Αντε,καλοριζικες και αυτες!Kambia είπε:Ωραία . Εγώ χθές πήρα τον Μπασκετμπολίστα και αυτόν που κάνει skateboard o οποίος έχει 2πλό πρόσωπο.
Η περούκα αυτών με τα δύο πρόσωπα,μπαίνει εύκολα?Από ότι έχω ακούσει το κεφάλι τους έχει διαφορετική μορφή,με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζει καλά η περούκα!Kambia είπε:Ωραία . Εγώ χθές πήρα τον Μπασκετμπολίστα και αυτόν που κάνει skateboard o οποίος έχει 2πλό πρόσωπο.
E???? Καλά ακόμα παίζεται.stayros είπε:Αντε,καλοριζικες και αυτες! Κατι εμαθα για ενα στοιχημα...οτι το εχασες!
Μια χαρά εφαρμόζει. Αν ευθυγραμμίσεις σωστά την εγκοπή μπαίνει εύκολαthebest20 είπε:Η περούκα αυτών με τα δύο πρόσωπα,μπαίνει εύκολα?Από ότι έχω ακούσει το κεφάλι τους έχει διαφορετική μορφή,με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζει καλά η περούκα!
Νομίζω οτι η πιο σωστή μέθοδος πλέον είναι αυτή της αφής.Kambia είπε:Και για να γκρινιάξω λίγο.... Δεν ισχύουν οι κωδικοί στα σακουλάκια. Αν πας σε διαφορετικό κατάστημα η ίδια φιγούρα μπορεί να έχει διαφορετικό κωδικό. Την πάτησα σήμερα.
Γενικά η συναρμολόγηση είναι ένα πονεμένο θέμα & ειδικά τα μαλλιά!guitarmaniac είπε:χθες πηρα δυο σακουλακια.πετυχα την γυναικα με την πετσετα και τον τον ελβετο(?).
τα μαλλια της γυναικας,πραγματικα θελουν προσπαθεια για να μπουν...