S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ξερω,ξερω ειμαι καταιδρωμενος αλλα....απο σημερα τελικα ειμαι κατοχος του S.T.A.L.K.E.R κι εγω.....

Θα το δω -οπως μπορω- κι εγω λοιπον να δουμε τι λεει.....

Αληθεια το patchακι τι μεγεθος εχει ρε παιδες κι απο που το κατεβαζουμε;

*edit*

Το patchακι υπαρχει εδω:

Κώδικας:
http://www.gamershell.com/download_18438.shtml

manos426f ευχαριστώ για το edit.. βρήκα το patch με την μια...αλλά κάτι άλω το patch αυτό τη διορθώνει ?

Τελικά άμα σου κάθεται σου κάθεται.

Χτες η κάρτα γαρφικών με 640 mega σε τιμή κοντά σε αυτή της 320 καινούργια και σήμερα ένας AMD 4600+ που κονόμησα πριν από λίγο από γνωστό που τον άλλαξε με έναν 6000+. Η πλάκα είναι ότι έβαλε την Zalman 9700 και μαζί μου έδωσε και την ψήκτρα του 6000+ με χάλκινες βάσεις, εκτός από αυτή του 4600+.

Τιμή 50 ευράκια, a REAL STEAL!!!!!!!

Οπότε πριν από λίγο παρείγγειλα και τα υπόλοιπα:

CASE: Thermaltake Soprano μαύρο όπως αυτό που έχω τώρα. Ήδη έχω moddάρει το μπροστινό πάνελ με έξτρα ανεμιστήρα με κάλυμα το σήμα της ραδιενέργειας που θα μεταφερθεί στο καινούργιο και έχω έτοιμες ένα σωρό λύσεις για μείωση της θερμοκρασίας.

PSU: OCZ 600 modular SLI gaming Psu, με μπλε φωτισμό, ότι πρέπει μια και δεν θα πάω σε SLI (είναι τελικά μεγάλη απάτη).

Mobo: ASUS (παντού και πάντα) AM2 με nForce 570 ULTRA με heat pipes. Με τιμή κάτω από 100 ευρώ και απίστευτο σύστημα ψύξης, ότι πρέπει.

RAM: 2 Χ 1 Giga DDRIII 800 Twinmos. Λίγο πιό άγνωστες αλλά εξαιρετικά δοκιμασμένες από το παλιό μου σύστημα. Δεν έβγαλαν κιχ 2 χρόνια τώρα. Όχι τίποτε fancy αλλά με τιμή ΣΚΟΤΩΜΑ.

Δίσκος ένας 250 που ήδη έχω και ένα απλό DVD-rom.

Μόλις χτυπήσει κατοστάρικο ο 500 άρης (σήμερα κοντά στα 120) μπήκε και αυτός, αλλά και άλλα 2 giga ram μόλις μπουν τα Vista.

(Ο δεύτερος δίσκος θα είναι καθαρά για dula boot XP - Vista καταστάσεις).

Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα τα παραλάβω την Τρίτη μια και αύριο αλλά και τη Δευτέρα δεν θα είμαι πρωί στο σπίτι, αλλά το timing είναι εξαιρετικό μια και θα έχω όλο το χρόνο να στήσω το μηχάνημα όπως θέλω εγώ.......

STALKER here I come, The way YOU were meant to be played.

@Pooky...με το καλο φιλε το νεο μοτερ

@Amigos...απροσεκτε :D ,κοιτα λιγο πιο πισω ενα προηγουμενο post(για το τι διορθωνει)δες το PM σου

Thanks τρελοάρχοντα.

Θα είναι ένα πυρηνικό Πάσχα φίλε.........

Θα βγω στο δρόμο τη νύχτα δεν με βλέπω στα καλά μου φίλε.

ΠΟΤΕ!!!!!

Ένα καλό νυχτερινό urban raid σε κανένα ξεκωλάδικο για πρόκληση extreme πανικού θα ήταν μια πρώτης τάξεως adrenaline shot αυτή τη στιγμή.

Χάος, πανικός, ο κακός χαμός, ΚΟΛΑΣΗ!!!!!

Ι NEED PSYCHOTHERAPY!!!!!!!!!!!!

Ωπα,ωπα αν γινει κατι τετοιο ειμαι κι εγω μεσα pooky..!!

Yeap!

Pooky, Manos, Shock είμαστε 3 για το Δαφνί αυτή τη στιγμή.

Κανείς άλλος; Να ξέρω αν θα πάμε με ταξί ή αν θα μισθώσουμε πούλμαν!!!!!

manos426f είπε:
Ωπα,ωπα αν γινει κατι τετοιο ειμαι κι εγω μεσα pooky..!!

Απίστευτο ξέδωμα. Να πας σε κανένα από τα γνωστά μπουζουκομάγαζα με τα αποτριχωμένα πουστρ@κι@ που "τραγουδάνε" να βγάλεις τη ντουντούκα και να φωνάξεις:

"ΦΩΤΙΑ - ΦΩΤΙΑ"!!!!!!!!!

