DarkSynbios
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 211
Ευχαριστω Γιαννη! Αλλα αναγκαστικα πρεπει να τερματισω κατι παιχνιδια στο PS3 για να παιξω αυτα του 4.. lol
Ετσι πρέπει! Δε μπορείς να πας από την 1η Δημοτικού στην 1η Λυκείου!DarkSynbios είπε:Ευχαριστω Γιαννη! Αλλα αναγκαστικα πρεπει να τερματισω κατι παιχνιδια στο PS3 για να παιξω αυτα του 4.. lol
Πανε αυτα για μενα!! Παιζω και Dreamcast που εινα περα απο κολλεγιο!Rygar είπε:Ετσι πρέπει! Δε μπορείς να πας από την 1η Δημοτικού στην 1η Λυκείου!
Θα το δοκιμασω σημερα το βραδυ!Other_Reality είπε:Βαλε το driveclub να κανει το update με τα καιρικα φαινομενα, τρεξε καμια πιστα με βροχουλα και πες μας τι γινεται γιατι αυτο το bundle ειναι ιδιαιτερα ψηστικο !
Εσύ το έκανες δώρο στη γυναίκα σου με σκοπό να ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ. Ο αλλος το κάνει δώρο στο 2χρονο γιο του αλλά τελικά ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ. Ολοι ρε εχετε μια δικαιολογία! Εγώ τί να κάνω δηλαδή; Να υιοθετήσω παιδί;telonio είπε:To έκανα δώρο στην γυναίκα μου προχτές μαζί με το far cry 4 και το assasin's creed unity.
Θα κανουμε και εσενα μην στεναχωριεσαι!! Nintendo Project X + F-Zero ultra!Imgema είπε:Πωπω ζηλεύω! Πολύ "βαριά" δώρα κάνετε...
Για αλλο μπηκα και ειδα το ποστ μου παραπανω απο το 2012 και θυμηθηκα να ειμαι χαρουμενος που θα εχω καινουργιο Hardware μετα απο 3 χρονια και οχι 10.Aardvark είπε:Εχω καραπογοητευτει μιας και ουτε στην Ε3 θα μας κανει χαρη η Σονυ να μας δειξει κατι,εκει κολλημενη με τα 10 χρονια life cycle...