thebest20
RetroMuseum GateKeepeR
- Αντιδράσεις
- 484
Μπορεί να μην το γνωρίζετε (κι εγώ τώρα μόλις το έμαθα) αλλά τα playmobil με τη γαμήλια άμαξα και τη δεξίωση είχαν κυκλοφορήσει με φωτογραφία στο πίσω μέρος του κουτιού,ενώ αυτά που έχω αγοράσει έδειχναν στο πίσω μέρος το περιεχόμενο του κουτιού.Βρήκα τις photos στο e-bay,μάλλον περιορισμένος αριθμός κουτιών περιείχε φωτογραφία!Υπάρχει και μια διαφορά,η νύφη της γαμήλιας άμαξας σε αυτό που έχω,φοράει κολιέ,ενώ σε αυτό εδώ δεν απεικονίζεται
Τα συγκεκριμένα sets,πριν λίγες μέρες έκλεισαν 14 χρόνια που τα έχω,τα είχα πάρει μαζί για χριστουγεννιάτικο+πρωτοχρονιάτικο δώρο,πριν τα χριστούγεννα όμως!
ps: Τα ψαλιδάκια στα κουτιά ποτέ δεν είχα καταλάβει γιατί τα έχει!Για να κόψει κάποιος τις photos ή επειδή δίπλα έχει κάτι σαν εγγύηση?
Τα συγκεκριμένα sets,πριν λίγες μέρες έκλεισαν 14 χρόνια που τα έχω,τα είχα πάρει μαζί για χριστουγεννιάτικο+πρωτοχρονιάτικο δώρο,πριν τα χριστούγεννα όμως!
ps: Τα ψαλιδάκια στα κουτιά ποτέ δεν είχα καταλάβει γιατί τα έχει!Για να κόψει κάποιος τις photos ή επειδή δίπλα έχει κάτι σαν εγγύηση?
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: