TallMan είπε:Ειλικρινά έχω την απορία πώς την ξετρύπωσες την απάντηση...
Αυτό είναι απάντηση στο #23 ;Aardvark είπε:Tο Rec δεν ειναι;;;;Kαι να φανταστεις ουτε που το εχω δει.
Χα χα, αν θυμάμαι είναι η ταινία που ο Τσακ ρίχνει τον "όξω από εδώ" σε ένα απύθμενο πηγάδι ;Aardvark είπε:@ 25 To πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν το αγαπημενο με τον Chuck Hellbound (αλλα απο οτι ειδα τωρα ηταν Prosatanos).
26. Μήπως είναι το POULTRYGEIST - Night of the chicken dead ? (αν και δεν είναι ρετρό)telonio είπε:Προβολή συνημμένου 30526
26. Πως ονομάζεται η ταινία που τα ζόμπι είναι κότες κυριολεκτικά και τρώνε τους θαμώνες ενός καταστήματος γρήγορου φαγητού;
27. Πως ονομάζεται η ταινία που μέσα στο σινεμά με το όνομα Metropol πέφτει και ένα ελικόπτερο;
Μπας και ήταν κάνα I SPIT ON YOUR GRAVE (a.k.a. DAY OF WOMAN) ?29. Ποιάς ταινίας του 1980, η αφίσα ξεσήκωσε θυέλλα διαμαρτυριών, από γυναικείες οργανώσεις;
exetlaios είπε:29. Ποιάς ταινίας του 1980, η αφίσα ξεσήκωσε θυέλλα διαμαρτυριών, από γυναικείες οργανώσεις;
Μπας και ήταν κάνα I SPIT ON YOUR GRAVE (a.k.a. DAY OF WOMAN) ?Ή μήπως το SNUFF ?
Σκέφτηκα και για κάνα MANIAC, αλλά τελικά δε νομίζω.
Σωστός σε όλα!exetlaios είπε:26. Μήπως είναι το POULTRYGEIST - Night of the chicken dead ? (αν και δεν είναι ρετρό)
27. Μήπως είναι το DEMONS-2 του Lamberto Bava ?