Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
gallos_11 είπε:Εγώ το μόνο που έχω αντιμετωπίσει και με παραξένεψε είναι κάτι ασημένια (νίκελ) βασιλικά πιάτα και ποτήρια που βρήκα ξεχασμένα από το κάστρο που είχα...Σχεδόν όλα έχουν κάπως αλλοιωθεί, έχει χαθεί η γυαλάδα τους και έχουν πάρει μια πράσινη απόχρωση...
Προσπάθησα να τα καθαρίσω αλλά δεν έγινε τίποτα! Σίγουρα επηρεάζουν οι συνθηκές του χώρου που φυλάσσονται, αν έχει υγρασία κλπ...
Πιστεύω θα φταίει που έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ. Εγώ είχα την εντύπωση ότι τα Playmobil το μόνο πρόβλημα που έχουν είναι να κιτρινίζουν όπου έχουν άσπρο χρώμα...thebest20 είπε:Ξέρετε κάποιο τρόπο για συντήρηση των playmobil?Οι φιγούρες μου έχουν μικρά μαύρα κομματάκια,ανάμεσα στα χέρια τους και στο λαιμό τους,ενώ το πρόσωπό τους έχει αρχίσει να φθείρεται.Όπως επίσης και τα εξαρτήματά τους έχουν κάποια μαύρα κομματάκια.Η σόδα είναι κατάλληλη,τουλάχιστον για να εξαφανιστούν αυτά τα μαύρα και να φαίνονται πιο καινούργια?Η φθορά στο πρόσωπό τους δεν νομίζω να φεύγει!
Τα μαύρα κομματάκια που περιγράφεις είναι μάλλον απλή βρωμιά από την αποθήκευση και την πολυκαιρία. Θα σου πρότεινα σαν πρώτη ενέργεια μια πολύ απλή: Κοινό υγρό καθαρισμού χεριών, νερό, οδοντόβουρτσα και καλό τρίψιμο.thebest20 είπε:Ξέρετε κάποιο τρόπο για συντήρηση των playmobil?Οι φιγούρες μου έχουν μικρά μαύρα κομματάκια,ανάμεσα στα χέρια τους και στο λαιμό τους,ενώ το πρόσωπό τους έχει αρχίσει να φθείρεται.Όπως επίσης και τα εξαρτήματά τους έχουν κάποια μαύρα κομματάκια.Η σόδα είναι κατάλληλη,τουλάχιστον για να εξαφανιστούν αυτά τα μαύρα και να φαίνονται πιο καινούργια?Η φθορά στο πρόσωπό τους δεν νομίζω να φεύγει!
Βέβαια από όσο έψαξα,είδα ότι τα περισσότερα από αυτά θα κυκλοφορήσουν προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ.Τα δύο τελευταία,από ότι είδα σε ένα γερμανικό forum έχουν κυκλοφορήσει στη Γερμανία.Τα έχουν και στημένα,έξω από το κουτί τους.
Αγορασα το παρον μαζι με το Σαλουν, το γραφειο του σεριφη και ενα μεγαλο σετ ινδιανων, 21 Δεκεμβριου του 1986. Ηταν η παρηγορια γιατι δεν μου πηραν το πειρατικο. Το καθε σετ εκανε χιλιες δραχμες. Αρα 4000 εναντι 6000 και πιο πολλα παιχνιδια να γεμιζει το ματι μου. Εξυπνη η μαμα.spine21r είπε:ξερει καποιος ποιας χρονια ειναι αυτο?
αντε ρε...τοσα πολλά εκανε το πειρατικό? Θυμάμαι παντως τα είχα όλα αυτά που λες και το πειρατικό, μου τα αγοραζαν κατα διαστήματα βέβαια..Θυμάμαι πάντως οτί το κάστρο (3450) ήταν πανάκριβο και το είχα ζήτησει κάποια Χριστούγεννα. Οι γονείς μου έκαναν παρόμοιο κόλπο με τους δικούς σου και μου πήραν το 3444 (μπορεί και να είναι ο βασιλικός στάβλοςjoe είπε:Αγορασα το παρον μαζι με το Σαλουν, το γραφειο του σεριφη και ενα μεγαλο σετ ινδιανων, 21 Δεκεμβριου του 1986. Ηταν η παρηγορια γιατι δεν μου πηραν το πειρατικο. Το καθε σετ εκανε χιλιες δραχμες. Αρα 4000 εναντι 6000 και πιο πολλα παιχνιδια να γεμιζει το ματι μου. Εξυπνη η μαμα.
Νομίζω γράφει το κουτί από πίσω που έχεις βάλει στην eBay αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς για πράγματα που πουλάς? Συγγνώμη αλλά δεν μου φαίνετε σωστό αυτό που κάνεις εδώ όλα τα παιδιά κάνουν προσωπικοί συλλογή και όχι να περνούν πληροφορίες για να πουλάνε.......spine21r είπε:αυτο τι χρονολογια ειναι ξερει καποιος?πρεπει να ειναι πιο προσφατο απο το αλλο..ετσι νομιζω