Playmobil

H Legoqueen σε είπε, βρε, να της δώσεις το link - όχι να πλέξεις ολόκληρο σενάριο συνομοσίας! :p

Τεσπα, μετά την απαραίτητη "κοπτοραπτική", τα ποστς πήγαν εκεί που έπρεπε! ;)
 
Παιδια sorry για την αναστατωση αλλα ακομα βρισκομαι σε νηπιακο σταδιο με τετοιου ειδους ποσταρισματα
 
No worries! :)

Τα συμμαζέψαμε όλα - εσύ να 'σαι καλά! ;)
 
Aπολαυστε ενα βιντεακι για τις νεες φιγουσες σε blind bags απο την σειρα playmobil f?gures series 3 ροζ και μαυρη.Ο λογος που αγορασα και την ροζ σειρα :xm: ητανε γιατι μου αρεσε και το αγαλμα της ελευθερειας που ειχανε μεσα,ενα απο τα ωραιοτερα κοματια μεσα στην σειρα 3 και επεσα μεσα στα περισοτερα σακουλακια λογο των μεγαλων κοματιων που περιειχανε αυτα.Στο review που ακολουθει οι φιγουρες ειναι οι εξης...

:biglaugh:599084756_tp.jpg

Σκιαχτρο (δευτερη φορα),αγγλικη βασιληκη φρουρα,αγαλμα της ελευθερειας,και μια κυρια-πριγκηπησα απο ινδια? πιθανον!

Επεσα σε αυτη την φιγουριτσα λογο του χειτονα που ειναι σχεδων σαν του αγαλματος της ελευθερειας.Εκτος του σκιαχτρου που καποια παιδια με ειπανε σε απαντηση οτι αυτο μπορεις να το βρεις και σε καταλογο παραγγελειων,που να σας πω την αλληθεια δεν ειμαι και τοσο σιγουρος μιας και γνωριζω οτι αυτα τα συγκεκριμενα σχεδια ειναι καθαρα για αυτη την συλλογη,ξερω οτι υπηρξε στο παρελθον και ενα ακομη σχεδιακι σε κουτακι με ενα σκιαχτρο σαν και αυτο.

playmobil ghosts.jpg:burn:7482 scary chosts add on.(συντομα και αυτο στο ραφι μου) :cool: ΠΡΩΣΕΧΟΣ! Αξιζει να αναφερθει οτι το σκιαχτρο add on ειναι επανεκδωση του παλαιοτερου που ητανε σε ενα κουτακι με μια ακομη φιγουρα.

