Μα για ότι έχεις αναφέρει ήδη το έχεις βάλει eBay δεν μας δείχνεις άλλες φωτογραφίες μόνο ότι πουλάς .spine21r είπε:κι εγω συλλεγω.απλα δεν συλλεγω playmobil..κακο ειναι δλδ που θελω να ξερω τη χρονολογια ασχετα αν τα εχω βαλει στο ebay?
Μου λες πάλι για πράγματα που έχεις πούληση, όποιος θέλει μπορεί να τα δει στης πώλησης που έκανεςspine21r είπε:φιλε μου κοιτα στις φιγουρες thundercats και στα ρετρο πραγματα της ΑΕΚσυντομα θα ανεβασω και φιγουρες master of the universe απο τη συλλογη μου.
και δεν μιλαω ειρωνικα σε κανενα....
ευχαριστω
Στη Γερμανία κυκλοφόρησε το 1990.Στην Ελλάδα πρέπει να ήρθε ένα χρόνο αργότερα,το θυμάμαι από τους καταλόγους!Το συγκεκριμένο το έχεις ανοίξει?Βγαίνουν τα μαλλιά από τις φιγούρες?spine21r είπε:αυτο τι χρονολογια ειναι ξερει καποιος?πρεπει να ειναι πιο προσφατο απο το αλλο..ετσι νομιζω
thebest20 είπε:Να ρωτήσω?Αυτό το σπίτι δεν έχει βάση?
Και το μεσαιωνικό σπιτάκι που είχα,δεν είχε βάση...
Επίσης αυτά τα sets έχουν έπιπλα μέσα?
Πάντως τα υπόλοιπα,που βγήκαν από τη Lyra πρώτης γενιάς (Γραφείο Σερίφη,Τράπεζα,Drug Store,Miners Hotel,Western House) έχουν έπιπλα,γιατί φαίνονται.Μάλιστα το γραφείο του Σερίφη είχε ένα κρεβάτι μέσα,και ένα τραπέζι με καρέκλες
Ενώ αυτά που είχα αγοράσει και ήταν της Lyra δεύτερης γενιάς:
ήταν άδεια μέσα...μόνο 1-2 καρέκλες είχαν,και ήταν πάντα μπλε,παρόλο που φαίνονται άσπρες.