Η Εκθεση Πειρατικων Καραβιων ξεκινα στις 7-4-2012D@redevil είπε:Εγώ έχω την εξής απορία: Γιατί εδώ δεν έχουμε FunPark?
Χωρίς πλάκα, αν μπορέσεις να κάνεις ένα ρεπορτάζ θα ήταν σούπερ!
Κι άλλη μια ερώτηση: Οι Κοι Αλεξίου & Βαγγόπουλος, να υποθέσω είναι συλλέκτες?
Ωπ! Πώς κι έτσι? Το θεωρώ πολύ έξυπνη ιδέα και από άποψη πωλήσεων, και από άποψη marketing. Κρίμα - φαντάσου άλλο ένα fanpark στη Θεσσαλονίκη, πόσο θα βοηθούσε στις πωλήσεις τους. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αν και ομολογουμένως μου έκανε εντύπωση!thebest20 είπε:Κάθε χώρα που έχει fanpark,έχει ένα μόνο!Και επίσης ελάχιστες χώρες έχουν σίγουρα,πχ. Γερμανία,Αυστρία,Μάλτα,για άλλες δεν έχω ακούσει!
Αν τύχει και μιλήσεις μαζί τους, να τους μεταφέρεις τα συγχαρητήριά μας, τόσο για την ιδέα, όσο και για την υλοποίηση!stayros είπε:Η Εκθεση Πειρατικων Καραβιων ξεκινα στις 7-4-2012 το Σαββατο που μας ερχεται δηλαδη.Αν τα καταφερω
και παω εννοειται οτι θα κανω φωτορεπορταζ!
Ο κυριος Αλεξιου ειναι ο "Γκουρου" των Playmobil
στο Ελληνικο Fun Park και ο κυριος Βαγγοπουλος
ειναι συλλεκτης ο οποιος παραχωρει και τα πιο
πολλα Πειρατικα Καραβια.Και οι δυο κυριοι ειναι υπευθυνοι
για αυτη την υπεροχη ιδεα και την πραγματοποιηση
της εκθεσης!
Καλως ηρθες στην ρετροπαρεα μας!giannislarisa είπε:[edit] 1) Greeklish 2)Αγγελία ! [edit]
Δεν σε βαρεσε κανεις αγαπητε φιλε μου!giannislarisa είπε:Ωπα παιδιιά!!!!μη βαράτε.δεν ήξερα οτι πρέπει να γράψω μόνο ελληνικά.ζητώ συγνώμη.θα είμαι σίγουρα κάτω δεν το χάνω με τίποτα.ευκαιρία να γνωριστούμε κ απο κοντά με κάποιους.θα τα πούμε εκεί λοιπόν
Εφτασεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:stayros είπε:Φρεσκο πραγμα....Σπαρταραει λεμε... Μυριζει θαλασσα!!!!! Για περαστε,για περαστε...
Περαστε και θαυμαστε
Για περαστε...
Ενας Ενας...ολοι θα παρετε...για περαστε...
Μητσοοοοοοοο....μια μπυρα ...στεγνωσαααα...
Για περαστεεεε....
Χεχεχεχεχεχεχεχεχε....and1 είπε:Εφτασεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Προφανως αναφερεσαι στην μια φιγουραthebest20 είπε:Γιατί το 3750 (κυκλοφορίας 1990) το εμφανίζουν πάντα με διαφορετικές φιγούρες,ακόμα και στο γερμανικό site?Αυτό που είχα ήταν αυτό
Προφανως εχουν κανει λαθος στις φωτο!thebest20 είπε:Όχι,αναφέρομαι στα sites,που το δείχνουν με διαφορετικές φιγούρες,όπως στο επίσημο site της playmobil
http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-DE-Site/de_DE/Product-Show?pid=3750-A&cgid=1990
Το συγκεκριμένο καράβι,το είχε φέρει δώρο στην αδερφή μου η νονά της,τότε το 1991 και κόστιζε 10.000 δρχ.Βέβαια δεν έμεινε σχεδόν τίποτα,ίσως υπάρχει στο πατάρι ο σκελετός!
Τι να πεις?thebest20 είπε:Απλά επειδή είναι γερμανικό site,έπρεπε να έχει τα πρωτότυπα.Σε όποιο site και να ψάξω,μου βγάζει σαν 3750 αυτό που έχει και το site playmobil.de.Μόνο το collectobil έχει το πρωτότυπο!Επίσης το highlight του συγκεκριμένου set είναι,ότι η γυναικεία φιγούρα ήταν η πρώτη που δημιουργήθηκε,με στήθος και παντελόνι!