Aυτα τα κοματια δεν πωλουνται απο οτι γνωριζω σε κουτακι,αλλα ουτε σε αυτην την σειρα μπορουμε να τους βρουμε. :xm: Το κοματι αυτο με το σκιαχτρο σε haloween style ειναι μαλον απο το add on που ηρθε στην ζωη να μας στοιχειωσει και ειναι ενα απο τα κοματια που επρεπε οπωσδηποτε να εχω στο ραφι μου! και εχει πολυ καλο εφε κοντα σε blacklight που τονιζει πολυ καλλα τα χαρακτιρηστικα του.Ο Αγγλος στρατιωτης (οχι ασθενης).... :) Ητανε κοματι που ζητησε ο γκαρτασης μου να προσπαθησω να πετυχω και μιας που δεν μπορουσα να του κανω κατι καλυτερο-ακριβοτερο για δωρακι για την γιορτη του που πλησιαζε του πηρα ενα.......καταραμενη ανεργεια :( οχι ψεματα του ειχα παρει και ενα ps3 game δωρακι :cool: το εκτιμησε ιδιαιτερα μιας που ειχε ακομη μεγαλητερη τρελλα απο εμενα με τα playmobil.Το αγαλμα της ελευθερειας τωρα ητανε αυτο που ειχα βαλει πραγματικα στοχο μιας που ητανε και το μοναδικο απο τα girl σακουλακια που με αρεσανε πολυ,την σακουλευτηκα ευκολα μιας που ειχε μεγαλα κοματια και ητανε σχετικα ευκολο να την ανακαλυψω.Προς μικρη μου απογοητευση ομως ειχε ενα σχετικα μικρο ελλατωμα επανω στο σωμα της φιγουρας και ελειπε ενα μεροσ του πλαστικου λες και ειχε λιωσει η δεν τους εφτανε το πλαστικο? :eek: (παει ο ποιοτικος ελεγχος παιδες!) :p Δεν με ενοιαξε και τοσο μιας που ο χειτονας εκανε την δουλεια του και το κρυβει αρκετα,χωρια που στο σακουλακι με τον αγγλο φιλο μας παρειχανε δυο καραμπινουλες,ναι δυο :D φοβερο ετσι? στο κατω κατω δεν μπρεις να αποπαρεις μια φοωερη εταιρια σαν την geobra για την τοσο καλη ποιοτητα ολα αυτα τα χρονια,και της εξερετικιας της δουλειας επανω στα παιχνιδια αυτα.Ασ μην ξεχναμε και της καλλες παιδικες αναμνησεις.Και τελος η κυρια που μοιαζει με μια μυρια η πριγκηπεσσα απο ινδια που ειχε και αυτη εξερετικη δουλεια στην λεπτομερια με το κοκινο πετραδακι στο στεμα της να της δινει ακομη μεγαλητερη ζωντανια.Απολαυστε λοιπον φιλοι μου ενα βιντεακι που ανεβασα εγω προσοπικα στο tube με αυτες τις φιγουρες.(συνχωρεστε με για τα ορθογραφικα) και τον πολυ διαλογο,οπως εσεις ετσι και εγω ειμαι εδω να διηγηθω τις δικιες μου ιστορειες.Συγνωμη επισης για την χαμηλη ποιοτητα βιντεο και την σκοτεινη εικονα σε μερικες φασεις,δεν φαινεται και πολυ καλα η λεπτομερεια των φιγουρων γι'αυτο και εδειξα και εικονες ;) Την επομενη φορα με καλυτερο φωτισμο ελπιζω.

[video=youtube;hzbXR-qY4cU]

$T2eC16JHJHEE9ny2p6fJBQouUg7,lg~~60_35.JPG

8087249687_e26ee23504_z.jpg

$(KGrHqF,!hME+mV9LTzWBQWLKGDI6w~~60_35.JPG

6211.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Hounded να υποθεσω ότι είσαι λάτρης του Halloween έτσι? Ωραίος :thumbup: Di Vaio Thank you!!!
 
Ναι εχω μεγαλη τρελα με τετοια spooky πραγματακια χε χε :D
 
Το συγκεκριμενο βιντεακι το εφτιαξε ενας τετραχρονος μαζι με τον πατερα του. :D

Ομιλουν την Γερμανικη αλλα εχουν φροντισει για Αγγλικους υποτιτλους! ;)

[video=youtube;vfLndCd-gv0]

 
Να κάτι τέτοιο είχα στο νου μου να φτιάξω αλλά δυστυχώς δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις :( Stavro thanks :worship:

Με μπριζώσατε νυχτιάτικα :eek:
 
@AND1: Οι γνώσεις αποκτιούνται!! Ακόμα κάθεσαι;;;
 
Bρήκα της προάλλες ενα πειρατικο καράβι πεταμένο σε ενα χωράφι!! (κωδικος 3900) σε κακη κατάσταση αλλα πολλα συγχαρητήρια στην playmobil hellas διοτή αν και δεν ειναι υπωχρεωμένη μου εστειλε πολλά απο τα εξαρτήματα που έλειπαν θα μπουν φωτος...!!
 
