανε εντύπωση.
Ελπιζω με τα παρακατω screenshoot απο you tube να βοηθησουν.....thebest20 είπε:Περιμένω τη σειρά figures 10,έχω περιέργεια να δω τι είναι αυτή με τα φούξια μαλλιά.
 .....αλλα την δουλεια τους την κανουν....)

Τα φακελακια ειναι αδιαφανη και δεν φαινονται οι φιγουρες,ειναι οτι σου τυχει!Homer1988 είπε:Καλησπέρα παιδιά. Μήπως ξέρει κανείς αν οι φιγούρες που είναι στα σακουλάκια φαίνονται, ώστε να διαλέξεις αυτή που θέλεις μιας και τα κάνω συλλογή, ή είναι ο,τι τύχει;
Μια απο τα ιδια....ουτε ο δικος μου γραφει τιποτα!!!!thebest20 είπε:Σταύρο,ο rockstar σου γράφει στα πόδια geobra?Γιατί ο δικός μου δεν γράφει τίποτα και μου έκανε εντύπωση.

Αυτη με την NASA ειναι ενα παρα πολυ πετυχημενο custom. :sta2and1 είπε:edit Έχω την εντύπωση ότι στην πρώτη φώτο απλά πήρε το κουτί από την φιγούρα του νέου Άγιου Βασίλη κ έβαλε μέσα την παλιά.
Custom είναι;stayros είπε:Αυτη με την NASA ειναι ενα παρα πολυ πετυχημενο custom. :sta2