S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
δεν ειναι στανταρ!

Aπο τα 4GB αφαιρουμε BIOS (512kb), IO cards, networking, PCI hubs, bus bridges, PCI-Express και VGA

οτι βγει...

Maddog είπε:
4 GB είναι το όριο για 32 bit addressing.Btw, βάλε Vista με 40 GB, μπορεί να έχει την απόδοση που έχουν τα XP με 4. :P
Yeap. Εκτός και αν κατά το compile του 2.6 επιλέξεις 64GB highmem option οπότε πάει στα 64 GB ΚΑΙ στα 32 bits.

This is LINUUUUUUX!

Αυτή η εμμονή με το Linux έχει αρχίσει να μου φαίνεται περίεργη....

STALKER θα παίζει ? :tease:

keeper7k είπε:
Αυτή η εμμονή με το Linux έχει αρχίσει να μου φαίνεται περίεργη....
STALKER θα παίζει ? :tease:
Ναι τα παίρνω από το community:biglaugh:

Και STALKER θα έχουμε σε λίγο καιρό (cedega) :thumb:

pooky είπε:
Με 6800 είσαι στο όριο αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς η αναβάθμιση είναι προ των πυλών.
αυτο εξυπακουεται...παντος για αναβαθμιση θα παω απο οκτωβριο....οταν τα vista θα εχουν εξομοιωσει και καποια παλια παιχνιδια για pc(και για emulators), καθως και για το mame(πιστευω μετα το πασχα...θα βγαλουν την πρωτη εκδοση ειδικα για vista...οπως δειχνουν τα πραγματα)

παντως η αναβαθμιση εκτος απο το κουτι οπου ονομαζεται shark(και απο οτι ειχε γραφτει σηκωνει και αναβαθμιση)...θα παει πανω-κατω 2000-2500

Από την μία μεριά δεν έχεις και τόσο άδικο. Είναι και αυτό μια λογική. Αν κάνεις τη δουλειά σου άστο μέχρι αργότερα και χώστα να πάρεις κάτι καλό που θα σου κρατήσει κάποιο καιρό.

Λοιπόν στο STALKER η μέγιστη performance hit είναι το dynamic lighting. Στα ίδια σημεία εκεί που με DL το FRAPS μου δίνει 20 με 23 frames, χωρίς DL πάμε σταθερά πάνω από 90 με 130!!!

Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη και αδικαιολόγητη που φτάνω στο συμπέρασμα ότι το παιχνίδι ΔΕΝ είναι και τόσο καλά optimized. Σταμάτησα να χρησιμοποιώ DL και το gameplay πήρε τα πάνω του κατά πολύ, αν και το οπτικό αποτέλεσμα έπεσε. Αναμενόμενο ήταν τελικά.

Αλλά τόση διαφορά δικαιολογείται; Από την άλλη, ακόμα και μια καλύτερη κάρτα δεν θα έχει και αυτή πρόβλημα;;;;;;;

Θα το ψάξω μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Άλλωστε αν δεν ανακοινωθούν οι νέες τιμές στις 9 Απριλίου δεν αγοράζω τίποτε. Για να δούμε............

Όσο για το Linux, καλό και χρυσό παιδιά, μπορεί να βλέπει και 100tera μνήμης, αλλά από την στιγμή που δεν έχει παιχνίδια, δεν με αφορά ούτε στο ελάχιστο..........

Το STALKER ΔΕΝ είναι συμβατό με την 64bit version των Vista. Καλά - καλά δεν πάιζει στην 32άρα......

Γειά σου M$ με τα ολοκληρωμένα προϊόντα σου. Ανάθεμα αν άγγιζα παράθυρα εάν υπήρχαν παιχνίδια στο Linux.........

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
According to ELSPA sales charts as of March 24, 2007 S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl has placed number eight among all game platforms (Cossacks: European Wars was ningth at its time, for example) and number one among the games on PC.

It's worth noting that the release of S.T.A.L.K.E.R. coinsided with launch of PlayStation 3 in Europe, which drew attention of many players to the console.

We'll keep you posted on how the game's doing in other territories as soon as we get the valid information.

Oπως ειπε και ο Λεβεντης στο τελευταιο του λογο,πριν του κλεισουν το καναλι..."Καποια ζωα δε με πιστευανε,τωρα θα με πιστεψουν ακομα και τα ζωα":biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Ο χαρακτηρισμος ζωα ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ αναφερεται σε κανεναν απο εδω μεσα.Προς αποφυγη οποιασδηποτε παρεξηγησης!!!!!

Τρελέ "burnt in the zone" Shadowdancer ήταν αναμενόμενο.

Κάτι το διαφορετικό που έλειπε από το χώρο.

Ρε γμτ, περιμένω να περάσει η ώρα για να χαθώ στη ζώνη μέχρι το πρωί σήμερα. Να μην ακούω τα γ@μ0τηλέφωνα να χτυπάνε και μου σπάνε τα...... νεύρα......

Καλό κάψιμο κι απόψε μάγκες!!!!!!!

Shadowdancer2501 είπε:
Ο χαρακτηρισμος ζωα ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ αναφερεται σε κανεναν απο εδω μεσα.Προς αποφυγη οποιασδηποτε παρεξηγησης!!!!!
Α...Είπα και εγώ.είμουν έτοιμος να σε δείρω.... :D

Me dump crazy animal.