Ξεχνατε μαλον το κλασικο φαντασμα που εχει βγει παλιοτερα που ητανε απο τον λυρα ακομη,και ακομη και σε εκεινη την ηλικια ητανε καπως μακαβριο ετσι? ναι σαφως και αυτα τα σχεδια δεν ειναι πολυ χαρωπα σε σχεση με τις κλασικες ομορφες χαμογελαστες γκριματσες που γνωριζουμε,αλλα υπαρχουνε και αλλα σχεδια που εχουνε παρομοιες κακιασμενες φατσες.Π.χ.οι πειρατες ολοι ειναι με περιεργες φατσουλες.Υστερα μην ξεχνιομαστε οτι αυτη η συγγεκριμενη σειρα θελλω να πιστεβω δεν βγηκε μοναχα για μικροτερες ηλικειες,αλλα και για συλλεκτικους σκοπους.Μπορει εδω στην ελλαδα να μην ασχολουνται πολοι με τετιου ειδους hobby αλλα λετε η geobra να μην εχει στα υποψη της και τους συλλεκτες? Ναι ξερω οτι περασανε τα χρονια και χαθηκε αυτη η παλια αθωοτητα που ειχαμε παιδες αλλα κακην κακος τα χρονια αλλαζουνε κακα τα ψεματα,και εμενα με χαλαει αυτο. Αν και μιλαμε για playmobil εμενα μου την εδωσε ακομη ποιο πολυ που η lego πηρε τιτλους απο ταινειες οπως αρχοντας των δαχτυλιδιων πολλεμος τον αστρων μονο και μονο για να χτυπαει καλυτερες και ακριβοτερες τιμες,τουλαχιστων τα playmobil παραμενουνε πιστα ακομη και σημερα με ακομη καλυτερη λεπτομερεια απο κατι αλλα παιχνιδια.Συγνωμη αν εθυξα τιποτα ασχημο μιας που σκευτηκα οτι θα ητανε καλλο να κανω μια μικρη παρουσιαση σαν και αυτη.Απλα μερικες φορες πιστεβω οτι ο κοσμος,γενικα και εμεις δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τιποτα.Α ξεχασα να αναφερω οτι σε αυτες τις συγκεκριμενες φιγουρες οπωσ το σκιαχτρο εχει επισης και την κλασικια χαμογελαστη φατσουλα αν δεν μας αρεσει η περιεργια και τρομακτηκια ετσι? Ξεχασα να το αναφερω στο βιντεο. :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bρήκα της προάλλες ενα πειρατικο καράβι πεταμένο σε ενα χωράφι!!
Εδώ σε θέλω !

Μαζί με τις φωτογραφίες θέλουμε και μια όμορφη δική σου ιστορια για το πώς βρέθηκε το καράβι στο χωράφι !!!

Το κουβάλησε κανείς για συγκεκριμένο λόγο άραγε ? Υπήρχαν νερά εκεί παλιότερα και για κάποιο λόγο υποχώρησαν ?

Οπως θα το φτιάχνεις. ντύσε το και με μια μοναδική δική του ιστορία !!! :D
 
Ναι μου αρεσαν απο αλλη προοπτικη ομως οχι για μικρες ηλικειες,αυτα τα συγγεκριμενα σχεδια βγαινουνε μια φορα σε καθε σειρα και δεν επανεκδιδονται πιστεβω ισως και να τα φτιαξανε για συλλκεκτικους σκοπους τωρα.Το αναφερω και στο βιντεο ετσι ;) Χιλλια συγνωμη αν εθιξα ολους τους κλασικους συλεκτες,ειχα και εγω πολλα παλια σχεδια αλλα με τον καιρο τα εχασα και ετσι προσπαθω να κανω μια αναδρομη στο παρελθον εστο και με αυτες τις λιγες φιγουρες και παλι συγνωμη. :xm:

Ναι το ιδιο θα μπορουσες να πεις και για τον disney ετσι πως κατεντησαν τα παλια κινουμενα σχεδια,τον glen larson που πηγε να βγαλει καινουργιο ιποτη της ασφαλτου και μονο στην ασφαλτο δεν πατουσε.Ξερρω ξερρω ολα αυτα μπορει να ειναι καπως ασχετα με το θεμα αλλα αναφερθηκα σε παλιοτερες εποχες επιδη γνωριζω οτι εδω οινπερισοτεροι ειμαστε λατρεις του κλασικου περισοτερο.Ναι ξαννα αναφερω οτι δεν εχουνε σχεση με τα παλιοτερα σχεδια αλλα δεν ξερω,πιστεβω οτι τα αναπτυξανε σε λεπτομερεια ισως για αυτο μας φαινονται τοσο παραξενα.Μην ξεχναμε οτι ακομη τα φτιαχνουνε στην ευρωπη τοθλαχιστον ετσι πιστεβω.

Ναι ισως να το παρακανανε λιγακι με τις τρελες φατσες αλλα εχουνε υποψη τους το θεμα και βαλανε κανονικες φατσες απο πισω. ;)

:D Οριστε ακομη μερικες photos απο τα νεα playmobil scary ghosts add on που δεν διατιθενται πλεον στο κλασικο κουτακι :( Ελπιζω να σας αρεσουνε οι φοτογραφειες.

