michalis_dv
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 6
Μην είν' το Zeder...;
Του Pupi Avati...;
Δεν είμαι σίγουρος...
Του Pupi Avati...;
Δεν είμαι σίγουρος...
Και εγώ μικρός είχα κάνει αγώνα να τη βρω.michalis_dv είπε:Απλά έτυχε να την ψάχνω χρόνια αυτήν την ταινία και να μην τη βρίσκω...
Να μην νομίζουμε κιόλας ότι ο κύριος King είναι αξεπέραστος... :Ρ
Βάλε και εσύ καμιά, ντε !michalis_dv είπε:Άντε δεν έχει άλλη ερώτηση...; :Ρ
Δεν είμαι καλός στις ερωτήσεις...exetlaios είπε:Βάλε και εσύ καμιά, ντε !
KILLER KLOWNS FROM OUTER SPACE !telonio είπε:21. Τσίρκο (ναί τσίρκο) ιπτάμενος δίσκος. Ποιά ταινία των '80s σας θυμίζει;
Δε σας βλέπω να το απαντάτε αυτό, οπότε ας το πάρει το ποτάμι :exetlaios είπε:20. Ποιά ιταλική αλληγορική ταινία τρόμου της δεκαετίας του 70' ,
παρουσίασε τον Κόμη Δράκουλα ως έναν αδίστακτο εργοστασιάρχη
που "ρουφάει το αίμα" των εργαζομένων του ;
Ψάχνουμε τίτλο και σκηνοθέτη.
Μήπως είναι το La saga de los Drácula ή the Dracula Saga?exetlaios είπε:22. Σε ποιά ταινιά τρόμου (δεκαετίας 70) παρουσιάζεται η οικογένεια του Δράκουλα ως αδύναμη, ξεπεσμένη και καταρρέουσα και αναζητεί "νέο αίμα" για να ενδυναμωθεί ;
Χαρακτηριστική είναι η υπο-πλοκή ότι λόγω των συνεχών ενδο-γαμιών ανά τους αιώνες, τα νεώτερα μέλη της οικογένειας παρουσιάζουν σοβαρές γεννετικές ανωμαλίες.
Μαι σπάνια περίπτωση ταινίας που αναφέρεται στο αίμα, τόσο ως συνθετικό της ευγονικής όσο και ως απαραίτητο στοιχείο τρόμου.
Σωστός ο Μιχάλης !michalis_dv είπε:Μήπως είναι το La saga de los Drácula ή the Dracula Saga?
Η ταινία "The Mummy" (1999) είναι ένα remake μιας ταινίας του 1932.Aardvark είπε:To Κiller Clowns το ηξερα ,αν και δεν το εχω δει,τα του Εχετλαιου ομολογω οτι ειναι πολυ προχωρημενα...... .
.
.
Λεπον ποια ταινια (ποπκορν-horror) της δεκαετιας μας ειναι .....
Προσοχη.
Ειναι Prequel μιας ταινιας spinoff ενος sequel ενος remake μιας ταινιας της δεκαετιας του '30.
Εδω σας θελω.
Ειλικρινά έχω την απορία πώς την ξετρύπωσες την απάντηση...c3podroid είπε:Η ταινία "The Mummy" (1999) είναι ένα remake μιας ταινίας του 1932. Είχε ένα a sequel το 2001, "The Mummy Returns", και ένα spin-off του sequel, "The Scorpion King", (2002) το οποίο έβγαλε ένα prequel το "The Scorpion King 2: Rise of a Warrior". Ουφ!
Μήπως αυτή είναι η ταινία που ψάχνουμέ;