Playstation 4

Captain Kal είπε:
Επειδή έχω το PS4 κάνα εξάμηνο, έχω καταλήξει ότι αξίζει να το έχεις. μόνο για τα παιχνίδια της Naughty Dog, και της Insomniac. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα που με ενδιαφέρουν υπάρχουν στο PC!!!!
...και της FROMSOFTWARE! ;)
 
Εγώ πάλι από τις επιτραπέζιες κονσόλες της Sony μου φαίνεται θα μείνω στο PS2. Οι επόμενες απλά δεν με έχουν τραβήξει ακόμη για αγορά.
 
Ανακοινωθηκε remaster της Crash Bandicoot τριλογιας του ps1! :D

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ήξερα που να το γράψω κι επέλεξα εδώ.

Από προχθές είμαι ευτυχής (ελπίζω το μέλλον να μη με διαψεύσει) κάτοχος ps4 και του νέου CoD. Προσπάθησα να κινηθώ μπροστά και είδα ότι αυτό γίνεται μόνο με τα analog sticks.

Seriously????!!!

Όλοι οι χαρακτήρες στα fps των κονσολών με αυτόν τον τρόπο κινούνται; Στο PC υπάρχουν τα πλήκτρα WSAD.

Στα settings δεν κατόρθωσα να δω πως μπορώ να χρησιμοποιώ τα arrows για να κινούμαι αντί για το αριστερό stick. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας πει την εμπειρία του.
 
Ηλία αν και δεν έχω fps παιχνίδι στο ps4, έχω την εντύπωση πως όλα τα fps παίζονται μόνο με stick.
 
Ετσι είναι εδώ και χρόνια τα FPS στις κονσόλες. Χρησιμοποιούν το ένα αναλογικό για την κίνηση και το άλλο για την κάμερα.

Παλιότερα στο N64 πχ, χρησιμοποιούσες τον σταυρό και τον αναλογικό. Ο λόγος όμως που δεν χρησιμοποιούν τον σταυρό πλέον είναι απλά γιατί υπάρχει δεύτερος αναλογικός. Με τον μοχλό έχεις πολλές διαφορετικές ταχύτητες κίνησης. Ενω με τον σταυρό έχεις μόνο μία.

Επιπλέον, με WASD ή σταυρό κινείσαι σε 8 κατευθύνσεις. Ενώ με τον αναλογικό μοχλό έχεις όλο το φάσμα ενός κύκλου για να κινηθείς. Εχεις μεγαλύτερη ακρίβεια γενικά δηλαδή και αυτήν την ακρίβεια πολλά σύγχρονα games την εκμεταλλεύονται.

.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο μόνος τρόπος να παίξεις fps εύκολα είναι να κρατάς τον αριστερό μοχλό πάνω ώστε να πηγαίνει μπροστά ο χαρακτήρας ενώ με τον δεξιό μοχλό θα στρίβεις αριστερά δεξιά.
 
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Απ' ότι φαίνεται στα γεράματα θα πασχίσουμε να αποκτήσουμε νέα skills στο gaming. Αρχίζω να το συνηθίζω πάντως. Ωραίο είναι :D

Μάριε, καλά να είμαστε να κάνουμε reiviews στο μέλλον και για το "retro ps4". :)
 
Ανδρας: Γυναίκα, λέω να πάρω PS4 στο γιο μας για τη γιορτή του.

Γυναίκα: Μα είναι μόνο 8 μηνών!

Ανδρας: Να μωρε, να το'χει όταν θα μεγαλώσει.

Τί υπονοεί ο Ανδρας; :D :D:D
 
Rygar είπε:
Ανδρας: Γυναίκα, λέω να πάρω PS4 στο γιο μας για τη γιορτή του.Γυναίκα: Μα είναι μόνο 8 μηνών!

Ανδρας: Να μωρε, να το'χει όταν θα μεγαλώσει.