DSC08883.jpg

Αυτο το σχεδιο ειναι νεοτερο με οχι μια αλλα δυο φιγουρες μεσα στο σακουλακι,με τον κλασικο μεγαλο και τον μικρο του φιλο? :eek: ωχ λετα να ειναι?.....

Τελος παντων,λαμβανοντας υποψη οτι ο μεγαλος ειναι επανεκδωση του παλαιοτερου απο εποχη του 80 και της λυρα που ειχα πρωτο παρει αυτο το συγγεκριμενο κυκλοφορησε νομιζω αρχες 2000 (δεν θυμαμαι ακριβως) το ειχα και απο οτο θυμαμαι δεν κουμπονε καλλα το σεντονι-σκεπασμα απο πανω.Εδω εχουμε αλλαγες αλλα στον μικρουλη εχουμε το ιδιο προβλημα τωρα καθως δεν βολεβει στο κεφαλι καλα.Κατα τα αλλα ειναι πολυ τελεια σε λεπτομερεια.

Kαι δεν προκειται να λαβουν υποψη τους ευκολα την γνωμη του κοσμου,καμια εταιρεια δεν το κανει αυτο εκτος αν δεν το ζητησουνε οι πολοι.Αλλα πρεπει να πεσει και πολυ συζητηση απο το θεμα για να δει η εταιρια οτι θα εχει κερδος απο αυτο.Ετσι παει επιδη σε τετοιου ειδους παιχνιδια δινουμε μεγαλυτερο βαρος κυριως σε μικροτερες ηληκειες,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν σκευτονται και τους παλαιοτερους συλεκτες αλλα και τους μεγαλυτερους.Ειδικα στο εξωτερικο υπαρχουνε απειροι που κανουνε συλογη ακομη απο τα πρωτα,αλλα τα παλια κοματια ειδικα απο λυρα στοιχιζουνε ακριβα και πευτουνε σε δημοπρασειες και ειναι δυσευρετα που ειμαι σιγουρος οτι το γνωριζεται,οχι πως εγω ειμαι ποιο γνωστης.Οριστε ενα link απο μια δημοπρασια που βρηκα στο ebay απο ελληνικο κοματι,το ειχα αυτο παλια απο το κουτακι ριξε μια ματια.

http://www.ebay.com/itm/261148890289?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Μακαρι να κανανε επανεκδωση τα παλαιοτερα κοματια σε ειδικες σπεσιαλ σαν και αυτο τα πραγματα θα ητανε πολυ καλυτερα εμενα δεν θα με αρεσε νομιζετε? Κακα τα ψεματα ακομη και μεχρι σημερα κανουνε καταπληκτικη δουλεια στην λεπτομερεια τα αναπτυξανε αρκετα θελω να πιστεβω.

DSC08876.jpg

DSC08879.jpg

DSC08880.jpg

DSC08881.jpg

DSC08882.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια μικρη πολυ μικρη παρακληση...μην διπλο/τριπλο ποσταρεις συνεχεια. :)

Μπορεις ανα πασα στιγμη (εντος 24ωρου) να κανεις edit το ποστ σου. ;)

By the way...καλες και ευστοχες οι παρατηρησεις σου αλλα ποιος ακουει... :(

Κι ως γνωστον... "Στου κουφου την πορτα,οσο θελεις βροντα". :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δε νομίζω πως χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση το θέμα. Απλώς μερικοί επιμένουμε κλασσικά στο θέμα playmobil. Απλό είναι!

Προφανώς παίρνουν υπ' όψιν τους τα "θέλω" των σημερινών παιδιών, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την αισθητική τους εμείς τη διαμορφώνουμε μ' αυτά που τους πουλάμε.

Οι φιγούρες των νεράϊδων προσωπικά μου φαίνονται σαν ένα ακόμα από τα χιλιάδες παιχνίδια που κυκλοφορούν, χωρίς τη σφραγίδα που "φωνάζει" ότι είναι playmo. Κι όσο πάει πιθανόν θα χειροτερεύει. Νομίζω πως είναι λάθος να χάνονται μέσα στο πλήθος.
 
