asikamin είπε:
ρε pook κι'αυτό που κάνεις "έργο" είναι.Το χειρότερο δεν είναι η ανεργία αλλά η αεργία!
Ναι φίλε, εγώ πιά την παλεύω μόνος μου, είναι δύσκολα αλλά ποτέ δεν μου έκατσε τίποτα εύκολο και δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Αν έχεις καταλάβει ακόμα και από τον τρόπο που σκέπτομαι, γράφω, λειτουργώ και τα λοιπά, ακριβώς για το λόγο του ότι ποτέ κανένας δεν με βοήθησε (το αντίθετο μάλιστα υπήρχαν πολλοί που θέλησαν να κάνουν και τον έξυπνο προσπαθώντας να δείχνουν κάποιοι μειώνοντας περισσότερο εμένα) είμαι, απόλυτος σε πολλά, δεν σηκώνω πολλές κουβέντες από άτομα που δεν ξέρω και δεν εμπιστεύομαι και όποιος, άγνωστος, προσπαθήσει να κάνει τον έξυπνο χαλαρά του έχω σπάσει τα μούτρα.
Αυτό που με εκνευρίζει (ξεφεύγουμε από το STALKER αλλά μάλλον αυτά είναι πιό χρήσιμα "καμπανάκια" ) είναι ότι κάποιοι μεγαλύτεροι (μικροαστοί στο σύνολο, βλέπε πεθερικά, γείτονες και συγγενείς) προσπαθούν να σε πείσουν ότι δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα στη ζωή και ότι αυτοί έχουν δικαίωμα να σε κάνουν ότι θέλουν. Γι'αυτό το λόγο έχω στην μπούκα τα πεθερικά, (πλήρη αγνόηση, τώρα τελευταία δεν τους λέω ούτε καλημέρα και για πλάκα τους προσβάλω όπου σταθώ και όπως μπορώ), οι γείτονες δεν τολμάνε να μου μιλήσουν, μιλάω σε όποιους θέλω εγώ μια και υπάρχουν και καλοί τυπάδες, και οι συγγενείς είναι πιά DELETED από τη ζωή μου και την ζωή των δικών μου εκτός από ελάχιστους. Ειδικά οι τελευταίοι ήταν απαράδεκτοι, ακόμα και να σου πάρουν το ψωμί από το πιάτο φίλε, εδώ δεν σηκώνων πολλά - πολλά, έχω πετάξει έξω από το σπίτι με το χειρότερο και προσβλητικότερο τρόπο αρκετούς από αυτούς τους εξυπνάκηδες - εκμεταλευτές.
Όπως έχεις καταλάβει, το STALKER δεν είναι η κόλαση για μένα. Κόλαση έχει αποδειχτεί η ίδια η ζωή και περισσότερο από όλα πολλά τετράποδα - ανεγκέφαλα ανθρωποειδή που είχα την ατυχία να έχω κοντά μου. Ευτυχώς υπάρχουν καλοί φίλοι, υπέροχοι γονείς, άτομα που στα ΔΥΣΚΟΛΑ στέκονται πραγματικά δίπλα σου.
Όσο για το θέμα των αφεντικών - εταιρειών - λαμογιών, έχω πικρότατη πείρα και γενικά μου φέρνουν μια τάση προς έμμετο ακόμα και οι φάτσες τους.
There is no comming back, especially if you have seen Hell my good pal......
akmakas είπε:
Μέχρι να κατεβούν οι drivers της σειράς 8 θα έχει βγει η σειρά 9 με δώρο ένα αγαλματάκι του mario...Εγώ τώρα πάντως θα περιμένω την σειρά 15!!!!
Τέλος το θέμα κάρτα για μένα για δύο χρονάκια και βάλε.
Το PCI-Express δεν πρόκειται να αλλάξει για τα επόμενα 5 και βάλε χρόνia οπότε μπαίνει όπου θέλεις.
Τα πράγματα είναι δύσκολα για όσους έχουν AGP. Η πλήρης αναβάθμιση είναι επιτακτική, ακόμα και αν κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους με το μηχάνημα που έχουν και aπλά θέλουν μια νέα κάρτα γραφικών.
Η σειρά 8 και γενικά οι κάρτες DX10 δεν έχουν σε καμία περίπτωση δείξει τα δόντια τους ακόμα, όσο βγαίνουν νέοι drivers θα υπάρχει απίστευτη άυξηση των επιδόσεων.