Jester....Αψογος!!!!!!!!!!!!!JESTER21 είπε:Να ο παλιός κατάλογος για PLAYMOBIL από την LYRA που είχε όλα τα σετ για την Ελλάδα για τα εμπορικά καταστήματα!!!!!! Προβολή συνημμένου 43182 Προβολή συνημμένου 43183
Εχουν διαφορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω εντοπισει τουλαχιστον 5-6. Στα σετ της Αστυνομιας,της Αγριας Δυσης,στα "click & go",στα "specials" και στις φιγουρες που ειναι σε φακελακι.Εν τω μεταξυ ο Γερμανικος καταλογος δεν παρουσιαζει καν τη σειρα με το ποδοσφαιρο και τα Ολυμπιακα αθληματα.thebest20 είπε:Ο ελληνικός κατάλογος που έχει και τα Ολυμπιακά αθλήματα!
http://download.playmobil.com/public/eCS/Store/gr/FSICatalog/index.html
Ελληνική κατασκευή????????? Δηλαδη θες να πεις οτι ξαναγυρναμε σε εποχες LYRA?????????!!!!!!!!! Γιουιουιουιουιουιουιουχχχχχχχχχχχχχχουουουουουουουου.... :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :animeek::animeek::animeek::animeek:...αποκλειστικα σετ μονο για Ελλαδα!!!!!!!!!!thebest20 είπε:Τα Ολυμπιακά αθλήματα μάλλον είναι ελληνική κατασκευή με άδεια απ΄πη Geobra.Το ποδόσφαιρο είναι επανακυκλοφορία για την Ελλάδα,με τη διαφορά ότι έχει και ένα επιπλέον set που δεν είχε ξανακυκλοφορήσει!
Δεν είναι 100% σίγουρο ότι είναι ελληνική κατασκευή,απλά το υποθέτω!Στο γερμανικό forum λένε ότι δεν θα κυκλοφορήσουν στη Γερμανία!stayros είπε:Ελληνική κατασκευή????????? Δηλαδη θες να πεις οτι ξαναγυρναμε σε εποχες LYRA?????????!!!!!!!!! Γιουιουιουιουιουιουιουχχχχχχχχχχχχχχουουουουουουουου.... :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :animeek::animeek::animeek::animeek:...αποκλειστικα σετ μονο για Ελλαδα!!!!!!!!!!
A ρε Ελλαδα...παλι τα καταφερες και εισαι μπροστα!!! .thebest20 είπε:Δεν είναι 100% σίγουρο ότι είναι ελληνική κατασκευή,απλά το υποθέτω!Στο γερμανικό forum λένε ότι δεν θα κυκλοφορήσουν στη Γερμανία!Επίσης και οι νέες φιγούρες με το ? δεν θα βγουν σύντομα στη Γερμανία!
Τελικά από Αγγλία έρχονται τα Ολυμπιακά Αθλήματα,και προφανώς κατασκευάστηκαν με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012stayros είπε:A ρε Ελλαδα...παλι τα καταφερες και εισαι μπροστα!!! .
Βρε το ξερω οτι το ειπες εσυ...το "συγνωμη" πηγαινε στην Kambia για το edit που μου εκανε στο προηγουμενο σχολιο μου.Tι θα "τσιμπησεις" απο τον νεο καταλογο?thebest20 είπε:Εγώ το είπα αυτό,όχι η kambia!Τα αξεσουάρ είναι ίδια με των special sets!Που τα special sets έχουν 1,99?.Οπότε απλά βάζω λίγο πιο πάνω,κυρίως για τα sets που έχουν 2 φιγούρες!
Κοιτα,ετσι λεω κι εγω...αλλα ειναι μεγαλος ο πειρασμος.Εχω βαλει στο ματι τους Βρετανους απο την νεα σειρα των Πειρατων.Οταν βρεθει η ευκαιρια (οικονομικη) θα τους τσιμησω.Τωρα οσο για τις φιγουρες σε φακελακι που ειναι... :wait2: ...μαλλον κανα-δυο κομματια για να δω τι ειναι και να μου φυγει η περιεργια.Μπρελοκακια που λες...αν ξαναβρω τα ιδια που πηρα καλως, αλλιως τιποτα.thebest20 είπε:Τίποτα λογικά δεν θα πάρω!Δεν αγοράζω!Μόνο ότι παλιό μου δίνουν τα ξαδέρφια μου,ανήψια μου,επειδή δεν έχουν χώρο να τα βάλουν!Αν και σίγουρα ήθελα να αποκτήσω τα 7 δωμάτια + 4 δωμάτια του παλατιού,και να τα βάλω,σε ένα σπιτάκι που έχω φτιάξει με κομμάτια από μια παλιά ραφιέρα του ΙΚΕΑ.Όπως επίσης θα μου άρεσε να πάρω μερικές φιγούρες από τις "?" και κάποια μπρελόκ!