με 3 προσπελάσιμα. Ούτε byte παραπάνω.Wally είπε:4GB με 3 εως 3,5 GB προσπελασιμη
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
με 3 προσπελάσιμα. Ούτε byte παραπάνω.Wally είπε:4GB με 3 εως 3,5 GB προσπελασιμη
Yeap. Εκτός και αν κατά το compile του 2.6 επιλέξεις 64GB highmem option οπότε πάει στα 64 GB ΚΑΙ στα 32 bits.Maddog είπε:4 GB είναι το όριο για 32 bit addressing.Btw, βάλε Vista με 40 GB, μπορεί να έχει την απόδοση που έχουν τα XP με 4.![]()
Ναι τα παίρνω από το communitykeeper7k είπε:Αυτή η εμμονή με το Linux έχει αρχίσει να μου φαίνεται περίεργη....
STALKER θα παίζει ? :tease:
αυτο εξυπακουεται...παντος για αναβαθμιση θα παω απο οκτωβριο....οταν τα vista θα εχουν εξομοιωσει και καποια παλια παιχνιδια για pc(και για emulators), καθως και για το mame(πιστευω μετα το πασχα...θα βγαλουν την πρωτη εκδοση ειδικα για vista...οπως δειχνουν τα πραγματα)pooky είπε:Με 6800 είσαι στο όριο αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς η αναβάθμιση είναι προ των πυλών.
Α...Είπα και εγώ.είμουν έτοιμος να σε δείρω....Shadowdancer2501 είπε:Ο χαρακτηρισμος ζωα ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ αναφερεται σε κανεναν απο εδω μεσα.Προς αποφυγη οποιασδηποτε παρεξηγησης!!!!!
Με μια ακριβή κάρτα θα είσαι τζετ φίλε μου!!!!pooky είπε:Από την άλλη, ακόμα και μια καλύτερη κάρτα δεν θα έχει και αυτή πρόβλημα;;;;;;;Θα το ψάξω μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Άλλωστε αν δεν ανακοινωθούν οι νέες τιμές στις 9 Απριλίου δεν αγοράζω τίποτε. Για να δούμε............
Πάρε την 7900GT σκίζει κ@λους.......Τώρα μπορεις να την βρεις σε πολύ καλή τιμήtheoritikos είπε:Τελικά υπάρχει κάρτα που να σηκώνει το dinamic lightining του παιχνιδιού? Το έβαλα απο περιέργεια στο δικό μου pc, και κόντεψα να κλάψω με την απόδοση που είχε...
170Ε..Να σε θυμίσω πως μπορείς να ανεβάσεις την συχνότητα και να την κάνεις GTX των 500E. Και οι δυο χρησιμοποιούν το ΝV71 Chip και είναι ίδιες...pooky είπε:Πόσο την βρίσκεις τώρα; Την τελευταία φορά που τσέκαρα ήταν πανάκριβη.............