Στη σελίδα των "Απαραδεκτων" βρηκα μια λεπτομερεια η οποια διαφωνει με τις παιδικες μου αναμνησεις. Το επεισοδιο "Σεξ, τσόντες και βιντεοκασσέτες" λεγεται οτι προβληθηκε στις 28/10/1992. Εγω ομως θυμαμαι αρκετα καλα εκεινη την ημερομηνια για προσωπικους λογους. Ηταν Τεταρτη, 28η Οκτωβριου δεν ειχαμε σχολειο και ειχαν ερθει επισκεψεις στο σπιτι. Θυμαμαι ποια προσωπα ειχαν ερθει, τι παιχνιδια επαιζα και τι ειχα δει στην τηλεοραση. Τη συγκεκριμενη μερα την εχω συνδυασει με το επεισοδιο "Ο ψυχίατρος" ("δεν ειμαι
......") το οποιο συμφωνα με τη σελιδα προβληθηκε πολυ αργοτερα, στις 2/12/1992.
Σιγουρα οι παραπανω ημερομηνιες και οι αριθμοι των επεισοδιων στηριζονται σε καποια πηγη, και σιγουρα η μνημη καμια φορα παιζει παιχνιδια, αλλα επαναλαμβανω οτι ηταν μια αρκετα χαρακτηριστικη μερα για μενα. Εαν ειχε παιχτει το "Σεξ, τσόντες και βιντεοκασσέτες" τοτε, το συγκεκριμενο επεισοδιο θα το θυμομουν πιο χαρακτηριστικα. Εαν υπαρχει αλλος που για καποιο λογο θυμαται τη συγκεκριμενη ημερομηνια οπως εγω και μπορει να με επαληθευσει ή να με διαψευσει, ή εαν γινεται να γινει καποιος ακομα ελεγχος, να κοιταξουμε μηπως εχουν αλλαξει θεση τα επεισοδια
Edit: Μια λογικη εξηγηση που σκεφτηκα ειναι οτι δεν αποκλειεται να παιχτηκε μια τρομερη συμπτωση και το επεισοδιο "Ο ψυχίατρος" να προβληθηκε σε επαναληψη ακριβως ενα χρονο μετα (δηλ. 28 Οκτωβριου
1993) με συνεπεια να βραχυκυκλωθει η αναμνηση που εχω. Μπορουμε να το κοιταξουμε;