ΠΑΝΙΚΟΣ! ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

Και μέσα στον πανικό ότι πιό εύκολο να χαράξεις την δική σου escape route φίλε!!!!!! Κ Ο Λ Α Σ Η!!!!!!!!!!!!

PSYCOTHERAPY FTW!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μάλλον δεν σε πιάσανε αυτά που σου έδωσα τελευταία, να έρθεις να τα αλλάξουμε με κάτι βαρύτερο! :D

Πρεπει να τον εχει επηρρεασει η ακτινοβολια απο την "Ζωνη"!:rolleyes:

Το ξεκινάω από την αρχή παιδιά χωρίς trainer χωρίς τίποτα..θα το παίξω σιγά σιγά και με προσοχή...Δεν γνώριζα πως οι μεταλικές βαλίτσες άνοιγαν με το μαχαίρι..Οπότε τώρα κατάλαβα γιατί δεν είχα σφαίρες και διάφορα καλούδια τόσο καιρό.... :D

Πίσω στην ζώνη nice guys!!!!

Ε ρε ζημια με αυτο το παιχνιδι...Βλεπω να δημιουργουνται κλινικες αποτοξινωσης!

Doc ναι έχεις δίκιο, κάτι βαρύτερο θα μου έκανε καλό.

Tallman εγώ δηλώνω πως αυτή τη στιγμή έχω απεγκαταστήσει το STALKER από το μηχάνημα. ΔΙΟΤΙ:

1). Ο δίσκος που ήταν εγκατεστημένο αφαιρέθηκε γιατί μετακομίζει στο νέο την άλλη εβδομάδα.

2). Δεν υπάρχει περίπτωση να το πάιξω και πάλι στην ίδια κατάσταση. Αφαίρεσα πριν από λίγο και την 8800GTS και έβαλα και πάλι την 7600GS γιατί και η νέα κάρτα περιμένει την έλευση του νέου υλικού για να βρει τη θέση της στο νέο της σπίτι. Το παλιό μηχάνημα έγινε επίσημος "σκλάβος" και περιμένω πώς και πώς να παίξω το STALKER στο ανεβασμένο "μοτέρ".

Άσε που είναι και το θέμα των nVidia Drivers ειδικά για το STALKER την επόμενη εβδομάδα για την σειρά 8, που υπόσχονται απίστευτη άυξηση των επιδόσεων με Dynamic Lighting. (Αρχίσαν τα όργανα, φαίνεται ξεφορτώθηκαν το stock των παλιών chips και αρχίζουν να ξεκλειδώνουν τα κρυφά χαρακτηριστικά των καρτών).

pooky είπε:
Απίστευτο ξέδωμα. Να πας σε κανένα από τα γνωστά μπουζουκομάγαζα με τα αποτριχωμένα πουστρ@κι@ που "τραγουδάνε" να βγάλεις τη ντουντούκα και να φωνάξεις:
"ΦΩΤΙΑ - ΦΩΤΙΑ"!!!!!!!!!

ΠΑΝΙΚΟΣ! ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

Και μέσα στον πανικό ότι πιό εύκολο να χαράξεις την δική σου escape route φίλε!!!!!! Κ Ο Λ Α Σ Η!!!!!!!!!!!!
E ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....!!!

Προτεινω GRM αποβαση σε τετοια φαση να σπειρουμε πανικο.....!!!!

Και να φανταστεις οτι ακομη δεν εχω παιξει STALKER...!!!!

Pooky φιλε,μαλλον με κολλησες σχιζοφρενιτιδα.......

Κοιτα παρακατω.....

Και τωρα το ΑΝΕΚΔΟΤΟ της ημερας.....

:D :D :D :D

Εμ,τι νομιζατε,τζαμπα τρεχετε και αγοραζετε σουπερ-ντουπερ μηχανακια....!!:animeek: :animeek: :animeek:

Αφου το παιχνιδι το λεει πεντακαθαρα,''τρεχω'' και σε P-ΙΙΙ.....

Maddog,τι φαρμακα μου προτεινεις...;;; :D :D

τα συναντάει λέει , όχι ότι θα παίξει !!!!

manos426f είπε:
Αφου το παιχνιδι το λεει πεντακαθαρα,''τρεχω'' και σε P-ΙΙΙ.....
Ασφαλώς και τρέχει..Κάθεσαι αναπαυτικά στην καρέκλα και ρίχνεις ένα καλό ύπνο..Το Stalker μπορεί να περιμένει!!! :D

ΛΑΘΟΣ!!!!

Το παιχνίδι ΔΕΝ βλέπει τον επεξεργαστή σου και καταλαβαίνει ότι έχεις κάποιο AMD64 που έχει μπει σε cool & Quiet mode.

ΔΕΝ τρέχει σε P-III.

Πάντως για την κάρτα γραφικών, δεν θα έχεις πρόβλημα! Το δοκίμασα σε Ti4400 και πάει μια χαρά. Αλλά σε αυτή τη κάρτα δεν θα δεις ποτέ Dynamic Lighting.

Πίσω
Μπλουζα