S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
pooky είπε:
64 βαθμοί full load είναι όχι απλά καλά με την 8800 αλλά θεϊκά! 64 πολλοί βλέπουν κάτω από idle συνθήκες.
Λες μπούρδες pookyman..Θεικά τα 64? το καλοκαίρι πόσο θα έχεις?70? 80?

δεν ξέρω φίλε μου μου φαίνονται πολλά...Περιμένω νούμερο από το 3D Mark 03 :D Και μετά θα σου πω τι βρακιά κατεβάζει η σειρά 8!!! :D

Εκτός και αν φοβάσαι!!!:nervous: :D

Θες να κάνουμε το benchmark μια κάρτα προς μία,η την δικιά σου με το SLI μου!!!Διαλέγεις και παίρνεις!!!! :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Α ρε και μιλατε για θερμαστρες μετα :D

Αναφορικά με τις θερμοκρασίες της σειράς 8 οι 64 βαθμοί under load θεωρούνται πολύ λίγο.

Δεν μου λες να σου κάνω μια απλή ερώτηση; Πριν από όλα εσύ που δεν λες μπούρδες, για δώσε μου ένα link από κάποιο τεστ της σειράς 8 που να αναφέρει θερμοκρασίες. Και να είναι κάτω από 50 χωρίς κάποια λύση με νερό.

Έχεις διαβάσει κάτι που να λέει το αντίθετο και σε ποιό site. Όχι γιατί έχω βαρεθεί καρντάση να ακούω πράγματα χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη τεκμηρίωση. Σε λίγο θα μου συγκρίνεις ταχύτητα AMD X2 επεξεργαστών και Pentium D και θα μου λες ότι οι Pentium D είναι ταχύτεροι επειδή τρέχουν σε μεγαλύτερη συχνότητα.

Περιμένω το link. Τεκμήρια. ΑΚΟΜΑ;;;;;; :diablotin: :diablotin:

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTIxOCwxNiwsaGVudGh1c2lhc3Q=

σύγκριση - μέτρηση θερμοκρασιών της GTX και GTS σε idle και full load.

Για πρόσεξε πόσο φτάνει σε full load η κάθε κάρτα ξεχωριστά..........

Wally είπε:
Α ρε και μιλατε για θερμαστρες μετα :D

Είχες δεν είχες πάλι στο 360 το έριξες!!!!!!!

Παραγγέλνω το Ultimate edition φίλε. Είναι μαύρο και γράφει πάνω "Ultimate".

Φέρει δηλαδή πολλά από Spectrum. Ελπίζω μόνο να επιδέχεται βελτίωση το DVD του...........

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν εννοεις το Elite,οταν εχω νεα oσο αφορα τη δυνατοτητα "βελτιωσεων" στο DVD του,θα το ποσταρω αμεσα... :D

Ναι το Elite. Παρασύρθηκα από την Sinclairοφρένεια!!!!!!

(Θέλω να το πάρω και να το βάψω με το λογότυπο της Sinclair...... )

Σαν να παίρνεις ένα σακουλάκι κόκα και να βάζεις πάνω στο σήμα του Ερυθρού Σταυρού.

shock είπε:
Σαν να παίρνεις ένα σακουλάκι κόκα και να βάζεις πάνω στο σήμα του Ερυθρού Σταυρού.
FLAME WAR FTW!!!!!!!!!

Πλάκα την πλάκα το μαύρο 360 έχει και ομορφιά και αίγλη και είναι και πολύ σέξυ μηχάνημα!!!!!!!

Ε τώρα Γιώργο αν τη βρίσκεις με XBOX τι να πω, γούστα είναι αυτά.

Εμείς σαν φίλοι πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να σε βγάζουμε έξω ποιο συχνά!!!:biglaugh:

xbox360black2.jpg

@keeper7k. Ιεροσυλία!!!!!!! :eek:

666!!!

Ουστ.

