Satandisk\Ultrasatan

Καλά εγώ τους κατέβασα να δω πως είναι όσο μπορώ δλδ, αλλά σκοπεύω να δουλεύω τον ΙCD επειδή είναι free. Mπορεί κανείς να μου πει αυτά που ρώτησα αν ξέρει? μου την σπάνε οι δισκέτες ταμαλα. Βρηκα και ένα site και κατέβασα games και παίζω ξανά! το κόστος τελικά σκέτου του ultrasatan με τα μεταφορικά βγαίνει 70 ευρώ?
 
Θεωρητικά είναι το Satandisk, μιας και τα σχέδια είναι ελευθερα για download. Μονο η πλακετα βεβαια. Το πως συνδέεται και με τί drivers (θεωρητικά θα παίζει με HDDRiver), ειναι αλλο παπά ευαγγέλιο. Μικρό το κόστος, αντε να χάσεις 30 ευρώ με τα μεταφορικά αμα δε σου παίζει. :D
 
Mιλάμε το ebay το έχω σκίσει! συνέχεια αγοράζω!!! αυτό όμως με τι καλώδιο συνδέεται, τι τροφοδοτικό? και τι κάρτες παίρνει? μια φωτο έχει και δεν φαίνεται τίποτα! η τιμή μου αρέσει βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ΟΚ! βέβαια έχει μόνο 28 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά! Tου έστειλα μύνημα να τον ρωτήσω, για να δούμε!

Μόλις βρήκα και αυτό ! : http://cgi.ebay.ie/SSD-SuperSatanDisk-interface-for-ATARI-ST_W0QQitemZ250531277684QQcmdZViewItemQQptZUK_VintageComputing_RL?hash=item3a54d3eb74

Αλλά είναι κατά πολύ ακριβότερο! :( ((((
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμ, γι'αυτό είναι τοσο φτηνο. Ουτε καλώδια ούτε τίποτε. Ουτε καν να αναφέρει τί επιπλέον χρειάζεται κανείς για να το δουλέψει. Το πολύ πολύ να χάσεις 30 ευρώ. :D
 
Γράφει ότι κάνει για εσωτερική εγκατάσταση!!!! και πως συνδέεται? ρεύμα πως παίρνει? άντε να μου απαντήσει να δω! το δεύτερο είναι πολύ ακριβό! βγαίνει 71 ευρώ κάτι.
 
Αφου θα δώσεις ήδη τα 30 ευρώ + το παίδεμα που θα φας, δώσε αλλα 40 ευρώ (ελα που δεν τα έχεις, εσύ λες ότι εχεις ξεσκίσει το EBAY) και τελειωνεις μια και καλή.
 
Το σκέφτομαι αλλά δεν τον πολυδουλεύω τον Αταρι και μου φαίνονται πολλά. Μου έτυχε τώρα και ένας mac mini power pc G4 με 100 ευρώ και ήδη παράγγειλα απέξω ένα mouse apple και DVI/USB ΚVM switch. Για το φτηνότερο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί καλώδιο δλδ? κατά τα άλλα το ίδιο βλέπω να είναι.

Το καλώδιο πρέπει να είναι αυτό : http://mikro.umpc.sk/us_order/cablea.jpg

Το καλό πάει! This listing has ended. Try finding a similar item.

Watcher view

Item:SSD - SuperSatanDisk interface for ATARI ST
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελικά μετά από email του παιδιού που πουλάει το φτηνό στο ebay, αποφάσισα να το πάρω αφού έμειναν μόνο 2 (τώρα ένα ακόμα) και τελειώνει αύριο.

http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130344818376&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Στο email μου είπε ότι το βάζουμε μέσα αλλά πρέπει να κολλήσουμε καλώδια στο 13 pins βύσμα από κάτω στην πλακέτα δλδ, υποθέτω εννοεί του DMA? μου είπε αν θέλω θα μου στείλει φωτος με σχέδια και του είπα να μου στείλει. Η τιμή του είναι 28 ευρώ μαζί με μεταφορικά, αν κανείς θέλει να πάρει έχει ακόμα μόνο 1 κομμάτι!
 
