Mandrake
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 185
Όχι, αλλά είναι ειδικές περιπτώσεις όπως αυτή, που μπορείτε να το κάνετε κάπως έτσι. Δεν αλλάζει αυτό που είχαμε πει. Και το "όχι" εδώ δεν το λέω ως έκκληση γιατί έχω ρίξει και ο ίδιος πολλή δουλειά στις θεατρικές παραστάσεις που έχουν προβληθεί τηλεοπτικά και δε θα μου άρεσε καθόλου να γίνει ένα μπάχαλο. Θέλω να πάρεις μια εικόνα... Ότι αν με Νάσο και λοιπούς είχαμε περάσει 2000 θεατρικές παραστάσεις (κυρίως ο Νάσος, βέβαια και λέω ένα νούμερο στο πολύ περίπου), αυτές οι 2000 θα φαίνονται διπλές σε κάθε προφίλ εάν δημιουργούνταν εκ νέου. Αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν είναι θεμιτό (άσε που είναι απίστευτο χάσιμο χρόνου μιας και στον ίδιο χρόνο θα μπορούσες να καταχωρήσεις κάποια παραγωγή που λείπει!). Εάν μία θεατρική παράσταση δεν έχει καταγραφεί εξολοκλήρου λόγω διαφορών ανά περιόδους, τότε καταχωρήστε τις υπόλοιπες αυτές περιόδους σε άλλα λήμματα. Φαντάσου ας πούμε το "Σεσουάρ Για Δολοφόνους", με την διαφορά ότι θα υπάρχει μία θεατρική παράσταση "Δαίμονες" και μια τηλεταινία (την ήδη υπάρχουσα) με τον ίδιο τίτλο σε διαφορετική περίοδο, όπου θα μπορούν να συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο link στο trivia επειδή είναι άμεσα σχετιζόμενες. Δεν ξέρω..πρόταση κάνω... Αυτό το θέμα των "περιόδων" στην καταγραφή θεατρικών παραστάσεων είναι κάτι καινούργιο και δεν έχει δουλευτεί στο παρελθόν, για να υπάρχουν έτοιμες λύσεις. Νομίζω πως κάθε σαιζόν μιας θεατρικής παράστασης, θεωρείται μια νέα παραγωγή. Ή κάνω λάθος;
Όσο για τους συντελεστές που δεν καταχωρούνται. Πιστεύω πως κάνετε τεράστια ανοίγματα με το νέο αυτό template... Ανοίγματα που χρειάζονται πάρα πολύ κόσμο για να δουλευθούν. Το να μη μπουν περισσότεροι συντελεστές το είχε αναφέρει και ο Μανώλης σε κάποιο post λέγοντας πως όταν ζήτησε και του άνοιξα μεταβλητή για τους κινηματογραφιστές, πήρε ενάμισι χρόνο να περαστούν μονάχα αυτοί! Φαντάσου τώρα ένα τσούρμο από νέους συντελεστές που ξεπήδησαν απ' το πουθενά, τι χρειάζονται... Αυτός είναι και ο (βασικός) λόγος που δεν είχαν ανοιχτεί οι μεταβλητές αυτές στις θεατρικές παραστάσεις που προβλήθηκαν τηλεοπτικά. Όπως έχω ξαναπεί, εάν έχει κάποιος στοιχεία, μπορεί να τα βάζει χύμα στο trivia και κάποια στιγμή που θα υπάρχει λάσκα και θα μπορείτε να προχωρήσετε με δημιουργία νέων μεταβλητών, θα δημιουργηθεί σε κάθε template ότι χρειάζεται. Εάν νομίζετε ότι τώρα είναι "ευκαιρία" να το κάνετε αυτό, κάντε το. Αλλά θα τα βρείτε σκούρα. Να μου το θυμηθείς. :sweat:
Όσο για τους συντελεστές που δεν καταχωρούνται. Πιστεύω πως κάνετε τεράστια ανοίγματα με το νέο αυτό template... Ανοίγματα που χρειάζονται πάρα πολύ κόσμο για να δουλευθούν. Το να μη μπουν περισσότεροι συντελεστές το είχε αναφέρει και ο Μανώλης σε κάποιο post λέγοντας πως όταν ζήτησε και του άνοιξα μεταβλητή για τους κινηματογραφιστές, πήρε ενάμισι χρόνο να περαστούν μονάχα αυτοί! Φαντάσου τώρα ένα τσούρμο από νέους συντελεστές που ξεπήδησαν απ' το πουθενά, τι χρειάζονται... Αυτός είναι και ο (βασικός) λόγος που δεν είχαν ανοιχτεί οι μεταβλητές αυτές στις θεατρικές παραστάσεις που προβλήθηκαν τηλεοπτικά. Όπως έχω ξαναπεί, εάν έχει κάποιος στοιχεία, μπορεί να τα βάζει χύμα στο trivia και κάποια στιγμή που θα υπάρχει λάσκα και θα μπορείτε να προχωρήσετε με δημιουργία νέων μεταβλητών, θα δημιουργηθεί σε κάθε template ότι χρειάζεται. Εάν νομίζετε ότι τώρα είναι "ευκαιρία" να το κάνετε αυτό, κάντε το. Αλλά θα τα βρείτε σκούρα. Να μου το θυμηθείς. :sweat:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: