johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 537
Παιδια μια ερώτηση για την Βασίλισσα Αμαλία: Ποιος έχει βάλει την Δέσποινα Στυλιανοπούλου στο καστ? Είσαι σίγουρος ε? Γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο...
Τη μικρή τους κόρη δεν έκανε; ΠροστέθηκεRakeesh είπε:Θα ηθελα να αναφερω οτι η Στελλα Πεφανη λειπει απο το "Ακρως Οικογενειακον". Νομιζω επαιζε στο δευτερο κυκλο
Δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο. Όμως στην IMDB που είναι περισσότερα ονόματα περασμένα, έχει και τις δύο Δέσποινες! Ας την αφήσουμε κι αν έχουμε κάτι σίγουρο την βγάζουμε. Όχι επειδή δεν μας "κολλάει". Ίσα ίσα που είναι πολύ καλή ηθοποιός κι έχει παίξει σε δράματα! Άλλωστε είχε να παίξει σε κινηματογραφική ταινία απ'το '72 μέχρι το '79. Θα μπορούσε το '75 λοιπόν να εμφανιστεί σ'αυτό το σήριαλ.johnalepou είπε:Ναι ειδα κι εγω τον Οδηγο Τηλεοπτικων σειρων και το συνεκρινα με ενα βιβλιο για τη Αλίκη. Εκει αναφερεται απο Δεσποινες μονο η Δεσποινα Νικολαϊδου (και οχι η Στυλιανοπουλου).Αρα εικαζω οτι ειναι αλλο ενα απο τα λαθη του Βαλουκου (μπερδεψε τις Δεσποινες!)
Μου φαινεται περιεργο γιατι δεν μου κολλαει με τιποτα στη σειρα αυτη η Στυλιανοπουλου ! Ας ειναι ομως!!
οχι ειναι μεγαλη γιαυτο εκανε τη φιλη του Μπεγνηsunset89 είπε:Τη μικρή τους κόρη δεν έκανε; Προστέθηκε
Οι ηθοποιοί περάστικαν κανονικά! Αν έχεις και χαρακτήρες των ηθοποιών που παίζουν στο θεατρικό και μπορείς, ας μας τους παραθέσεις να τους περάσουμε κι αυτούς!lolisman είπε:Συμμετοχη στην ταινια η βαλιτσα του παπαβιλμα τσακιρη
γρηγορης βαφιας
ελενη σανιου
γιωργος ζαιφιδης
λινα κρασσα
μινα νεγρεποντη
γ.χειμωνιδης
νικος τσουκαλας
λαζος τερζας
μουσικη :Κωστας Καπνισης
σεναριο:Γιωργος Μυλωνας.
επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι...
στην συγκεκριμενη ταινια, καπου στο μεσο του εργου παιζεται μια θεατρικη παρασταση.
Τα ονοματα των ηθοποιων αυτων παρουσιαζονται στους τιτλους εναρξης της ταινιας,ειναι ομως συντελεστες της;
θα βαλω και τη σχετικη φωτογραφια σε λιγο...
.http://www.express.gr/news/politismos/378398oz_20101105378398.php3