Τί υπονοεί ο Ανδρας; :D :D:D
Ότι είναι οπαδός του ρέτρο. Όταν το παιδί μεγαλώσει το ps4 θα θεωρείται παλιό :p
 
Μήπως οτι ο Ανδρας χρησιμοποιεί το βρέφος ως άλλοθι για να πάρει playstation για πάρτη του;;; :D

Κάποιες φορές με πιάνω κι εμένα να λέω ότι θελω να κάνω δώρο του μικρού το Χ παιχνίδι, όμως το Χ παιχνίδι είναι κάτι που κι εγώ θέλω να παίτσω :baby2:
 
'Η αλλιως ο "Τριτος Δρομος" (για να ειμαστε και επικαιροι με τη χθεσινη πολιτικη "επετειο") του ρετρομανιακου για να τσιμπησει κομματι που τον ενδιαφερει :)
 
Νεο trailer απο το επερχομενο sci fi παιχνιδι του Kojima (Death Stranding)

 
Επικουρα φαινεται,sci fi σκηνικο..
 
Nεο Trailer και release date απο το Death Stranding του Kojima.Δεν εχω ιδεα τι ειδα ολα ακαταλαβιστικα με φαινονται δεν εβγαλα καποιο νοημα δηλάδη απο το τι ιστορια εχει κλπ αλλα αυτο που ειδα σε γενικες γραμμες οσον αφορα το gameplay ποιο πολυ Metal Gear με θυμησε.

 
Κρίμα που του χαλάσανε τα σχέδια για το Silent Hills. Από το demo φαινόταν ότι το κατείχε το horror.

Τώρα επέστρεψε ξανά στα ότι να ναι που φτιάχνει συνήθως.
 
Nεο Trailer και release date απο το Death Stranding του Kojima.Δεν εχω ιδεα τι ειδα ολα ακαταλαβιστικα με φαινονται δεν εβγαλα καποιο νοημα δηλάδη απο το τι ιστορια εχει κλπ αλλα αυτο που ειδα σε γενικες γραμμες οσον αφορα το gameplay ποιο πολυ Metal Gear με θυμησε.
Δεν νομίζω να έχει καταλάβει κανένας!!! Πλέον μετά από κάμποσα reviews και σε καλό sale αγοράζονται τα παιχνίδια πλέον!!!!
 
Μετα τις πολλες περιπτωσεις με το blue light of death στο ps5 αν ληξουν η χαλασουν και οι μπαταριες στα ps4 κατι που ειναι αναποφευκτο με την παροδο του χρονου δεν θα μπορουν να τρεξουν κανενα παιχνιδι ειτε ειναι φηφιακο ειτε ειναι το retail που αγορασε καποιος απο καταστημα.

https://unboxholics.com/news/gaming...-to-battery-death-pou-frikare-ta-social-media
 
To άρθρο αναφέρει:

Το θέμα πήρε διαστάσεις στα social media το Μάρτιο και πλέον διάφοροι χρήστες έχουν αρχίσει τα πειράματα. Έτσι, λοιπόν, και ο χρήστης του Twitter, Forest Reviews, αγόρασε μια νέα κονσόλα, την άνοιξε και αφαίρεσε την CMOS μπαταρία. Δυστυχώς, οι αναφορές της ομάδας και του προγραμματιστή επαληθεύτηκαν και από το έμπρακτο πείραμα του Forest. Πράγματι, η κονσόλα του δεν μπορούσε να αναπαράγει κανένα παιχνίδι χωρίς τη μπαταρία. Η μόνη λύση ήταν να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, κάτι που προσπερνά τον έλεγχο του εσωτερικού ρολογιού.

Δηλαδή έβγαλε την μπαταρία και δεν τοποθέτησε άλλη και έτσι έκανε την δοκιμή. Μάλιστα..
 
Δηλαδή έβγαλε την μπαταρία και δεν τοποθέτησε άλλη και έτσι έκανε την δοκιμή. Μάλιστα..
Εκει λενε χρειαζεται την online υπηρεσια της sony ωστε να μπορεσει το ps4 να παιξει τα παιχνιδια.Αν σταματησει την online υποστηριξη η sony για το ps4 και του ληξει η μπαταρια η και αν γινει αλλαγη χωρις το internet δεν θα παιζει κανενα παιχνιδι.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα