Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το συγκεκριμένο core, έχω αφήσει το παλιό Alpha αφού μου τρέχει όλα όσα θέλω άψογα. Γενικά δεν έχω κάνει κάτι καινούριο με το main RetroArch setup μου εδώ και λίγες εβδομάδες γιατί έμπλεξα με μια δουλειά που λείπω από το σπίτι για μέρες, έμπλεξα λίγο και με το RetroPie που θέλω να έχω ένα καλό setup και εκει για να μπορώ να το κυκλοφορώ, έμπλεξα και με ένα παιχνίδι, το SubNautica, όπου έκαψα καμια 100αριά ώρες κι εκεί...
Ναι το /r/emulation πάντα το τσεκάρω.Να το πας σε FBNeo διοτι όντως βελτιωνει την απεικόνιση (το vector θελει αναλυση για να δειχνει).
Ναι τα vector ειχαν scanlines απλα ηταν πιο δυσδιακριτα. Το Glow που είχαν τα κάλυπτε καλα.
Ασχετο. Αυτο υποθέτω το εχεις παρει γραμμη ε?
Τι εχουμε εδω? Δουλεια καραντινας για το σπιτι?
Α ΟΚ, το είδα το preset. Το έκανα copy και μου δουλεύει εμένα. όμως το δοκίμασα στον vectrex emulator και όχι στα arcades με το fbneo. Δοκίμασε να κάνεις update τους slang shaders. Και λογικά θα θέλει vulcan ή glcore (εγώ χρησιμοποιώ το δεύτερο πάντα).Αυτος ο τυπας στο link εχει φτιαξει ενα shader preset για Vectors αλλα σε εμενα μου βγαζει Falied to Apply