Retro Gaming Χθεσινής Βραδιάς [Version 2009]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tarasque
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
μετά απο καιρό έπαιξα λιγάκι

House of the dead - Sega Saturn

Einhander - Playstation 1

Χμμ...

Εγω στην αρχη επαιξα λιγο Lemmings και μετα Indiana Jones and the last crusade στην Amiga μου.

Τερματισα το Duke Nukem I και χτες το πρωτο κεφαλαιο του ΙΙ :)

Προς αποφυγη παρεξηγησεων το Arcanum δεν ειναι diablo clone...καμια μα καμια σχεση. Δοκιμαστε να το παιξετε ως hack h' slash και την πατησατε. Εχει βγει και unofficial patch για οποιον θελει να παιξει το παιχνιδακι σε Hi-res.

Τιμητικά μια και έχω στην κυριολεξία χαθεί με τα: Dragon Age Origins, Torchlight , (από το φως του ήλιου και από το κόσμο τούτο..... ) έπαιξα και πάλι την αρχή του Baldur's Gate αλλά και του Diablo II.

A..... Τίποτε καλύτερο από μια γερή δόση του original retro stuff πριν χαθείς στους νέους κόσμους της bioware......

Είπα να ξανα παίξω το Zeliard

Με ποιο τροπο πεθανες?

@ chriTOS εχω προσπαθησει μια-δυο φορες να παιξω το Robinson's requiem, σε αμιγκα, αλλα κατι δεν παει καλα. Μηπως γνωριζεις τι μπορει να φταει στην αμιγκα?

Επισης σε αρχειο ποστ, πριν 2 χρονια ο wally, παραπονιεται οτι το desposable Heroes, δεν παιζει σε Α500 και το παιζει σε X-BOX. Φιλε wally, φυσικα και παιζει σε απλη Α500 με 1ΜΒ, αν θες σου δινω τις δισκετες. Να βαλεις στην ακρη το χι-κουτι (X-BOX στα ελληνικα).

Α, εγω αυτες τις μερες ξεκινησα το FFVIII σε πραγματικο playstation1, ποτε δεν παιζω emulators.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
mike είπε:
Α, εγω αυτες τις μερες ξεκινησα το FFVIII σε πραγματικο playstation1, ποτε δεν παιζω emulators.
Το παιχνίδι είναι όνειρο!!!

Καταπληκτικό, εξαίσιο, ανεπανάληπτο!

Πολύ καλή ιστορία!!! Θα το λατρέψεις...

Xτες έκανα άλλο ένα "πέρασμα" απο τις αφιλόξενες πίστες του MASK...

Ενα παιχνίδι που παραμένει το ίδιο διασκεδαστικό και εθιστικό, όπως και 20+ χρόνια πριν. :thumb:

@mike το Robinson's Requiem είναι AGA όποτε θελει τουλάχιστον Α1200.

noxrider είπε:
@mike το Robinson's Requiem είναι AGA όποτε θελει τουλάχιστον Α1200.
το περιεργο ειναι οτι το Moby Games παρουσιαζει δυο εκδοσεις του Robinson's Requiem για Amiga η μια AGA και η αλλη οπως και φαινεται απο τα Screenshots μαλλον για ΕCS Αmiga. :xm:

http://www.mobygames.com/game/amiga/robinsons-requiem/screenshots

Σύμφωνα και με το HOL, υπάρχει όντως και ECS/OCS έκδοση...

vagosgta3 είπε:
το περιεργο ειναι οτι το Moby Games παρουσιαζει δυο εκδοσεις του Robinson's Requiem για Amiga η μια AGA και η αλλη οπως και φαινεται απο τα Screenshots μαλλον για ΕCS Αmiga. :xm:
http://www.mobygames.com/game/amiga/robinsons-requiem/screenshots
Χμ...Άρα είναι πιθανό να βγήκε και OCS/ECS έκδοση αλλά αυτό δεν το γνωρίζω,έχω συναντήσει και έχω από τότε μόνο την AGA έκδοση.

H εκδοση που εχω ειναι AGA, 7 δισκετες. Φυσικα την δοκιμασα σε Α1200, blizzard030, 32MB, και δεν επαιξε. Αυριο θα δοκιμασω σε σκετη Α1200.

Οσο για το FFVIII δεν το ξεκινησα, το σωστο ειναι το ξαναξεκινησα, το ειχα παρει οταν πρωτοβγηκε, και το ειχα τερματισει τοτε, πριν 9 περιπου χρονια. Προπερσυ ειχα τερματισει για δευτερη φορα τοο FFIX, παντα σε playstation1.

Πίσω
Μπλουζα