Playstation 4

Wally είπε:
Δεν μπορει να το υποστηριξει αυτη τη στιγμη. Τα studio της, ειναι πανω στο P3 και στο PS4 αναγκαστικα.
Αυτή την στιγμή, ναι...

Δεν μπορεί ούτε να εγκαταλείψει το PS3 (Μέχρι την κυκλοφορία του PS4.), αλλά ούτε και να μην επικεντρωθεί με όλες της τις δυνάμεις στο PS4!

Η μόνη ελπίδα που έχει το PSVita (ΑΝ αντέξει ως τότε!) είναι μετά την κυκλοφορία του PS4 και την εγκατάλειψη του 3 (Και ανάλογα την πορεία του 4 πάντα..), να δει λίγο ενδιαφέρον..

Το να "θυσιάσει" το 4 για να "σώσει" το Vita, δεν βλέπω να έχει λογική...
 
Η Sony ειναι μανουλα στα hype
 
 
 
Και δικαιολογημενο hype - το ονομα Playstation ειναι πολυ βαρυ.
 
 
102 + 154 + 70 =
326 εκατομμυρια
πουλημενες κονσολες σε 3 γενιες - δεν ειναι αστειο.
 
Ξέχασες τα φορητά Ηρακλή! ;)
 
Οντως - εξαλλου δεν με συνεφερε :)
 
Έχουν να κλείσουν στόματα .....
 
Για ποζεραδες χιπιδες teenagers μου κανει το παρακατω....

A new Share button on the controller will, when pressed, launch a new feature that will allow screenshots and video to be distributed online. The PS4 hardware will continually record the most recent 15 minutes of onscreen action (with no processing penalty, claims our source), which users will then be able to edit and broadcast via the Internet.

Προσωπικα αν δεν εχει κατι το διαφορετικο τουλαχιστον κατι σε AR ,VR,4Κ και μας πηξουν στα hardwares και στα gigabytes της ram με λιγο καλυτερα γραφικα πιθανον να απογοητευτω..Θα τον κανω τον χαβαλε μου αλλα μιιαααχχχ.



Αυτοσυγκρατηση Mode on,probability of disapointment 92.9%
 
Τα τεχνικα χαρακτηριστηκα και τα γραφικα ειναι καθρεφτακια και μπιχλιμπιδια οπως εδειναν καποτε στους ιθαγενοις για να τους εντυπωσιασουν και ο εντυπωσιασμος αυτος διαρκει για πολυ λιγο οπως ακριβως εγειναι και με το psvita.Το θεμα ειναι τα παιχνιδια και η τιμη ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.Ωσο για το gamepad με αυτα που διαβαζω επιβεβεωνεται οτι και χιλια χρονια να κερασουν το dualshock η sony δεν προκειται να το αλαξει ποτε.Ενα dualshock στην ουσια με μια μικρη οθονη επανω μια βλακεια και μιση με ακουγεται οχι γιατι μπορει να μην αξιζει σαν gamepad η να μην βολευει αλλα γιατι ωσοι περιμεναν κατι πρωτοπωριακο και καινοτομο θα απογοητευτουν.
 
Motion controls (δεν ξεπεράστηκαν ακόμα?) + μία βελτιωμένη έκδοση ενός αποτυχημένου peripheral, camera για να τραβάς pointless videos και φωτογραφίες, θα λειτουργεί με το smartphone σου (και άλλες hipster + trendy εφαρμογές, yay!), δεν θα είναι backwards compatible και τέλος (το καλύτερο) τέρμα οι ανταλλαγές και τα μεταχειρισμένα games.

Αν όλες αυτές οι φήμες αληθεύουν μου φαίνεται θα αποτύχει πριν καλά καλά βγει....
 
Motion controllers, ένα σωρό τεχνικά χαρακτηριστικά για το WOW factor (σαν να λέμε geforce 610 με 4 giga ram μαϊμουδιές) , ένα σωρό μπούρδες (το PS4 θα κυκλοφορίσει στις αρχές του 2014 στην Ευρώπη εξαιτίας "δυσκολιών" των καναλιών διανομής [Θεοί του Ολύμπου τι θα ακούσουμε ακόμα.....] ) και ένα σωρό χαζομάρες (τι ωραία δεν θα έχετε μτχ αλλά είναι υπέρ σας αυτό) σε συνδυασμό με την τωρινή οικονομική κατάσταση της SONY.

O-M-Ο-Ρ-Φ-Α!!!!!!

