Είναι στην Πάτρα...εδώ σπουδάζω!
Playmolover είπε:
Ρωτάς αν αυτά της πρώτης γενιάς είναι αυτά που έχει το collectobil... Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Μιλάμε για playmobil της Geobra, ή για playmobil της LYRA και μόνο; Αυτά τα ελάχιστα που έχει το collectobil σαν LYRA LICENSE είναι της δεύτερης γενιάς και εάν θυμάμαι καλά κάπου λέει τα χειρότερα για αυτή την περίοδο με παραδείγμα, φωτό και ακλόνητα επιχειρήματα. Επίσης, τα δεύτερης γενιάς της LYRA ουδέποτε κυκλοφόρησαν από την μητρική Geobra. Είναι σετ με ότι είχε περισσέψει στο εργοστάσιο της LYRA και με φτηνοεξαρτήματα που έφτιαχνε μέχρι το τέλος της.
Πρέπει να ξεκαθαρίζεις εάν συλλέγεις playmobil ή playmobil της LYRA. Πρόσφατα συμπλήρωσα ένα από τα πρώτα σετ των πειρατών που είχα της LYRA με κομάτια από playmobil της Geobra. Καμία απολύτως διαφορά.
Ότι έχει το collectobil τώρα σαν playmobil, τα ίδια τα είχε κυκλοφορήσει και η LYRA, στην πρώτη περίοδό της όμως.
τα LYRA της πρώτης γενιάς είναι και αυτά που πρωτοκυκλοφόρησαν στον κόσμο και έχει το site των playmobil ως πρώτα κομμάτια του 1974?
πχ μπορώ αν γίνεται να έχω μερικές photos από playmobil lyra πρώτης γενιάς?????Tα δεύτερης γενιάς όντως ελαττωματικά,κυρίως τα ανθρωπάκια που φεύγουν τα πόδια τους,γι αυτό είναι και φτηνά,το πιο ακριβό έκανε 6.000δρχ και ήταν τα μεγάλα sets με το saloon και την τράπεζα
Πχ,έχω αυτά τα 2 και έλεγε το κουτί LYRA...
αλλά το πρώτο το ξαναέχω,με κάποια διαφορά στα καπέλα,στους γιακάδες και τις τσάντες και είναι της Geobra (η το αντίθετο,η διαφορά στα καπέλα και στους γιακάδες είναι της LYRA,πάντως είναι τα ίδια ακριβώς sets)
κι επίσης αυτό το set το έχω πάρει και από Lyra και από Geobra και έχει διαφορές...Βρήκα την πρώτη photo και όταν βρω τη δεύτερη θα την προσθέσω
[edit] Dead pic [edit]
τα είχα αγοράσει και τα 2 sets με διαφορά 1 έτους,το πρώτο το 90 και το δεύτερο το 91,αν θυμάμαι καλά
thebest20 είπε:
[edit] Dead pic [edit]
Τελικά μάλλον πρόκειται για 2 διαφορετικά sets απλά το αμάξι είναι κόκκινο,το θυμάμαι ότι το είχα κι αυτό γιατί θυμάμαι την κίτρινη κοπέλα με το συγκεκριμένο καπέλο και την τσαντα