Παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια. Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω το review του Toki στο Pixel. Δεν θα είναι το επόμενο παιχνίδι με το οποίο θα καταπιαστώ, αλλά σίγουρα είναι στα προσεχώς, και ήθελα να κάνω μια αναφορά στο review του Pixel. Γνωρίζω προφανώς για την εκπληκτική προσπάθεια που έχει γίνει από μέλη της κοινότητας του retromaniax ώστε να ψηφιοποιηθούν όλα τα τεύχη του Pixel (αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που γράφτηκα στο retromaniax εξ αρχής). Μήπως έχει κάποιος κάποιο αρχείο με τα reviews που περιέχονται σε κάθε τεύχος; Μέχρι στιγμής έχω κατεβάσει όλα τα διαθέσιμα τεύχη από το '89 μέχρι και το '94, αλλά τίποτα. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες ελλείψεις απ' ό,τι είδα, και με την τύχη μου είμαι σίγουρος ότι το review θα βρίσκεται σε κάποιο από τα τεύχη που λείπουν. Αν, όμως, έχει κάποιος κάποια τέτοια λίστα και μπορεί να με βοηθήσει, θα του ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
EDIT: Το βρήκα τελικά! Δεν βρήκα το review συγκεκριμένα (αυτό ακόμη δεν το έχω βρει ούτε είμαι σίγουρος αν παρουσιάστηκε ποτέ εκτενώς το παιχνίδι στο Pixel). Βρήκα, όμως, αυτό που έψαχνα στη στήλη Software Flash. Τεύχος 78, σελίδα 20.