Κοινώς, ζόρι για να τα βάλεις, ζόρι για να τα βγάλεις!thebest20 είπε:Αυτές οι 4 διπλοπρόσωπες φιγούρες,έχουν εγκοπές και μπροστά και πίσω και πρέπει να εφαρμόσουν ακριβώς τα μαλλιά!Το καλό είναι ότι αν εφαρμόσουν,μετά δεν βγαίνουν εύκολα!
....Δύσκολα!thebest20 είπε:Πως τις φτιάχνετε τις φιγούρες?Πρώτα το σώμα και μετά τα μαλλιά?Εγώ πρώτα έβαλα τα μαλλιά.Επίσης οι Fi?ures 1,στις πρώτες "φουρνιές",όταν δηλαδή είχαν πρωτοκυκλοφορήσει είχαν ήδη τοποθετημένα τα μαλλιά!Σε αυτές που βγήκαν στην Ελλάδα,όμως όχι!
Kambia είπε:Πιό λεπτό και τα πόδια είναι ενσωματωμένα με τον γκρι "σκελετό"
το ιδιο και στι φιγουρα με την πετσετα.
οσο αναφορα τα μαλλια ενω τα ειχα ευθυγραμισει,χρειαστηκε να ασκησω αρκετη δυναμη για να κουμπωσουν.
ποιο ξερει μπορει κατι να ηταν λαθος...(?)
Και τι δε θα 'δινα να έβλεπα αυτό το σκηνικό live!!!!!!:tongue: Χαίρομαι που είμαστε πολλοί!!!! Είναι παρήγορο!!!!!D@redevil είπε:Έπρεπε να με καμαρώσετε σε εστιατόριο γνωστού εμπορικού κέντρου, να προσπαθώ να βάλω τα μαλλιά στον Ροκά & να πετιούνται κομμάτια από 'δω κι από 'κει (πώς δεν τα έχασα κιόλας! ).
All the money, σας λέω!!!
thebest20 είπε:Ελβετός είναι το αγόρι που μοιάζει με βοσκό,με τα ξανθά μαλλιά?Και τα μαλλιά της φιγούρας που πήρα μπήκαν με δυσκολία!
Τα μαλλιά του είναι απλά,από τα γνωστά που ξέραμε και παλιά!Αυτά μπαίνουν εύκολα!guitarmaniac είπε:ναι.μαζι εχει κι ενα σκυλι...
παντως τα μαλλια του συγκεκριμενου μπηκαν με ενα απλο κλικ. μυστηρια πραγματα συμβαινουν.
Το είχα δει από πιο πριν,μάλιστα ζητούσαν και το καράβι 5940,αλλά τους είπα ότι δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα,από όσο ξέρω!stayros είπε:
Οντως δεν εχει κυκλοφορησει Ελλαδα το συγκεκριμενο!thebest20 είπε:Το είχα δει από πιο πριν,μάλιστα ζητούσαν και το καράβι 5940,αλλά τους είπα ότι δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα,από όσο ξέρω!
thebest20 είπε:Τα μαλλιά του είναι απλά,από τα γνωστά που ξέραμε και παλιά!Αυτά μπαίνουν εύκολα!Αυτή η φιγούρα,όπως και η κοπέλα με την πετσέτα έχουν σχισμές και από τις 2 πλευρές του κεφαλιού?Δηλαδή αυτό που έχουν πίσω στο κεφάλι που κάνει σαν "v" υπάρχει και στο μπροστινό?Και τα κεφάλια τους περιστρέφονται?
Επίσης η κοπέλα με την πετσέτα,έχει κανονικά εσώρουχα από μέσα και μπορεί να μείνει και χωρίς την πετσέτα?
ακριβως και τα μαλλια εχουν ενα εξτρα πλαστικακι-δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω-που κλειδωνει στις εγκοπες.ναι η φιγουρα φοραει μαγιο-εσωρουχα,παρτο οπως θες....