Mandrake
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 185
Ωραία η ιδέα του "Σαν Σήμερα", όντως! Μόνο που σε ημερομηνίες γέννησης, θανάτου και προβολής φαίνεται λίγο άσχημο με τα backslash και προτιμώ να γράφω μήνα. Με τα backslash εξυπηρετούν καλύτερα σε λίστες κυκλοφορίες σειρών και εκπομπών που ούτε ημέρα θέλουμε, ούτε να φαίνεται ολογράφως η ημερομηνία! Το έλυσες το πρόβλημα είπες όμως, έτσι; Τώρα με τις κενές μεταβλητές τι να πω... Γιατί σε ενοχλεί το control character; Συμπληρώνουμε συνέχεια και είναι λογικό να το συναντάς για πολύ καιρό ακόμη! Ο λόγος που τις περνάω κάθε φορά που κάνω edit, είναι 1ον επειδή θεωρώ πως είναι στοιχεία που πρέπει να μπει προτεραιότητα στο να βρεθούν και να περαστούν και 2ον για να απαλλάξω κάποιον από επιπλέον πληκτρολόγηση μελλοντικά. Αποκλείεται ας πούμε να μην βρεθεί και περαστεί σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός κάπου (καλά στο τελευταίο ίσως και να μην). Κι έπειτα περνάω ορισμένες που κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούν να βρεθούν, όπως "firstEpisodeAirDt", "lastEpisodeAirDt", "airDay", "day", "Dur", "episode", "episodeDur", "music", "company" γιατί πρωτίστως εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να τα ψάξω περισσότερο για να τα βρω ή τα έχω κι απλά εκείνη την ώρα περνάω κάποιο άλλο στοιχείο και προετοιμάζω το κλίμα για την επόμενη φορά. Δε θα μείνουν κενά, δεν είναι αυτός ο σκοπός και ότι δεν χρησιμοποιείται ή δεν πιστεύω πως χρειάζεται (για παράδειγμα τις μεταβλητές για τις επαναλήψεις ή την άλλη για ποσοστά θέασης που δε χρησιμοποιούμε ποτέ συν κάτι ξέμπαρκες "author" και δεύτερα "senario" ή περιττές για ηθοποιούς ή χαρακτήρες (που μπορεί να μη μάθουμε ποτέ) και απλά πιάνουν χώρο στον "σκελετό" (και κατ επέκταση στην βάση)), το σβήνω πρώτος πρώτος. Δε νομίζω πάντως να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αυτό. Άλλωστε υπήρχαν από πάντα άδειες μεταβλητές (άπειρες αμέσως αμέσως, ηθοποιών!), δεν προέκυψε τώρα!
Με τις "Τηλεταινίες" και τις "Μικρού Μήκους" ή τις "Κινουμένων Σχεδίων" δε μου απαντήσατε όμως ποτέ, ούτε κανονίσαμε τίποτα προς συζήτηση με κάποιον άλλο τρόπο όπως MSN. Γιατί κολλήσαμε ξανά;
Με τις "Τηλεταινίες" και τις "Μικρού Μήκους" ή τις "Κινουμένων Σχεδίων" δε μου απαντήσατε όμως ποτέ, ούτε κανονίσαμε τίποτα προς συζήτηση με κάποιον άλλο τρόπο όπως MSN. Γιατί κολλήσαμε ξανά;