Ήρθε η συντέλεια

Άρε Λουκά που σας χρειάζεται :diablotin:

Όλοι στην MS θα καταλήξετε ... σε λίγο δεν θα έχετε κάν επιλογή ..... :P :p

Μπουαχχαχαχαχαχαχαχα :tease: :tease: :biglaugh: :biglaugh:

Μας κάνετε ψυχολογικό πόλεμο, θα σας κάνουμε και εμείς.

Φαντάζεσαι εκεί που λέει commodore Amiga 500 να έλεγε

SONY PS3??

a500_plus1.jpg

ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!

---------- EDIT --------------

Εγώ δεν έβαλα logo αποτυχημένου μηχανήματος σε πετυχημένο, έτσι?

Υπάρχουν και όρια :P :p :P

LOL.:biglaugh:

Y.Γ. Μπορούμε κάποια στιγμή να μεταφερθούμε σε νέο thread??

ΟΚ , πατάω το κουμπί της τηλεμεταφοράς ....

Μπέιτε όλοι μέσα στο θάλαμο ...

5 .... 4 .... 3.... 2.... 1.....

Keeper μου την έδωσε, η φωτό που πόσταρες είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!

Έτσι, έτσι, έστι θα το φτιάξω το ρημάδι, μετά από αυτό που είδα το παίρνω. Το κακό είναι ότι παύει να ισχύει η εγγύηση άμα αρχίσεις να μπογιατίζεις αλλά χαλάλι του. Όλο και κάποιο core σε τιμή χώμα θα βρεθεί για να πάρουμε καμιά πλακέτα άμα τα φτύσει το μαυρούλι......!!!!!!!!

Μ$inclair FTW!!!!!!!!!

M$inclair :biglaugh: :biglaugh:

Φτιάχτο , να έχεις και παγκόσμια αποκλειστικότητα :thumb:

Σιγά μη φάμε ξύλο.

Μιλάμε για κονσόλες, οι κονσόλες παίζουν παιχνίδια και το STALKER είναι παιχνίδι.

Είμαστε on topic......

pooky είπε:
Δεν μου λες να σου κάνω μια απλή ερώτηση; Πριν από όλα εσύ που δεν λες μπούρδες, για δώσε μου ένα link από κάποιο τεστ της σειράς 8 που να αναφέρει θερμοκρασίες. Και να είναι κάτω από 50 χωρίς κάποια λύση με νερό.
Ε τα ίδια πράγματα λέμε αγαπητέ μου...Η σειρά 8 υπερθερμένεται!!Link???Τι Link να σου δώσω?Χαίρω πολύ ότι η σειρά 8 έχει ποιο υψυλές θερμοκρασίες εσένα πως σου ακούγεται σύμφωνα με την εμπειρία σου?64 τον χειμώνα 84 το καλοκαίρι...καλά είναι? :cool:

pooky είπε:
Έχεις διαβάσει κάτι που να λέει το αντίθετο και σε ποιό site. Όχι γιατί έχω βαρεθεί καρντάση να ακούω πράγματα χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη τεκμηρίωση. Σε λίγο θα μου συγκρίνεις ταχύτητα AMD X2 επεξεργαστών και Pentium D και θα μου λες ότι οι Pentium D είναι ταχύτεροι επειδή τρέχουν σε μεγαλύτερη συχνότητα.
Ασε τι έχεις βαρεθεί..Εγώ σε κάλεσα για μια κόντρα καθαρά για να γελάσουμε,μπορεί και να χάσω ασφαλώς αλλά ποτέ δεν υποτίμησα το δικό σου το μηχάνημα.. :)

pooky είπε:
Περιμένω το link. Τεκμήρια. ΑΚΟΜΑ;;;;;; :diablotin: :diablotin:
Pooky περίμενες να σου απαντήσω αμέσως? Δουλεύω ρε φίλε το ξέχασες? :D

Πίσω
Μπλουζα