mk193
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 33
Επανέρχομαι, λοιπόν, με τις φωτό από το δικό μου Power Dome, καθώς και μία με το Power Blaster μου. Τι μου θυμήσατε με αυτό το θέμα, ρε παιδιά... Argy, ελπίζω να είσαι καλά και να έχεις βρει πλέον κάπου το Power Dome!argy είπε:Αλλα χοντρη καταθληψη παθαινα οταν εβλεπα στο comic τους διαφημιστικο απο το κρυσφηγετο τους σε παιχνιδι!!!Ειχα ρωτησει ολα τα πειχνιδαδικα αλλα πουθενα!!!!!
[edit] Έγινε συγχώνευση των θεμάτων. Thanks [edit]
Εγώ, πάντως, έχω τη συλλογή μου με παιχνίδια Power Rangers από τον καιρό που παίζονταν στον ΑΝΤ-1. Όλους τους Rangers, πλην του Zack, με τα δύο κεφάλια που γυρνούσαν μέσα-έξω, τον Ninja Megazord σε απλή φιγούρα, το αρχηγείο με τον Zordon και τον Alpha-5, τα όπλα τους (Power Blaster), ενώ είχα και μια απομίμηση του Thunder Megazord, με τα zords να χωρίζονται. Πριν λίγο καιρό, βγήκε νέα retro σειρά με φιγούρες από όλη την 20ετή ιστορία των Power Rangers στις Η.Π.Α. Με ενδιέφερε να αγοράσω, επιτέλους, ύστερα από τόσα χρόνια, τα αυθεντικά zords (Tyrannosaurus, Pterodactyl, Triceratops, Saber-tooth Tiger και Mastodont), που να σχηματίζουν τον Megazord! Και, σε δεύτερο χρόνο ίσως, το Dragonzord και το Titanozord, ώστε να μπορώ να φτιάξω και τον Ultrazord! Να δούμε αν θα έρθουν και προς τα εδώ κάάάάάποια στιγμή...
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: