Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.038
Μολις τελειωσε η παρουσιαση της sony στην Gamescom και χωρις ιχνος καζουρας γιατι δεν εχω καμια ορεξη μπορει να με πει καποιος πως ειναι δυνατων αυτη η κονσολα να εχει πουλησει με το τιποτα τοσα εκατομμυρια κομματια την στιγμη που το καλητερο παιχνιδι της ειναι παιχνιδι του ps3 και ειναι το Remake Του The last of us; MΙλαμε οι ανθρωποι ειναι τραγικοι δεν εδειξαν απολυτως τιποτα της προκοπης και οσα εδειξαν ηταν indie και ακομα και αυτα που δεν ηταν indie παλι σαν indie φαινοταν.Δηλαδη οσοι λενε οτι αυτοι που την εχουν παρει μεχρι τωρα ειναι προβατα αδεικο εχουν; Να βγει καποιος και να με πει οτι την κονσολα την πηρε για μελοντικα να παιξει παιχνιδαρες που ΘΑ κυκλοφορησουν να τον παραδεχτω αλλα οχι να με πει οτι εχει παρει ps4 και εχει τρελαθει στο gaming μην τρελαθουμε και μεις δηλαδη.Το Wii U Που το κοροιδευουν οσοι δεν εχουν ιδεα εχει παρα πολυ περισσοτερες επιλογες με ενα σκασμο παιχνιδια και το Line up του με παιχνιδια που περιμενουμε μεχρι το τελος του 2014 ειναι κλασεις καλητερα απο αυτα που εδειξε η sony.
Πραγματικα τραγικοι,απογοητευτηκα και τζαμπα την ωρα που σπαταλησα απο την ζωη μου για να δω αυτη την παρουσιαση.Νικητης στης δυο παρουσιασης που ειδαμε ειναι η Μ$ μονο και μονο για την αποκλειστικοτητα του νεου Tomb Raider.
Πραγματικα τραγικοι,απογοητευτηκα και τζαμπα την ωρα που σπαταλησα απο την ζωη μου για να δω αυτη την παρουσιαση.Νικητης στης δυο παρουσιασης που ειδαμε ειναι η Μ$ μονο και μονο για την αποκλειστικοτητα του νεου Tomb Raider.