Τελικά άμα σου κάθεται σου κάθεται.
Χτες η κάρτα γαρφικών με 640 mega σε τιμή κοντά σε αυτή της 320 καινούργια και σήμερα ένας AMD 4600+ που κονόμησα πριν από λίγο από γνωστό που τον άλλαξε με έναν 6000+. Η πλάκα είναι ότι έβαλε την Zalman 9700 και μαζί μου έδωσε και την ψήκτρα του 6000+ με χάλκινες βάσεις, εκτός από αυτή του 4600+.
Τιμή 50 ευράκια, a REAL STEAL!!!!!!!
Οπότε πριν από λίγο παρείγγειλα και τα υπόλοιπα:
CASE: Thermaltake Soprano μαύρο όπως αυτό που έχω τώρα. Ήδη έχω moddάρει το μπροστινό πάνελ με έξτρα ανεμιστήρα με κάλυμα το σήμα της ραδιενέργειας που θα μεταφερθεί στο καινούργιο και έχω έτοιμες ένα σωρό λύσεις για μείωση της θερμοκρασίας.
PSU: OCZ 600 modular SLI gaming Psu, με μπλε φωτισμό, ότι πρέπει μια και δεν θα πάω σε SLI (είναι τελικά μεγάλη απάτη).
Mobo: ASUS (παντού και πάντα) AM2 με nForce 570 ULTRA με heat pipes. Με τιμή κάτω από 100 ευρώ και απίστευτο σύστημα ψύξης, ότι πρέπει.
RAM: 2 Χ 1 Giga DDRIII 800 Twinmos. Λίγο πιό άγνωστες αλλά εξαιρετικά δοκιμασμένες από το παλιό μου σύστημα. Δεν έβγαλαν κιχ 2 χρόνια τώρα. Όχι τίποτε fancy αλλά με τιμή ΣΚΟΤΩΜΑ.
Δίσκος ένας 250 που ήδη έχω και ένα απλό DVD-rom.
Μόλις χτυπήσει κατοστάρικο ο 500 άρης (σήμερα κοντά στα 120) μπήκε και αυτός, αλλά και άλλα 2 giga ram μόλις μπουν τα Vista.
(Ο δεύτερος δίσκος θα είναι καθαρά για dula boot XP - Vista καταστάσεις).
Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα τα παραλάβω την Τρίτη μια και αύριο αλλά και τη Δευτέρα δεν θα είμαι πρωί στο σπίτι, αλλά το timing είναι εξαιρετικό μια και θα έχω όλο το χρόνο να στήσω το μηχάνημα όπως θέλω εγώ.......
STALKER here I come, The way YOU were meant to be played.