Οκ τα θερμα μου συγνωμη αν το παρακανα λιγακι εφοσων δεν με ακουει και κανεις δεν υπαρχει αντιρηση :xm: ο καθενας οπως πιστευει,και εγω απο την παλια σχολη ειμαι παντως και μεγαλωσα οπως και πολοι αλλοι με αυτα,απλα προσπαθω να μοιραστω τον ενθουσιασμο μου μαζι με τον κοσμο αυτο ειναι ολλο.Και παλι συγνωμη.Νεος ειμαι στο forum οπως καταλαβες αδερφε και ακομη μαθαινω τα βασικα δεν πιστεβω να εχει προβλημα κανεις αν εριξα κανα δυο posts παραπανω,ελπιζω.Στο κατω κατω πιστεβω οτι για να ακουστουμε ειμαστε εδω ετσι?

Μια μικρη πολυ μικρη παρακληση...μην διπλο/τριπλο ποσταρεις συνεχεια.
tinysmile_grin_t.png
Μπορεις ανα πασα στιγμη (εντος 24ωρου) να κανεις edit το ποστ σου.
tinysmile_twink_t.png


By the way...καλες και ευστοχες οι παρατηρησεις σου αλλα ποιος ακουει...
tinysmile_angry_t.png


Κι ως γνωστον... "Στου κουφου την πορτα,οσο θελεις βροντα".
tinysmile_fatgrin_t2.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα κάτσω να το συνεριστώ. Ευχαριστώ. Στο μυαλό μου βέβαια έρχονται πρώτα αυτά τα "σκουπίδια" που τόσο "φτηνά" πουλάει γνωστό πολυπαιχνιδάδικο. Επίσης το είπα γιατί "κινεζοφέρνουν" τα πρόσωπα.Τα playmobil πάντως δεν αρχίσαν από εκεί κι αυτό φαίνεται, αν και με τα τελευταία αμφιβάλω...

Μπορούσες πάντως να το γράψεις και στο φόρουμ ώστε να γίνει και θέμα συζητήσεως!
Οχι δεν ενοουσα αυτα τα σκουπιδια γενικα αναφερθηκα αλλα τεσπα ενταξει ευχαριστω για το ενδιαφερον που με απαντησες.
 
@Houndead: Επειδή ακριβώς είσαι νέος, ρίξε μια ματιά σε αυτό σε παρακαλώ. Δε χρειάζεται να το διαβάσεις όλο - μπορείς να ανατρέχεις εκεί, όποτε έχεις κάποια απορία ή να μου στέλνεις πμ, αν θες βοήθεια με κάτι. Πάντως όντως, ο Σταύρος έχει δίκιο! Από τη στιγμή που ποστάρεις κάτι μέσα στην ίδια μέρα, ΔΕΝ έχει απαντήσει κάποιος άλλος μετά το ποστ σου και θες να κάνεις οποιαδήποτε τροποποίηση ή να συμπληρώσεις, καλό είναι πατάς το κουμπάκι "επεξεργασία μηνύματος" και να γράφεις ό,τι θες! :)

Από την άλλη, να κάνω εγώ μια θερμή παράκληση: Καλό θα είναι, αν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε πρόταση ή υπόδειξη, να χρησιμοποιείτε τα πμς. Είναι κρίμα να χαλάμε τη ροή των θρεντ (μολονότι καταλαβαίνω ότι γίνεται με κάθε καλή πρόθεση και διάθεση!). Αν πάλι, δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πμ, μπορείτε πάντα να κάνετε ένα report post με το σχόλιό σας. Να είστε σίγουροι ότι θα το δούμε και θα επιληφθούμε του θέματος. :)

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν οι υποδείξεις να αποφεύγονται στο μέτρο του εφικτού. Αν χρειάζεται οποιαδήποτε παρέμβαση, να είστε σίγουροι ότι η διαχειριστική / συντονιστική ομάδα θα επέμβει. ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ποιος να το περιμενε...οτι σε μια ταινιας δρασης

οπως ειναι το "Death Wish 5" του 1994 με τον σκληροτραχηλο Charles Bronson

θα εκαναν την εμφανιση τους τα playmobilακια!!!! :eek:

Οριστε και τα screenshots μεσω BS player... :D

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Πίσω
Μπλουζα