Me kick some serious ass...........

pooky είπε:
Από την άλλη, ακόμα και μια καλύτερη κάρτα δεν θα έχει και αυτή πρόβλημα;;;;;;;Θα το ψάξω μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Άλλωστε αν δεν ανακοινωθούν οι νέες τιμές στις 9 Απριλίου δεν αγοράζω τίποτε. Για να δούμε............
Με μια ακριβή κάρτα θα είσαι τζετ φίλε μου!!!!

Όσο το ψάχνω τόσο καταλήγω σε αντικρουόμενες απόψεις.

Άλλοι λένε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή κάρτα, άλλοι λένε επεξεργαστής πάνω από όλα και άλλοι και τα δύο.

Είδομεν.

Σας αφήνω, είναι ώρα να χαθώ και πάλι στη ζώνη. :armed: :armed: :armed: :armed: :armed: :armed:

Τελικά υπάρχει κάρτα που να σηκώνει το dinamic lightining του παιχνιδιού? Το έβαλα απο περιέργεια στο δικό μου pc, και κόντεψα να κλάψω με την απόδοση που είχε...

Μετά από ένα δυωράκι παιχνιδιού χωρίς Dynamic Lightning μπορώ να πω πως δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο.

Τα frames μια φορά και μόνο πλησίασαν κοντά στο 60 χωρίς να πέσουν κάτω από αυτό με τίποτε. Την περισσότερη ώρα σταθερά πάνω από 80 και με όλα τα details σηκωμένα στο τέρμα ακόμα και τα textures.

Μετά από λίγη ώρα δεν σε ενδιαφέρει πιά το οπτικό αποτέλεσμα, παίζεις μια χαρά και απολαμβάνεις τη δράση του παιχνιδιού. Δυστυχώς οι αναφορές στο internet μιλούν για μάλλον τραγική απόδοση του παιχνιδιού με το DL ενεργοποιημένο.

Φανταστείτε ότι ο SD πάιζει με DL ενεργοποιημένο και βλέπει 40 - 60 frames per second τη στιγμή που χωρίς το DL στο δικό μου ομολογουμένως κατώτερο μηχάνημα το σκορ κυμαίνεται από 60 -130 +...... Φυσικά το αποτέλεσμα με DL ενεργοποιημένο είναι ασυγκρίτως ανώτερο, αλλά ασυγκρίτως ανώτερο είναι και το κόστος μιας καλής αμναβάθμισης αυτή τη στιγμή.

Οι λύσεις είναι δύο:

1). Αναβαθμίζουμε αυτή τη στιγμή και κερδίζουμε το DL πληρώνοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

2). Θυσιάζουμε το DL και παίζουμε ώς έχει. Μετά από ένα εξάμηνο, κατά τον Οκτώβριο - Νοέμβριο (όπως ανέφερε και ο φίλτατος Πεπίνος), δίνουμε το ίδιο ποσό και αγοράζουμε μηχάνημα που καμία σχέση δεν θα έχει αυτό που θα αγοράζαμε σήμερα (DDRIII μνήμες, ασύγκριτα δυνατότερο επεξεργαστή, καρτα γραφικών DX10 της σειράς 9 μάλλον, τουλάχιστον δεύτερης ή τρίτης γενιάς με μνήμες GDDR4 και κατασκευή τουλάχιστον 0,65 μicron και δεν σταματάει πουθενά η λίστα).

Για δώστε γνώμες ρε παιδιά τι θα προτιμούσατε να κάνετε εσείς;

---------------ΕDΙΤ----------------

Κύριοι το Shivering Isles είναι εδώ............

theoritikos είπε:
Τελικά υπάρχει κάρτα που να σηκώνει το dinamic lightining του παιχνιδιού? Το έβαλα απο περιέργεια στο δικό μου pc, και κόντεψα να κλάψω με την απόδοση που είχε...
Πάρε την 7900GT σκίζει κ@λους.......Τώρα μπορεις να την βρεις σε πολύ καλή τιμή

Πόσο την βρίσκεις τώρα; Την τελευταία φορά που τσέκαρα ήταν πανάκριβη.............

Μόλις γύρισα από την ζώνη..Έχω χύσει στα βρακιά μου από τα γραφικά...ξεράθηκε το στόμα μου από το άνοιγμα..Το παράπονό μου συνεχίζει να υφήσταται με την μόνη διαφορά πως τώρα βρίσκω από σκοτωμένους μερικές σφαιρούλες αλλά και πάλι χωρίς trainer ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!

pooky είπε:
Πόσο την βρίσκεις τώρα; Την τελευταία φορά που τσέκαρα ήταν πανάκριβη.............
170Ε..Να σε θυμίσω πως μπορείς να ανεβάσεις την συχνότητα και να την κάνεις GTX των 500E. Και οι δυο χρησιμοποιούν το ΝV71 Chip και είναι ίδιες...

Η ταχύτητα που έρχεται από το εργοστάσιο είναι Chip 600 ΜΗΖ Memory 1350 Ghz..Με τον υπερχρονισμό (που δεν είναι κανονικά) την πήγα Chip 900 ΜΗΖ και memory 1900 Ghz...Βέβαια εγώ έχω 2 κάρτες αλλά πίστεψέ με και με μία που την τέσταρα το ίδιο κουνάει....Βάλε την επάνω και....σκίσε κ@λους! :diablotin:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το Dinamic Lighting είναι απόλαυση παιδιά...Αυτές οι ηλιαχτίδες είναι απίστευτες και ιδικά όταν διαχέονται μέσω των δέντρων σε κάποιο σπίτι τότε ζαλίζεσαι!!!

Πίσω
Μπλουζα