Σας ευχαριστώ όλους!
Χαίρομαι που σας αρέσουν οι παρουσιάσεις μου... Με κάνετε να αισθάνομαι πολύ όμορφα με τα σχόλια σας... Σίγουρα προσπαθώ να σας δώσω, εκτός των άλλων, και ένα αισθητικά καλό αποτέλεσμα αλλά υπάρχουν και άλλοι καλύτεροι από εμένα. Άλλωστε αυτό που μετράει κυρίως σε ένα
review, είναι τα γραφόμενά του, και σε αυτό τον τομέα πάρα πολλά παιδιά από εδώ μέσα είναι οι καλύτεροι!
Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που βγαίνει προς τα έξω, πιστεύω, είναι το μεράκι μου για εκείνη την αλησμόνητη εποχή και για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο των υπολογιστών, και σας ευχαριστώ που μου κάνετε την τιμή να τα μοιραστείτε μαζί μου!
Τώρα, πάμε με τη σειρά:
@ChrisTOS : Σε ευχαριστώ για την παρατήρησή σου. Όντως αυτό το κασσετόφωνο ανήκει στην οικογένεια των
ΧΕ (φαίνεται και απ'το χρώμα). Με την πρώτη ευκαιρία, τη θέση του στην εικόνα, θα πάρει το
Disk Drive του
800XL.
@AARDVARK : Οι γνώσεις μου εξαντλούνται επάνω στα
ATARI μηχανήματα και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αποδόσω όπως πρέπει μια παρουσίαση ενός άλλου HOME COMPUTER. Περιμένουμε και από τους άλλους χρήστες τα δικά τους reviews!
@telamonas : Μέχρι να δώ το ATARI, νόμιζα πως με μπινελίκωνες
@akmakas : Οτι και να πω κι εγώ με τη σειρά μου, θα είναι λίγο... Συνέχισε τις ποιοτικές σου παρουσιάσεις... Ο κόσμος του
GRM διψάει για bits και bytes! (Αν θέλετε αγαπητοί
Μods, μπορείτε να το μετονομάσετε σε
Special Review.)
@billy : Δώκε τις παραγγελίες σου με π.μ. ή δημόσια! Θα κάνω οτι καλύτερο μπορώ!
@Rygar : Έχεις απόλυτο δίκιο... Έτσι την έπαθα μικρός και τώρα μου λείπουν δύο δόντια και ο ATARI μου έχει μια γρατζουνιά στη δεξιά μεριά του!
@Turrican : Χε χε... Σου έκλεινε το μάτι το
avatar μου όλο αυτό τον καιρό ε; Περιμένω κι άλλα από αυτά τα καταπληκτικά reviews που κάνεις!
Special Thanx :
telonio, pooky, playmobil, miko63