Λοιπόν κύριοι, το συστηματάκι άξιζε τα χρήματά του!

picture.php


Δε χρησιμοποίησα τον ICD driver αλλά ηγόρασα τον HDDriver ώστε να έχω τη δυνατότητα να φτιάξω ενα TOS-Windows συμβατό partition για να μπορώ να διαβάσω/γράψω αρχεία στο πισί μου και να τα βλέπω και στο ST. Οπερ και γίνεται χωρίς πρόβλημα. Υπόψην η συσκευούλα ειναι dual SD και χοτ-σουάπαμπολ και διαβάζει καρτες (mini)SD/MMC μεχρι 8GB.

Γουόλη, ο C128 εκεί δεξιά ΔΕΝ πωλειται :p
 
Μπράβο με γεια! εγώ ακόμα περιμένω το δικό μου από Λονδίνο :( :( :( ελπίζω να μην χάθηκε! ακόμα και να έρθει όμως πρέπει να βρω τρόπο να το ενσωματώσω μέσα στον ST αφού κανονικά είναι για internal χρήση, ή να κάνω πατέντες για να μπει εξωτερικό και θέλω και καλώδια και τροφοδοτικό. Βέβαια μου βγήκε 28 ευρώ μόνο. http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130344818376&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

O πωλητής δεν απάντησε στο 2ο email μου και ανησυχώ!

Ο driver που λες ότι αγόρασες τι ακριβώς διαφορές έχει από τον free? γιατί εγώ αν είναι με τον free θα παίξω.
 
Καλησπέρα! χρόνια πολλά! δυστυχώς μάλλον χάθηκε το πακέτο! ακόμα δεν έχει έρθει και έχω στείλει 2 μυνήματα στον πωλητή και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα! πάνε τα 28 ευρώ! 8)8)8)8)
 
Μη βιάζεσαι. Παρήγγειλα κατι από Αγγλία αρχές Δεκεμβρη και μου ηρθε χτες. Γίνεται πανικός αυτές τις μερες.
 
Εσύ καλά είσαι! εγώ όμως το παράγγειλα στις 22 Νοεμβρίου!!!! πως άλλες φορές από το ίδιο μέρος έκαναν μία εβδομάδα???? και ο πωλητής γιατί ενώ μου απάντησε στο 1ο email μου δεν απαντάει στα άλλα 2? εντωμεταξύ τώρα δεν πουλάει και κάτι άλλο!
 
Μμμμμ, ίσως κάτι να του έτυχε, ελπίζω όχι σοβαρό. Τεσπα, ας μη χαλάσουμε το θρεντ μ'αυτά....
 
Rygar επειδή το δικό μου δεν θα έχει τπτ μαζί, αν ξέρεις πως το τοποθετούμε μέσα, τι κολλήματα θέλει και πως θα παίρνει ρεύμα μου λες. Επίσης αν γίνεται μετατροπή να μπει εξωτερικά, τι μετασχηματιστή θέλει, μετατροπές κτλ. Κάπου παραπάνω είχα δείξει φωτο πως είναι.
 
Δεν εχω ιδέα, πρώτη φορά το βλέπω αυτό που αγόρασες.
 
NikiforosST είπε:
Καλησπέρα! χρόνια πολλά! δυστυχώς μάλλον χάθηκε το πακέτο! ακόμα δεν έχει έρθει και έχω στείλει 2 μυνήματα στον πωλητή και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα! πάνε τα 28 ευρώ! 8)8)8)8)
Γιατί βρε συ πάνε τα ?28; Από eBay το πήρες, προφανώς PayPal, κάνεις μία καταγγελία και τα παίρνεις πίσω...
 
Για πες μου πως κάνω καταγγελία! ο πωλητής δεν μου απαντάει στα μυνήματα! ένα είχε απαντήσει στην αρχή ΠΡΙΝ το παραγγείλω! τώρα τον κινέζο! γρήγορα βρήκα άλλο! μην το χάσω! και αυτή την φορά μαζί με κάρτα, όλα μαζί με καλώδια, τροφοδοτικό, προγραμματα κτλ με 76 όμως μαζί με τα μεταφορικά. :p
 
Πίσω
Μπλουζα