το Appetitto υπαρχει ακομα Mυρτο..Αλλα δεν ξερω αν φτιαχνει ακoμα burgers...εχω χρονια να παωMamaMyrto είπε:Υπήρχε επίσης και το Αpetitto στην πλατεία καλογύρων (μετρό Δάφνης) όπου είχαν γυριστεί και πάρα πολλές ταινίες εκεί και ήταν πολύ in τότε ...
Τα Wendy's έκλεισαν γύρω στο 2000, όταν το κτήριο δόθηκε για εκμετάλλευση στην εταιρεία που τελικά δημιούργησε το Attica...gtsamour είπε:Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ για τα Wendy's.... ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έκλεισαν, πάντα είχαν κόσμο.
Έλεος! Έλιωσα στο γέλιο λέμε!Frank213 είπε:Τέλος θυμάται κανείς το Wammy's απέναντι από τον Εγκέφαλο στα Εξάρχεια; Το απόλυτα τελειωμένο φαστφουντάδικο. Αφού επέζησα του φαγητού του, πιστεύω ότι άνετα θα επιζήσω και της πυρηνικής καταστροφής, του Γκοτζίλα και της επίθεσης των δρακονιανών.
Νεοσμυρνιώτης ή μου φαίνεται??Frank213 είπε:Ναι, Quick στη Πάτρα. Είχα φάει το 1986 για πρώτη φορά. Στην συνέχεια Hambo στη πλατεία Νέας Σμύρνης - δυστυχώς τα Goody's διέλυσαν τον ανταγωνισμό τότε.Πέραν αλυσίδων πάντως, θυμάται κανείς το Twins (νομίζω έτσι το έγραφαν) στην ίδια πλατεία; Κλασσικό ρετρό φαστφουντάδικο... έκλεισε μερικά χρόνια μετά το Hambo.
Το ευχάριστο είναι ότι τα McDonalds στη Ν. Σμύρνη έκλεισαν... προς το τέλος ζητούσαν προσωπικό επί μήνες... άμα σε φτύνουν και οι εργαζόμενοι και οι πελάτες... κλάφτα!
Στη Γλυφάδα υπάρχει ακόμη το Burger Queen... κλασσική δολοφονική σαβούρα με έξτρα λίγδα και μάκα. Λέω να πάω μία μέρα.
Τέλος θυμάται κανείς το Wammy's απέναντι από τον Εγκέφαλο στα Εξάρχεια; Το απόλυτα τελειωμένο φαστφουντάδικο. Αφού επέζησα του φαγητού του, πιστεύω ότι άνετα θα επιζήσω και της πυρηνικής καταστροφής, του Γκοτζίλα και της επίθεσης των δρακονιανών.
Ναι, Νέα Σμύρνη Θυμάμαι ότι το Hambo στα τελευταία του είχε ρίξει απροσδόκητα τη ποιότητά του... πολλά burgers μισοψημένα κλπ.apostolishatz είπε:Νεοσμυρνιώτης ή μου φαίνεται??
Twins.....Τι μου θύμισες τώρα,ΜΟΡΦΗ απλά......γαμώ τα σάντουιτς.....
Το Hambo στη Νέα Σμύρνη(το τιμούσα μικρός με τους δικούς μου) έκλεισε το 1990-1991 κάπου εκεί με τη λαίλαπα Goody's.Για McDonald's να μη σχολιάσω....
Off-topic αλλά εδώ και δέκα χρόνια δεν υπάρχει ούτε ο θρυλικός "Γαλαξίας"....
Εδώ υποκλίνομαι και διαφωνώ ταυτόχρονα... Το Queen είναι από τα πιο κλασσικά ρετρό μαγαζιά με ίσως την καλυτερη βάφλα που έχω φάει ποτέ μου... Η γεύση αυτή δε συγκρίνεται με τίποτα, όσο για το χώρο πάλι... ε, έχει τα χάλια του, αλλά τι να κάνουμε...Frank213 είπε:Στη Γλυφάδα υπάρχει ακόμη το Burger Queen... κλασσική δολοφονική σαβούρα με έξτρα λίγδα και μάκα. Λέω να πάω μία μέρα.