Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πω πωωωω ... εμένα, πάντως, η χαρά μου είναι που, μετά απόπ πολλάαα χρόνια, ξαναβλέπω τη διαφήμιση του ΕΥΡΗΚΑ [η οποία στη λίστα με τις Top-25 αγαπημένες διαφημίσεις, που έχω αναπτύξει στο μπλογκ μου, κατέχει τη 12η θέση !!! ] !!! Φοβερή η "σχολαστική" γιαγιά, αλλά και η τσαχπινούλα, δροσερή εγγονή με το "χοροπηδηχτό" βάδισμα .... το κάτι άλλο !!! Επίσης, θυμήθηκα ότι η κοπελιά :flower: :flower: .... είχε όχι μόνο υπέροχα μάτια, αλλά και .... όνομα : "Μίνα, πού πήγε ο λεκές" ???nwntas είπε:Το πακετάκι περιλαμβάνει ένα σωρό ρετρό διαφημίσεις, όπως:.
Rinus Cesar αυτες τις διαφημισεις που περιγραφεις δεν τις θυμαμαι καθολου και μαλλον ειναι καλυτερα ετσι..Rinus Cesar είπε:Επίσης, αν οι ίδιοι διαφημιστές νομίζουν ότι εμείς οι άνδρες θέλουμε γυναίκες που να κλωτσάνε "στην ψύχρα" το καροτσάκι ενός ανάπηρου ή να "μάς την πέφτει" η μέλλουσα γυναίκα του γιου μας [δυστυχώς, δυστυχώς σε αυτές τις διαφημίσεις τα είδαμε και τα δύο], κάνουν ακόμα μεγαλύτερο λάθος !!!
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση BETTY BOOP!BETTY BOOP είπε:Το ζητούμενο αποσμητικό/άρωμα /κολώνια στη διαφήμιση μάλλον ήταν το Badedas.
Nassos83 είπε:Βρέθηκε, αν και στην Ιταλική γλώσσα.
http://www.spot80.it/pubblicita-anni-80/spot/badedas-parfum-deodorant-1988
Και εμένα στο Badedas πήγαινε το μυαλό μου.