Καλά σε ποιά time zone υπάρχουν και βρίσκονται εκεί μέσα; Νομίζουν ότι είναι στο 1997 μήπως που gaming = playstation;

Άντε ρε παιδιά και στο event καλέστε τίποτε rappers ή καμιά Sakira να τα βγάλει έξω με μια ντουζίνα αμερικανάκια να χτυπιούνται στη σκηνή μπας και κάνετε θόρυβο και σας ακούσουν.

Καταλάβετέ το, πήξαμε από μπιχλιμπίδια με κάμερες, δεν θέλουμε να χορεύουμε σαν τα κατσίκια μπροστά στη τηλεόραση όλη την ώρα, το παιχνίδι θα παιχτεί στα GAMES που θα βγάλετε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οφείλει και πρέπει να έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ άλμα στα γραφικά σε σχέση με το Playstation 3.

Αυτά που είδα στο 3, δε με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα σε σχέση με το 2, εκτός από 2-3 τίτλους.

Οφείλει, ακόμα και σε παιχνίδια τύπου "Barbies first day at high-school" να σου πέφτει το σαγόνι στο πάτωμα από τις γραφικάρες...
 
DINO δεν είναι όλα τα παιχνίδια μόνο γραφικά και μόνο!

Βέβαια αυτό να μου πεις πες το στα 14χρονα........ :p
 
Eλα τα παιχνιδια ειναι 50/50 γραφικα/gameplay ,κατι να ειναι πανω απο το αλλο σε χαλαει.
 
Βέβαια αυτό να μου πεις πες το στα 14χρονα.......
......που έπαιζαν κάποτε Shadow Of The Beast στην Amiga... :biglaugh:

Συμφωνώ, όμως για μένα next gen, πάνω απ'όλα, σημαίνει γραφικά.
 
DINO είπε:
......που έπαιζαν κάποτε Shadow Of The Beast στην Amiga... :biglaugh:
Συμφωνώ, όμως για μένα next gen, πάνω απ'όλα, σημαίνει γραφικά.

Ακριβώς!! Όσο και καλό gameplay να έχει ένα σημερινό παιχνίδι, την διαφορά την κάνουν τα γραφικά.

Λατρεύω το Diablo II ας πούμε, τελευταία φορά που το εγκατέστησα στον υπολογιστή μου πριν 3 χρόνια όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να ξεπεράσω τα αρχαία γραφικά και να το παίξω.
 
DINO είπε:
Οφείλει και πρέπει να έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ άλμα στα γραφικά σε σχέση με το Playstation 3.Αυτά που είδα στο 3, δε με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα σε σχέση με το 2, εκτός από 2-3 τίτλους.

Οφείλει, ακόμα και σε παιχνίδια τύπου "Barbies first day at high-school" να σου πέφτει το σαγόνι στο πάτωμα από τις γραφικάρες...
"ΤΕΡΑΣΤΙΟ άλμα στα γραφικά σε σχέση με το Playstation 3";;;

Και δεν σε εντυπωσίασε η διαφορά PS3 με το PS2;;;; Αν εδώ λες για τα γραφικά, και περιμένεις ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στο PS4 με το PS3, ετοίμασε από τώρα η ένα μαύρο μαντίλι, ή 2-3.000? (Που θα είσαι και ο μοναδικός που θα τα δώσει!)... :tease:

Πέρα από την πλάκα, η διαφορά PS3 με το PS2 ήταν πολύ μεγάλη! Και πολύ δύσκολα θα δούμε τώρα μία αντίστοιχη.. Ειδικά όταν θα ΠΡΕΠΕΙ η τιμή να κρατηθεί κάτω από τα 500 η ακόμα και τα 450?..
 
Nope... Εγώ δεν είδα φοβερή διαφορά, τουλάχιστον στην αρχή της ζωής του όπου περίμενα να εντυπωσιαστώ...

Αν ήταν launch τίτλος το The Last Of Us ή το Uncharted 3, όταν βγήκε το PS3, μαζί σου.

Βέβαια, οι developers θέλουν το χρόνο τους, αλλά κι εμείς θέλουμε να δούμε βήματα εμπρός day 1......

Κατά τα άλλα 2.000-3.000 να'ναι οι ώρες τους αν βγάλουν τέτοιες τιμές, και μαύρο μαντήλι φυσικά δεν θα κρατήσω γιατί δεν είμαι πορωμένος.

Το Playstation 3, το πήρα μετά από 2 χρόνια απ'όταν κυκλοφόρησε... ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα